Silent Arrow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Παιδες πηρα σημερα το πρωι ενα σκληρο δισκο Western Digital 250GB απο το Πλαισιο για το PC3 της υπογραφης μου. Πριν μερικες ωρες τον formaρα αλλα το format σταματαει στο 87% και τοτε ακουω τρεις δυνατους μεταλλικους ηχους δυνατους σαν να χτυπαω το πλαινο του κουτιου του PC. Εκει το format σταματαει. Επανελαβα το format και εμφανιζεται το ιδιο προβλημα.... Εκανα ενα tsekaρισμα με το HD Tune και οριστε κατασταση.... Ακουω.... RMA???? Ρε παιδια επειδη ειμαι εκτος Αθηνων (τον πηρα μαζι μου Καλαματα προσεκτικα) πρεπει να τον επιστρεψω πισω στην Αθηνα αυτοπροσωπως ή μπορει να γινει και με courier???.... Πω πω εχω ξενερωσει....
rallistas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Παρτους ενα τηλεφωνακι στα κεντρικα να σου πουν αυριο το πρωι.Παντως δεν εχω ακουσει κανεναν να το κανει με courier.Να σε ρωτησω κατι ψιλοασχετο.Το HD Tune μονο δειχνει bad sectors η μπορει να τα απομονωσει κιολας για να μην διαβαζονται?
Silent Arrow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 ...οχι οχι διαγνωστικο προγραμμα ειναι μονο.... Αυριο πρωι θα παρω τηλεφωνο, πρεπει να δοθει λυση γιατι μετα απο 10 μερες θα ανεβω παλι Αθηνα. Παραβιασα αθελα μου τον κανοντα 'Ου Μπλεξεις':evil:. Τωρα ο Θεος βοηθος.... Ο σκληρος δισκος εχει δουλεψει τρεις ωρες, οσο η διαρκεια των format....
JOHNX2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Mporis na pas ton skliro disko gia alagi se opiodipote katastima PLAISIO... Den exei simasia apo pio katastima ton agorases...
palawiaris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Και άμα γίνεται να μην ξαναπάρεις WD,κοίτα για άλλη μάρκα
rallistas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Mporis na pas ton skliro disko gia alagi se opiodipote katastima PLAISIO... Den exei simasia apo pio katastima ton agorases... Δεν εχει Πλαισιο η Καλαματα ομως νομιζω και το κοντινοτερο σ'αυτον ειναι η Πατρα. Να ρωτησω κατι αλλο εγω.Υπαρχει προγραμμα που να απομονωνει bad sectors σε σκληρο?Βρηκα καποιες οδηγιες σ'ενα topic μεσω chkdsk αλλα δεν μου εκανε κατι(Εξωτερικος δισκος).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Και άμα γίνεται να μην ξαναπάρεις WD,κοίτα για άλλη μάρκα etsi etsi ta epixeirhmata sto megaleio tous...
victz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Οταν ακους τετοιους θορυβους, σημαινει οτι το προβλημα ειναι ισως λιγο πιο σημαντικο απο bad sectors. Οπως ειπε και ο Rallistas τηλεφωνακι, και αντικατασταση. Ακομα και αν σου προχωρησει το φορματ, εσυ τον εμπιστευεσαι να κρατησει δεδομενα; Οσο για τους WD, εχω αρκετους στη δουλεια και δουλευουν μια χαρα. Δεν εχω προσεξει να χαλανε με καμμια συχνοτητα πιο μεγαλη απο τους αλλους.
andros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Κατέβασε από το site της WD το "Data Lifeguard Diagnostic" και τρέξτο. Αν και πιστεύω οτι τελικά θα χρειασθεί αλλαγή ο δίσκος σου. Αλλά μη πανικοβάλλεσαι. Αφού επικοινωνήσεις πρώτα τηλεφωνικά, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να τον αλλάξεις με courier ή ΕΛΤΑ.
