Προς το περιεχόμενο

Αγορά τραπεζιού μπιλλιάρδου...

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το photo play Και επειδή το σπίτι είναι ψιλοκτήνος ψάχνω να πάρω και ένα τραπεζάκι μπιλλιάρδου.Όταν λέω τραπεζάκι δεν εννοώ μικρό,κανονικό τραπέζι στέκες στηρίγματα κλπ.Όποια βοήθεια μπορεί ο καθέναας να μου προσφέρει για εμπόρους μάρκες κλπ είναι ευπρόσδεκτη!Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για παράδειγμα θα μπορούσα να πάρω ένα τέτοιο τραπέζι http://www.megamarket.gr/solextournament-p-46189.html

για το οπόιο όμως 1ον πιστευω οτι είναι μικρό σε διαστάσεις και 2ον είναι καφέ τα πόδια του ενώ εγω το θέλω μάυρο...ασήμαντη λεπτομέρεια αλλα μέσα στο σπίτι το καφέ θα κάνει μπαμ.Τέσπα,το ψάχνουμε ακόμα.

Δημοσ.

εγω εκει που παιζω εχουνε τραπεζια Brunswick...πιστευω ειναι πολυ καλα και βολικα και φαινονται ανθεκτικα...οριστε και η σελιδα τους μπορει να βρεις κατι, βρες τον αντιπροσωπο στην ελλαδα http://www.brunswickbilliards.com/

ΥΓ οταν το παρεις με το καλο να με φωναξεις να παιξουμε κανα παιχνιδι!!!:mrgreen:

Δημοσ.

Κορυφαία τραπέζια δε λέω,όμως πιστέυω πως ξεφεύγουνε πάρα πολύ σε τιμή.Θα ήθελα να μη πάω φτηνά γιατι θα παίζω κ δε θα το έχω μόνο για να υπάρχει,κάτι περίπου στα 2000ευρώ καλό θα βρώ??

Δημοσ.

τυχερός φίλε που μπορείς να το βάλεις. και θα ήθελα αλλά δε χωράει! Είναι και πολύ ωραίο για διακόσμηση σπιτιού! καλές στεκίες!

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου που έχω πολύ χώρο και μένω μόνος μου (άρχοντας :D) το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα ότι το Σεπτέμβρη βάζω στο σαλόνι ένα flipperάκι star trek του '78 σε άριστη κατάσταση και μια καμπίνα ηλεκτρονικού με το wonderboy, wonderboy in monsterland και το bubble bobble (κανονική όχι με κανένα pc μέσα).

Δημοσ.
Εγώ φίλε μου που έχω πολύ χώρο και μένω μόνος μου (άρχοντας :D) το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα και αποφάσισα ότι το Σεπτέμβρη βάζω στο σαλόνι ένα flipperάκι star trek του '78 σε άριστη κατάσταση και μια καμπίνα ηλεκτρονικού με το wonderboy, wonderboy in monsterland και το bubble bobble (κανονική όχι με κανένα pc μέσα).

1ον Που το βρηκες?

2ον Που το βρηκες?

και 3ον Καλλιθεα μενω(σχεδον γειτονοι), καλα αστεια λεω αμα εχω ορεξη, βαζω και τις μπυρες,

ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΕΡΘΩΩΩΩ....

Δημοσ.

Ευχαρίστως αλλά από Σεπτέμβρη όπως προείπα.

Κανόνισα με κάποιο παιδί από Θεσσαλονίκη που τα πουλάει, μέσω ενός forum.

Έκανα μια πρόχειρη έρευνα αλλά ή δεν έψαξα αρκετά καλά ή δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα....

Δημοσ.
το Σεπτέμβρη βάζω στο σαλόνι ένα flipperάκι star trek του '78 σε άριστη κατάσταση και μια καμπίνα ηλεκτρονικού με το wonderboy, wonderboy in monsterland και το bubble bobble (κανονική όχι με κανένα pc μέσα).

Που τα βρηκες?εγω ειχα κλεισει ενα φλιπερακι 80ς rollercoaster Και το πουλησε ο μλκσ σε αλλον.Εχεις λινκ για να δω αν εχει αλλα ή τις τιμες?

Δημοσ.

Δεν είναι έμπορος, είναι ένα παιδί από Θεσσαλονίκη που θέλει να πάρει κάτι άλλο και μου πουλάει αυτά.

Δημοσ.

Πάντως για καμπίνα απο ηλεκτρονικά πιστέυω οτι μπορείς να βρείς πολύ φτηνά απο μαγαζιά που κλείσανε κ τα έχουνε κάβα.Αν κάποιος έχει καμία καλή άκρη για οτιδήποτε που έχει να κάνει με τα παλιά καλά ουφάδικα,ας ποστάρει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...