Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Όχι πολύ offtopic αλλά... Εγώ βλέπω τους εράσμιους Ιάπωνες στο πανεπιστήμιο κατι αλλο ειναι, δεν παιζει ερασμους με την ιαπωνια...
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Το στύλ του m1cro μου θυμίζει πολύ ένα νεαρό που είχε φτιάξει το υπέρτατο νευρωνικό δίκτυο....
dalton85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Για πες μας ρε panther να τον μαθουμε και εμεις το παλικαρη, ποιος ειναι?
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δυστυχώς κάτι παίζει με το forum και δεν υπάρχει κουμπί "Αναζήτηση" για να βρώ εκείνα τα threads. Αλλά ο ισχυρογνωμικός τρόπος που μιλάει ο m1cro (εγώ τα ξέρω όλα και εσείς είστε ανόητοι) είναι πανομοιότυπος με εκείνου του χρήστη.... Αν δεν είναι το ίδιο άτομο, να τους κανονίσουμε συνάντηση γιατί είμαι σίγουρος ότι ή θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι ή θα σφαχτούν επι τόπου. edit: Τα βρήκα. Φυσικά δεν λέω ότι είναι στάνταρ το ίδιο άτομο, αλλά σίγουρα μοιάζουν πολύ.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143151&highlight=qtgeo http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170546&highlight=%2Agann%2A https://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=191380
dalton85 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Καλα δεν νομιζω να ειναι ο ιδιος. Τοσο λες να τον τρωει που δεν τον παιρνει στα σοβαρα κανεις?λολ. Δεν τα εχω διαβασει ολα τα topic αλλα τα περισσοτερα του ποστ τουλαχιστον.
m1cRo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Sorry παίδες είχα νεύρα χθες . Αλλα στο θέμα τοu επιπεδου θα παραμείνω στην δικη μου αντίληψη. "Καλώς ήρθες και συγχαρητήρια για το δικό σου επίπεδο" Δεν είπα κάτι για τον εαυτό μου.Που το βρήκατε???
panther_512 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Eπειδή δεν είπες κάτι για το εαυτό σου, αυτό δεν σημαίνει ότι ο χαρακτήρας του γραπτού σου λόγου δεν θα δείχνει και το δικό σου επίπεδο. Πρώτο πόστ σου εδω πέρα και ήδη χαρακτήρισες ως ανοησίες αυτά που γράφονται εδώ πέρα, ενώ εξέφρασες απόλυτες απόψεις που σε καμία περίπτωση δεν περιγράφουν το σύνολο. Παράλληλα, αυτά που μας είπες ήταν αρκετά ασυνάρτητα, συσχετίζοντας τις ασχολίες του καθενός εφόσον έχει πρώτα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του (σχολή, δουλειά) με το επίπεδό του. Δηλαδή, αν σκοτωθώ στη δουλειά ή βγάλω τα μάτια μου στη σχολή από το διάβασμα, επειδή μετά θα πάω να πιώ το καφέ μου να ξεσκάσω, το επίπεδό μου πέφτει? Ή επειδή κάποιος ειδικεύεται στις υψηλές γλώσσες προγραμματισμού, αυτό τον καθιστά χαμηλότερου επιπέδου από κάποιον που προγραμματίζει σε assembly? Ή επειδή εγώ μεγάλωσα με το DOS και για να παίξω ένα παιχνίδι έπρεπε να προσθαφαιρέσω 10 γραμμές από το autoexec.bat και το config.sys, θα πρέπει να θεωρώ ότι ο κάθε νεαρός που πρέπει να σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να γνωρίζει αυτές τις παλαιολιθικές πλέον καταστάσεις. Δεν χρειάζεται ούτε να σκοτώνεσαι 24 ώρες το 24-ωρο να μορφώνεσαι, ούτε να ξέρεις όλες τις γλώσσες προγραμματισμού. Μία γλώσσα χρήσιμη να ξέρεις είσαι στις περισσότερες περιπτώσεις καλλυμένος, αρκεί να την ξέρεις καλά. Και ειληκρινά, αν κάποιος κάνει παπάδες σε C ή σε VB και βγάζει μιά χαρά λεφτά, σίγουρα θα έχει χ%σμένη την assembly ή την perl ή όποια άλλη γλώσσα υπάρχει εκει έξω. Εγώ προσωπικά προγραμματίζω μόνο σε assembly τα τελευταία 10 χρόνια λόγω επαγγέλματος. Και δεν νομίζω να υπάρχει πιό γλώσσα μηχανής από αυτήν. Ε και? Τί έγινε δηλαδή?
m1cRo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Λοιπόν panther_512 απότι κατάλαβα εσύ δεν ξέρεις καν ti σημαίνει γλώσσα μηχανής. Με προκαλείς ο ίδιος!!!Με τόσα χρονια εμπειρίας ,και να κανεις τέτοια λάθη???Να μην κράζω μετά???Hehe θέλω να μάθω από πιο αει βγήκες , gt όπως διάβασα σε ένα άρθρο για ανωτατοποίηση των τει "που τα έκραζαν μέσα", έχei και όνομα και επίπεδο.
Lighter122 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Σε ποιον απ'ολους μας το λες? Και γραφε ελληνικα, δεν επιτρεπονται τα greeklish εδω...(ή οτι ειναι τελος παντων αυτο που εγραψες).
