Προς το περιεχόμενο

VLC player και υπότιτλοι

valerossi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το vlc.Έχω κατεβάσει μια ταινία .bin .cue και έχω επίσης κ τους υπότιτλους.Ανοίγω λοιπόν κανονικά την ταινία με open κλπ αλλά παρατηρώ ότι οι υπότιτλοι είναι ασυγχρόνιστοι. Βγαίνω και τους συγχρονίζω με subtitle workshop κανω save και μετα πάω να ξανανοίξω την ταινία. Έλα όμως που δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους! Ανοίγω κανονικά την ταινία με open... ξαναβάζω και τους καινουριους υπότιτλους αλλά τπτ! Η ταινία παίζει κανονικα χωρίς υποτιτλους. Εν τω μεταξυ στη συνέχεια έκανα διαφορες δοκιμές κ παρατήρησα ότι στη συγκεκριμένη ταινία δεν ανοιγει κανένα υπότιτλο,ούτε απο άλλη ταινία,ενώ οποιαδήποτε άλλη ταινία κ να δοκίμασα παίζει κανονικά με τους υποτιτλους.

Ξέρει κανείς τι παίζει ,τι κόλλημα έχει φάει το vlc και αν διορθώνεται?

Το κακό είναι ότι η ταινία είναι σε τέτοια μορφή που μπορώ να την ανοίξω μόνο με vlc. Τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα αρχεία bin είναι εικονικά αρχεία (όπως τα ISO). Χρησιμοποίησε ένα εκ των MagicISO Maker, UltraISO, PowerISO, για να τ' ανοίξεις και να τα φέρεις στη φυσική τους μορφή (avi, mpeg,...)

Δημοσ.

eipes otan paizei auth thn tainia den paizei KANENAN ypotitlo...

periergo auto,giati den nomizw to format ths tainias na exei na kanei me to display twn ypotitlwn...(ta eipes mallon ligo mperdemena vevaia,giati ap oti eipes,arxika tous ypotitlous tous VLEPEI-asygxronistous....)

telos pantwn,egw na ypo8esw oti apla me to sub workshop eftiakses format to opoio den anagnwrizetai ap ton vlc....'h oxi?einai to idio format me tous arxikous ypotitlous?px .srt? (epishs,to exeis ksanaxrhsimopoihsei to sub workshop?mhpws den ekanes kati swsta?)telos,o vlc einai ligo "dyskolos" me th xrhsh twn subs...phgaineis kanonika apo prefernces/video/subtitles gia na epilekseis poioys subs 8a paiksei?epishs,ka8ws paizei,apo deksi klik exei epilogh gia subtitle track...to exeis psaksei apo kei ti ginetai?

Δημοσ.

a,tsampa plhktrologousa....

kai sy pali vre kastel ,tis MYRIZESAI tis erwthseis gia subs?! :mrgreen:

(..apo thn allh,ap' o,ti leei to pallhkari,oi ypotitloi ANAGNWRIZONTAI arxika...

autoi pou den anagnwrizontai einai oi modified apo to sub workshop..opote to format tou arxeiou ti na exei na kanei...) (an kai mou fainetai "trello" o vlc na anoigei akoma kai .iso ('h .bin 'h whatever)....tespa.

Δημοσ.

μάλλον δεν θα έχει γίνει save ο υπότιτλος με το ίδιο όνομα,για αυτό..αν κάνεις απλά save όλα οκ. αν όμως πατήσεις save as τότε θα σου βάλει να επιλέξεις και σε τι τύπο θες να αποθηκεύσεις τον υπότιτλο.επίσης όταν βάζεις υπότιτλους να πηγαίνεις file , open file , προσθέτεις την ταινία που θες και μετά με αναζήτηση τον υπότιτλο που θες..

Δημοσ.