Silent Arrow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Λοιπον παιδια πηρα τηλ στο Πλαισιο αλλα δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα αποστολης με ταχυμεταφορα. Πρεπει να παω απο εκει.... Το ξερω οτι εχει η Πατρα Πλαισιο, αλλα δεν με βλεπω να ταξιδευω παλι σημερα για εναν σκληρο. Οταν ξαναπαω Αθηνα (10 μερες...) θα τους τον επιστρεψω....:evil: Δεν μου φτανε οτι ηταν χαλασμενος, περιμενα και δυο ωρες με το διπλοφορμαρισμα.:evil: Και άμα γίνεται να μην ξαναπάρεις WD,κοίτα για άλλη μάρκα etsi etsi ta epixeirhmata sto megaleio tous... Κοιτα εχουν περασει απο τα χερια μου σκληροι δισκοι απο Conner εως Hitachi, οφειλω να ομολογησω οτι οταν πηρα την πρωτη φορα WD απογοητετικα λιγο απο την ποιοτητα κατασκευης (PC3 υπογραφης). Ωστοσο ο δισκος λειτουργουσε αψογα αν και λιγο πιο θορυβωδης απο ST. Τωρα μου σκασε και αυτο το προβλημα....τυχαιο, μπορει και ναι μπορει και οχι. Ο λογος που πηρα WD ηταν οτι σιγουρα το εβλεπε η μητρικη μου το συγκεκριμενο μοντελο (250GB) γι αυτο και για για τον φοβο των Ιουδαιων τον επελεξα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 ahem ti ennoeis poiothta kataskeuhs stous sklhrous diskous....
Silent Arrow Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Εννοω οτι το βυσμα τροφοδοσιας για το PSU 'παιζει' στους WD, δεν ειναι απολυτα σταθερο και δεν εχουν το ιδιο καλο φινιρισμα με τους αλλους δισκους που εχω. Οταν πρωταγορασα WD (80GB) ειπα: ' κακη ποιοτητα' αλλα ο δισκος στη λειτουργια του ηταν αψογος, δεν δημιουργησε κανενα προβλημα. Ισως αυτη τη στιγμη απο τους 10 σκληρους δισκους που εχω να ειναι αυτος που εμπιστευομαι περισσοτερο (μαζι με τον ST 80GB του PC4 της υπογραφης).... Παντως ειναι σιγουρο οτι θα ξαναγυρισω προς Seagate μερια στο μελλον....
dpolal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Επίσης εκτός από το Πλαίσιο αν δεν πρόκειτε να πας σύντομα να τον αλλάξεις μπορείς να ακολουθήσεις τη διαδικασία του RMA κατευθείαν με την WD με το εξωτερικό. Μπες στο site και ψάξε πώς γίνεται, υπάρχουν δύο τρόποι και μπορείς να έχεις νέο δίσκο μέσα σε λίγες μέρες ή την μεθεπόμενη.
palawiaris Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 etsi etsi ta epixeirhmata sto megaleio tous... Τι επειχειρήματα και πράσινα άλογα,δεν υπάρχουν,υπάρχουν όμως οι προσωπικές μαρτυρίες των περισότερων χρηστών που τους βάρεσε ο δίσκος στα καλά καθούμενα. 2 σε μένα χάλασαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Τι επειχειρήματα και πράσινα άλογα,δεν υπάρχουν,υπάρχουν όμως οι προσωπικές μαρτυρίες των περισότερων χρηστών που τους βάρεσε ο δίσκος στα καλά καθούμενα.2 σε μένα χάλασαν dld ama sou vrw egw 200 atoma pou tous exoun xtyphsei oloi oi alloi diskoi ektos apo WD 8a to 8ewrhseis ws krithrio? asfalws kai oxi...yparxoun polles aities gia na xtyphsei enas diskos kai para polles den ofeilontai sthn etairia kataskeuhs tou... to oti xtyphsan se sena den shmainei oti xtypane se olous...an htan etsi h WD den 8a eixe to megalytero meridio agoras ston planhth...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.