thanocaster Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Από σένα εξαρτάται. Πάντως το να μάθεις δυο τραγουδάκια σε ένα μήνα δεν λέει τίποτα. Έχε υπ'όψιν ότι ένας μήνας μαθημάτων είναι 4-6 ώρες maximum. Θα ήταν προτιμότερο αυτές τις 4-6 ώρες να σου μάθει ο όποιος δάσκαλος κάποια βασικά πράγματα σε θεωρία και κλίμακες, ώστε να μπορέσεις μόνος σου να "μάθεις" τα δυο τραγουδάκια.
x-filer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 (xexe koritsi eimai) τι????//καθε μερα 6 ωρες? κοιτα να μου μαθει τουλαχιστον τα βασικα και ετσι να μπορω ναβρισκω κι εγω τα ακορντα ευχαριστω παντως!
GabrielConnor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 (xexe koritsi eimai) τι????//καθε μερα 6 ωρες? κοιτα να μου μαθει τουλαχιστον τα βασικα και ετσι να μπορω ναβρισκω κι εγω τα ακορντα ευχαριστω παντως! Όχι φυσικά! Τον μήνα σου είπε ο φίλος. Και πολλές σου είπε. Τέσσερις είναι το στάνταρ. οι υπόλοιπες είναι διάβασμα (λέμε για σοβαρή ενασχόληση).
thanocaster Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μιλάμε για 4 ώρες μάθημα πάνω στο όργανο και 2 πάνω στο βιβλίο. Από εκεί και πέρα το ιδανικό θα ήταν και 6 ώρες την ημέρα μελέτη (καλά ίσως να υπερβάλλω λίγο ). Επίσης θέλει καθημερινή ενασχόληση καθώς αν μελετίσεις σήμερα 2 ώρες και για 2 μέρες δεν ακουμπίσεις όργανο (μουσικό εννοώ) σε άφησε. Πάντως η γνώμη μου είναι πως αν δεν συνεχίσεις τα μαθήματα, τα 4 μαθήματα που θα κάνεις θα είναι τελείως άχρηστα. Στην τελική βρες έναν φίλο σου που να ξέρει να παίζει και να έχει κάνει και ο ίδιος στο παρελθόν μαθήματα και ξεκίνα έτσι. Αν σου αρέσει βρες και έναν καλό δάσκαλο και δώστου να καταλάβει. Η κιθάρα δεν μαθαίνεται μέσα σε ένα καλοκαίρι, αλλά σε μια ολόκληρη ζωή.
GabrielConnor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μιλάμε για 4 ώρες μάθημα πάνω στο όργανο και 2 πάνω στο βιβλίο. Από εκεί και πέρα το ιδανικό θα ήταν και 6 ώρες την ημέρα μελέτη (καλά ίσως να υπερβάλλω λίγο ). Καθόλου δεν υπερβάλλεις! Λίγες είναι για κιθαρίστα. Αν θές να κάνεις τον χαβαλέ σου ίσως είναι πολλές.
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Βρε σεις παιδιά τί λέτε;! Έχε υπ'όψιν ότι ένας μήνας μαθημάτων είναι 4-6 ώρες maximum. Θα ήταν προτιμότερο αυτές τις 4-6 ώρες να σου μάθει ο όποιος δάσκαλος κάποια βασικά πράγματα σε θεωρία και κλίμακες, ώστε να μπορέσεις μόνος σου να "μάθεις" τα δυο τραγουδάκια. Δηλ σε ένα μήνα μπορεί κάποιος να μάθει τα βασικά και να παίζει σιγά σιγά μόνος του τραγουδάκια. Ουδέν σχόλιον... Από εκεί και πέρα το ιδανικό θα ήταν και 6 ώρες την ημέρα μελέτη (καλά ίσως να υπερβάλλω λίγο ). Επίσης θέλει καθημερινή ενασχόληση καθώς αν μελετίσεις σήμερα 2 ώρες και για 2 μέρες δεν ακουμπίσεις όργανο (μουσικό εννοώ) σε άφησε. Καθόλου δεν υπερβάλλεις! Λίγες είναι για κιθαρίστα. Αν θές να κάνεις τον χαβαλέ σου ίσως είναι πολλές. Το ιδανικό δεν είναι κάποιος κανόνας που ακολοθούν όλοι.Το καλό αποτέλεσμα στη μελέτη εξαρτάται από πολλά,όπως τις ώρες,τον τρόπο,τις ασκήσεις αλλά και την διαδοχή αυτών.Πάνω από όλα όμως ο καθηγητής οφείλει να βρει για τον μαθητή του την κατάλληλο τρόπο για να μελετά.