Το VobSub δεν μπορεί να δουλέψει και να φορτώσει αυτόματα τους υποτίτλους στην ταινία (και ας έχει κοινή ονομασία το αρχείο της ταινίας και των υποτίτλων) αν δεν είναι "αναγνωρίσιμο" (avi, mpeg) το αρχείο της ταινίας.

Για τους υπότιτλους με το SW: File>Save as και κάνεις διπλό κλικ στο SubRip (srt)

Δημοσ.
eipes otan paizei auth thn tainia den paizei KANENAN ypotitlo...

periergo auto,giati den nomizw to format ths tainias na exei na kanei me to display twn ypotitlwn...(ta eipes mallon ligo mperdemena vevaia,giati ap oti eipes,arxika tous ypotitlous tous VLEPEI-asygxronistous....)

telos pantwn,egw na ypo8esw oti apla me to sub workshop eftiakses format to opoio den anagnwrizetai ap ton vlc....'h oxi?einai to idio format me tous arxikous ypotitlous?px .srt? (epishs,to exeis ksanaxrhsimopoihsei to sub workshop?mhpws den ekanes kati swsta?)telos,o vlc einai ligo "dyskolos" me th xrhsh twn subs...phgaineis kanonika apo prefernces/video/subtitles gia na epilekseis poioys subs 8a paiksei?epishs,ka8ws paizei,apo deksi klik exei epilogh gia subtitle track...to exeis psaksei apo kei ti ginetai?

Γράψε λάθος για το πρώτο,παίζει από άλλη ταινία. Όταν βάζω τους σωστούς υπότιτλους δεν τους παίζει κ δεν μου βγάζει το subtitle track με δεξί κλικ.

Όταν διόρθωσα τους υπότιτλους έκανα απλά save οπότε η μορφή τους δεν άλλαξε,αφού στην αρχή τους έπαιζε μετα τι έγινε? Α και ναι έκανα κ το prefernces/video/subtitles ...

Το VobSub δεν μπορεί να δουλέψει και να φορτώσει αυτόματα τους υποτίτλους στην ταινία (και ας έχει κοινή ονομασία το αρχείο της ταινίας και των υποτίτλων) αν δεν είναι "αναγνωρίσιμο" (avi, mpeg) το αρχείο της ταινίας.

Για τους υπότιτλους με το SW: File>Save as και κάνεις διπλό κλικ στο SubRip (srt)

Όπως είπα δεν πείραξα τη μορφη των υπότιτλων ,αλλά για σιγουρια εκανα κι αυτο που λες κ πάλι τα ίδια.

Αυτο που δν κτάλαβα είναι τι χρειάζεται το power iso k to daemon tools.

Για την ακρίβεια δεν ξέρω πως λειτουργουν κ τι δουλεια κάνουν ακριβως,αλλά η συγκεκριμένη ταινία που εχει 2 αρχεία .bin .cue ανοίγει κανονικά με το vlc.

Απ ότι κατάλαβα το vlc έφαγε κόλλημα ίσως γιατί δεν είναι το καταλληλότερο πρόγραμμα για να ανοίγει τέτοιου είδους αρχεία.Με power iso k daemon tools

μπορώ να αλλάξω τη μορφή του αρχείου να το κάνω avi ας πούμε? Και πώς ακριβώς θα το κάνω αυτο?

Δημοσ.

Με τα MagicISO Maker, PowerISO ή UltraISO θα μπορέσεις να φέρεις τα αρχεία στη φυσική τους μορφή.

Π.χ. αν έχεις εγκαταστήσει το MagicISO δουλεύει όπως και το WinRar ή Zip, δηλαδή θα κάνεις δεξί κλικ πάνω στο αρχείο bin και θα πας MagicISO>Extract to ή Extract here ή Extract (στο τρέχον directory)

Δημοσ.

Κατ' αρχάς στις ρυθμίσεις των υποτίτλων του VLC επέλεξες το κατάλληλο text encoding; Άμα το έχεις στο default δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους.

