Προς το περιεχόμενο

Καινουργιος δισκος WD250GB....format μεχρι 87%....

Silent Arrow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Den einai pleon oi pio fthnoi oi WD. O 500gb Samsung exei me diafora thn kalyterh analogia Euro/GB, epipleon einai apo tous grhgoroterous ths agoras kai apo tous pio a8oryvous. H Samsung exei kanei kalh douleia kai as anaferw oti apo tis 3 etairies pou mexri stigmhs vgazoun diskous tou 1TB h Samsung einai auth pou exei ta ligotera platters (3x334gb) meta einai h Seagate (4x250gb) kai teleutaia h Hitachi (5x200gb). Oso gia thn WD sto 1TB rixnei ton upno tou dikaiou...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικα με Samsung....

Παρακατω βλεπεις δυο φωτογραφιες. Σημερα τις εβγαλα. Ειναι το Samsung CD-ROM 20x MAX που αγορασα το 1996 για το PC1 της υπογραφης μου.

Βλεπεις κατι το εκκεντρικο?? Στις τεσσερις ακρες στο tray που μπαινει το CD το Samsung εχει τεσσερα ελατηρια. Δεν φαινονται, γινεται εμφανης η λειτουργια τους απο τη δευτερη photo οπου πιεζω το tray με το χερι μου.

Αυτα τα τεσσερα ελατηρια σκοπο εχουν να αποσβεσουν τους κραδασμους. Αυτη την πατεντα, αν και εχω 10 CD/DVD συσκευες δεν την εχω ξαναδει πουθενα.

Δεν χρειαζεται να με πεισεις συνεπως τι εστι Samsung!!

post-31120-129062948563_thumb.jpg

post-31120-129062948565_thumb.jpg

Δημοσ.

Problem Solved....

Πηγα σημερα το πρωι στο Πλαισιο, και μου αντικατεστησαν τον σκληρο δισκο. Τον formαρα, τον ελεξγα και ολα ειναι o.k.

Αψογα τα aftersales του Πλαισιου, χρειαζεται ωστοσο να μπορουν να εξυπηρετουν και τον κοσμο απο την επαρχια.

Δημοσ.
Problem Solved....

Πηγα σημερα το πρωι στο Πλαισιο, και μου αντικατεστησαν τον σκληρο δισκο. Τον formαρα, τον ελεξγα και ολα ειναι o.k.

Αψογα τα aftersales του Πλαισιου, χρειαζεται ωστοσο να μπορουν να εξυπηρετουν και τον κοσμο απο την επαρχια.

Και σε μένα έτσι συμπεριφέρονται.Γι αυτό διστάζω να αγοράσω από οπουδήποτε αλλού κ ειδικά από e-shop που συμπεριφέρονται τελείως αντίθετα.

Δημοσ.
Εγώ που έχω κακή εμπειρία με Maxtor...

Πετάχτε τους maxtor έιναι για τον που...

λολ

Το έπιασες το νόημα της συζήτησης :mrgreen:

Και εγώ είχα έναν Seagate... μου χάλασε μέτά από 7 χρόνια, μου χάθηκαν και οι τσόντες... μάπα η εταιρία...

• Super Moderators
Δημοσ.

auto akrivws prospa8w na pw se tosa posts...na mhn krinoume mia etairia apo memonomenes periptwshs (e3aireitai h IBM Deathstar...kra kra kra)

Δημοσ.

Παντως μια Hard Disk ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ θα ειχε εξαιρετικο ενδιαφερον. Βρε παιδια πως και υπαρχει DVD-RW poll και δεν υπαρχει Hard Disk poll?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...