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Για εξήγησέ μου εσύ κύριέ μου, τί είναι η γλώσσα μηχανής και κατα πόσο η assembly είναι γλώσσα μηχανής ή όχι. Διότι, ως ηλεκτρονικός μηχανικός που είμαι, η μόνη γλώσσα που χρησιμοποιείται για να προγραμματίσω τους μικροελεγκτές των ηλεκτρονικών συστημάτων που σχεδιάζω είναι η assembly. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να γράψεις το πρόγραμμα σε C ή ακόμα και σε basic, αλλά η ίδια ταχύτητα του προγράμματος δεν εξασφαλίζεται. Γιά δώσε μας τα φώτα σου, διότι έχω την αμυδρή εντύπωση ότι μετά την 1GL (machine code),που πλέον δεν χρησιμοποιείται από κανένα, η assembly είναι η αμέσως επόμενη γενιά low level γλώσσας. Δυστυχώς όμως, βάσει των λεγόμενών σου, αμφιβάλλω το κατα πόσο θα μπορούσε να προκύψει κάποια επικοδομιτική συζήτηση μαζί σου. Τέλος, είμαι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός από το Τ.Ε.Ι Ηλεκτρονικής Θεσσαλονίκης.
dalton85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Και εγω ειχα την εντυπωσει οτι μιλας για assembly αλλα αμα πραγματι μιλας για καθαρα την γλωσσα μηχανης τοτε ρε φιλε το μονο που θα σου πω τετοια ατομα ειναι παραπολυ λιγα μα παρα πολυ λιγα στο κοσμο που ξερουν να την χειριζονται στον κοσμο και φυσικα αυτοι χρησοπληρονονται. Αλλα για να μαθεις να χειριζεσε τετοιο πραμα πρεπει κυριολεκτικα να εισαι σε ενα pc 24/7 για χρονια και να μελετας αυτο και παλι μπορει να μην καταφερεις και πολλα πραματα. Αλλα ελεος δλδ δεν θα φαμε την ζωη μας μονο και μονο για να γινουμε οι καλυτεροι και να βλεπουμε τα χρονια να φευγουν μπροστα σε ενα χαζοκουτι. Ουτε για τον εργοδοτη μου θα γινω καλυτερος. Θα γινω για μενα και μονο για μενα.
panther_512 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 dalton85, γλώσσα μηχανής δεν χρησιμοποιά κανένας πλέον, διότι στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι τελείως μα τελείως περιττή. Η assembly είναι η πλέον στάνταρ γλώσσα για προγραμματισμό μικροελεγκτών αλλά και πάλι πολλοί στρέφονται προς την C, μιάς και υπάρχουν πολλοί συμβατοί με τη C compilers. Ο machine code αυτός εξ αυτός, είναι πλέον περιττός στις περισσότερες εκ των περιπτώσεων, για τον απλούστατο λόγο ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης του προγράμματος αυξάνεται δραματικά σε σύγκριση με την assembly και η διόρθωσή του ακόμα πιό δύσκολη. Φυσικά όμως, για να μπορείς πραγματικά να αξιοποιήσεις αυτές τις low level γλώσσες, θα πρέπει να είσαι το ίδιο καλός στην ηλεκτρονική όσο και στον προγραμματισμό. Γι'αυτό και οι low level γλώσσες χρησιμοποιούνται κυρίως από ηλεκτρονικούς και όχι προγραμματιστές.
Filos19 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 HEHE .Διάβασα όλες αυτές τις ανοησίες που λέτε όλοι σας.Και συζητάτε για κάποιο επίπεδο εδώ μέσα ξεχνώντας ότι ότι το μονο επίπεδο που παραμένει σαούτιν την χωρα είναι η κατανάλωση του φραπέ .Στον τομέα της πληροφορικής δεν έχουμε ούτε μια σοβαρή "ανταγωνιστική εταιρία" στην χωρα μας. Σε θέματα ασφαλειας είμαστε απλά 0. Εκεί όμως φαίνεται αυτό το επίπεδο που συζητάτε.Οι προγραμματιστές στρέφονται σε γλώσσες υψηλού επιπεδου, φεύγοντας από την γλώσσα μηχανής "απομακρύνονται από το μηχάνημα" ,και ακόμα πιστεύουν ότι έχουν επίπεδο. Λοιπόν σπουδάζω σε τει. Κάποιος έχει μιλήσει για hello world σε java ,γράψε μου κώδικα σε περλ που να βγάζει hello world! χωρίς να δεις κάνα tutorial,example. Όπως στα τει λοιπόν έτσι και στα αει υπάρχουν άτομα και είναι πλειοψηφία που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί, αλλα στις καφετεριες. Έχω την δυνατότητα να συγκρίνω το επίπεδο εδώ με άλλη χωρα διότι δεν είμαι από εδώ.ʼρα να μην μιλάμε για επίπεδα και σηκώνουμε μύτη που τόσο καλά έμαθαν οι έλληνες.Ρωτήστε τους ιάπωνες τι άποψη έχουν για εσάς. Την γνώση την αποκτάς μονος σου και δεν σου την παρέχει κάποιος για να ξέρετε. Λοιπόν panther_512 απότι κατάλαβα εσύ δεν ξέρεις καν ti σημαίνει γλώσσα μηχανής. Με προκαλείς ο ίδιος!!!Με τόσα χρονια εμπειρίας ,και να κανεις τέτοια λάθη???Να μην κράζω μετά???Hehe θέλω να μάθω από πιο αει βγήκες , gt όπως διάβασα σε ένα άρθρο για ανωτατοποίηση των τει "που τα έκραζαν μέσα", έχei και όνομα και επίπεδο. Και ιδού ο παντογνώστης!
charllestone Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Γιατί δεν αλλάζετε τον τίτλο του TOPIC μιας κ το θέμα σας είναι άλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.