x-filer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Καθόλου δεν υπερβάλλεις! Λίγες είναι για κιθαρίστα. Αν θές να κάνεις τον χαβαλέ σου ίσως είναι πολλές. μπορω μονο τον μηνα αυτο(ενω κανονικα θα επρεπε να ξεκουραζομαι γιατι ολο το καλοκαιρι εχω καθημερινο 6ωρο)γιατι απο την ερχομενη χρονια θα μπλεξω με τα πτυχια(cambridge,Zertifikat)και δεν θα προλαβαινω καλα-καλα για το σχολειο να διαβαζω.εγω λεω να μαθω τουλαχιστον τα βασικα και ετσι αν δεν προλαβω να μαθω τα 2 τραγουδακια που θελω,να μπορεσω να τα βρω μονη μου.απλα,αφου θα κανω κυριως μονη μου διακοπες-γονεις ξου,μακρια!-καικυριως θα τριγυρνω με φιλαρακια ,ναι,κυριως ετσι για χαβαλε ειναι.δεν θα κανω ορθοφωνια και πραγματα που κανουν στο ωδειο. οποτε αν πειτε οτι θα κανω καθε μερα απο 1 ωρα,ε,δεν θα προλαβω?
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Χριστίνα σε ένα μήνα δε μαθαίνεις απολύτως τπτ.Στο λέω έτσι για να μην πετάς στα σύννεφα και να μην νομίζεις πως με 3 ακομπανιαμέντα παίζεις στα δάκτυλα σου όλο το ρεπερτόριο του κόσμου. Αλλά γιατί βιάζεσαι; Το βλέπεις σαν αγγαρεία; Πάνω απ'όλα όρεξη να έχεις και υπομονή φυσικά. Επίσης το θέμα δεν είναι να μάθεις τα ακκόρντα.Αυτό είναι το μόνο εύκολο ακόμα και άνευ διδασκάλου. Το θέμα είναι να μάθεις 5 πραγματάκια επάνω στην κιθάρα,των οποίων ο χρόνος εκμάθησης εξαρτάται από εσένα,ώστε να μην την βαρεθείς μετά από κάποιο καιρό.Δηλ να έχεις την δυνατότητα να μελετάς ό,τι πέσει στα χέρια σου αλλά και να παίζεις τα τραγουδάκια σου με πολλούς τρόπους που κάθε φορά να σου δημιουργούν εκ νέου την όρεξη για να πιάσεις την κιθάρα στα χέρια σου. Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να βιάζεσαι... Με μεθοδικότητα θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
x-filer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Χριστίνα σε ένα μήνα δε μαθαίνεις απολύτως τπτ.Στο λέω έτσι για να μην πετάς στα σύννεφα και να μην νομίζεις πως με 3 ακομπανιαμέντα παίζεις στα δάκτυλα σου όλο το ρεπερτόριο του κόσμου.Αλλά γιατί βιάζεσαι; Το βλέπεις σαν αγγαρεία; Πάνω απ'όλα όρεξη να έχεις και υπομονή φυσικά. Επίσης το θέμα δεν είναι να μάθεις τα ακκόρντα.Αυτό είναι το μόνο εύκολο ακόμα και άνευ διδασκάλου. Το θέμα είναι να μάθεις 5 πραγματάκια επάνω στην κιθάρα,των οποίων ο χρόνος εκμάθησης εξαρτάται από εσένα,ώστε να μην την βαρεθείς μετά από κάποιο καιρό.Δηλ να έχεις την δυνατότητα να μελετάς ό,τι πέσει στα χέρια σου αλλά και να παίζεις τα τραγουδάκια σου με πολλούς τρόπους που κάθε φορά να σου δημιουργούν εκ νέου την όρεξη για να πιάσεις την κιθάρα στα χέρια σου. Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να βιάζεσαι... Με μεθοδικότητα θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. εμενα ειπες χριστινα? τεσπα,απο οτι βλεπω απο οσα λες μαλλον θα προλαβω. εδω θελω να αθλουμαι αλα δεν προλαβαινω ουτε αυτο!γι αυτο θελω να μαθω κατι τωρα σε 1 μηναμετσι ωστε τον χειμωνα στον ελευθερο χρονο μου να κανω κατι επικοδομητικο και οχι να βλεπω T.V. οποτε τα ακκορντα απο οσο καταλαβα μαλλον θα τα προλαβω,κι εσια θα μαθω καποτε το τραγουδακι που καιγομαι. το εχω μεγαλο καημο να μαθω κιθαρα.ο,τι μαθω θα το μελετησω και θα εξασκουμαι συνεχεια.για αυτο θα κατσω να διαβασω αντι να ξεκουραστω,κατι που χρειαζομαι.γιατι αυτο που θα κανω θα το αγαπω και θα ειναι απο μονο του ξεκουραση