Βασικά είχα κι εγώ πρόβλημα με το VLC πριν λίγες μέρες, όμως δε μου απάντησε κανείς :cry: : http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=198987

Το είχα σβίσει και τώρα που το ξαναεγκατέστησα δεν έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Δε ξέρω γιατί όμως :confused:, ίσως αυτή τη φορά έβαλα κάποια άλλη έκδοση.

Δημοσ.

mporei kai na nai ki auto pou leei o vangelis me to encoding(an kai to paidi eipe oti ALLOUS ypotitlous-ellhnikous epishs fantazomai-tous anoigei....

egw apla na meinw me thn ypopsia MHPWS telika oi "kainourioi" ypotitloi den einai se format pou anagnwrizei o vlc?den 8ymamai kai kala,alla nomizw oti den "vlepei" arxeia se .txt as poume?..gia diplotsekare to an einai .srt to arxeio pou sou edwse to sub workshp....

*..epishs,kane 1 prospa8eia na ftiakseis sygxronismenous ypotitlous oxi ap to sub workshp,alla apo edw... http://submerge.delarue-berlin.de/

(mpas kai)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά αλλά τη βρήκα τελικά τη λυση εδώ

http://www.vcdgear.com/download.html

Είναι ένα προγραμματάκι που μετατρέπει τα bin σε mpeg οπότε όλα καλά ;)

Washcloud με το http://submerge.delarue-berlin.de/ τι παίζει ? Είναι καλύτερο από SW?

Δημοσ.

apla einai online,einai aplo,kai den yparxei periptwsh na "mperdeuteis" opws me ena full functional software....Autos einai o monos logos pou to proteina.

alla den katalava,me to pou ta metetrepses se mpeg,o vlc diavaze KAI tous "dior8wmenous" ypotitlous?(ektos ki an ennoeis oti to mpeg to anoigeis me kati allo apo vlc,kai mono me ton vlc eixes to provlhma me tous "dior8wmenous"....) ?

Δημοσ.
apla einai online,einai aplo,kai den yparxei periptwsh na "mperdeuteis" opws me ena full functional software....Autos einai o monos logos pou to proteina.

alla den katalava,me to pou ta metetrepses se mpeg,o vlc diavaze KAI tous "dior8wmenous" ypotitlous?(ektos ki an ennoeis oti to mpeg to anoigeis me kati allo apo vlc,kai mono me ton vlc eixes to provlhma me tous "dior8wmenous"....) ?

Απλά ανοίγω το mpeg με άλλο πρόγραμμα και ουδέν πρόβλημα.

Με το vlc πραγματικά δεν έβγαλα άκρη.Δοκίμασα ξανά να βάλω υπότιτλους από άλλες ταινίες στη συγκεκριμένη κ δεν έπαιζε κανένα! Εν τω μεταξύ όταν έβαζα το όνομα του υπότιτλου ιδιο με αυτο της ταινίας ,με δεξί κλικ δε μου βγαζε subtitle...,οταν το αλλαζα μου βγαζε.Σε κάθε περίπτωση τους υπότιτλους πάντως δεν τους έπαιζε!

Τεσπα πολύ ασχολήθηκα ,αυτό το vlc σκέτη σπαζοκεφαλιά είναι ,δεν μπορώ να βγάλω λογικό συμπέρασμα.Πάλι καλά που βρήκα το προγραμματάκι-τα σπαει πιστευω

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

χρονια πολλα,καλη χρονιά.

Μπορει καποιος να μου απαντησει στο εξης.Με το x to dvd δεν μπορω να κανω ντι βι ντι μια ταινια.με το vlc το προβαλω και το βλεπω με υποτιτλους.Πως μπορω να το κανω dvd?εκανα μετατροπες με το vobsub lla tipota .δεν προβαλλονται οι υποτιτλοι.μονο με το vlc proβαλλονται.Πως μπορω να το κανω dvd?μπορει καποιος να με βοηθησει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...