nikoskon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 εμενα ειπες χριστινα? Έκανα λάθος ε;! x-filer συγκεντρώσου και πρόσεξε με. Εντελώς χονδρικά θες περίπου 6 μήνες να μάθεις τα βασικά στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται τα ακκόρντα μιας και είναι υπόθεση μιας ώρας να τα μάθεις. Στους 6 αυτούς μήνες θα κάνεις 1 μάθημα την εβδομάδα.Αν όλα πάνε καλά,μετά το 6μηνο αυτό θα είσαι σε θέση να εξελιχθείς μόνη σου χωρίς την επίβλεξη κάποιου καθηγητή.Και ο σκοπός αυτός είναι.Να αποκτήσεις τα εφόδια για να μπορείς να ασχοληθείς μόνη σου. Μην το δέσεις κόμπο το 6μηνο... Και επειδή έχουμε ξεφύγει από το topic για να μην το διαλύσουμε εντελώς,αν έχεις οποιαδήποτε απορία στείλε μου pm ή άνοιξε κάποιο ανάλογο thread...
takeda Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 δεν υπάρχει πρόβλημα με το topic ετσί και αλλιώς για κιθάρα λέει. nikoskon, ευτυχώς είπε ο δασκαλ ότι τρώγεται η κιθάρα, αν και με έκραξε όπως κ εσύ που δεν τον ρώτησα πρώτα (εγώ του φταίω που εξαφανίστηκε για 2 εβδομάδες; ήθελα ήθελα ήθελα να ψωνίσω )
nikoskon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 takeda ό,τι είχα να σου πω περί κιθάρας στο είπα σε προηγούμενα posts. Για να σε κράξει -όπως λες- ο καθηγητής σου, μάλλον δεν έλεγα ασυναρτησίες.
takeda Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 i know i know κ δεν είπα ότι έλεγες ασυναρτησίες.
thanocaster Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Βρε σεις παιδιά τί λέτε;! Δηλ σε ένα μήνα μπορεί κάποιος να μάθει τα βασικά και να παίζει σιγά σιγά μόνος του τραγουδάκια. Ουδέν σχόλιον... Δεν εννοούσα αυτό φίλε Νίκο. Εννοούσα ότι από το να μάθει σε ένα μήνα τα 2 τραγουδάκια καλύτερο θε είναι να πάρει τις βάσεις για να συνεχίσει αυτοδίδακτη (με το σωστό τρόπο όμως) και κάποια στιγμή να φτάσει στο επίπεδο να βγάζει τα οποιαδήποτε 2 τραγουδάκια. Δεν ενδείκνυται, αλλά από το να πληρώσει 100 ευρώ για να μάθει 2 τραγουδάκια είναι προτιμότερο να πληρώσει 100 ευρώ με την προοπτική να μάθει πολύ περισσότερα.
x-filer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Έκανα λάθος ε;!x-filer συγκεντρώσου και πρόσεξε με. Εντελώς χονδρικά θες περίπου 6 μήνες να μάθεις τα βασικά στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται τα ακκόρντα μιας και είναι υπόθεση μιας ώρας να τα μάθεις. Στους 6 αυτούς μήνες θα κάνεις 1 μάθημα την εβδομάδα.Αν όλα πάνε καλά,μετά το 6μηνο αυτό θα είσαι σε θέση να εξελιχθείς μόνη σου χωρίς την επίβλεξη κάποιου καθηγητή.Και ο σκοπός αυτός είναι.Να αποκτήσεις τα εφόδια για να μπορείς να ασχοληθείς μόνη σου. Μην το δέσεις κόμπο το 6μηνο... Και επειδή έχουμε ξεφύγει από το topic για να μην το διαλύσουμε εντελώς,αν έχεις οποιαδήποτε απορία στείλε μου pm ή άνοιξε κάποιο ανάλογο thread... ok thnx!!!το πολυ πολυ,πριν φυγω,να σε ρωτησω τι να του πω να μου μαθει περιπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.