benetton Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 αρχειο WMP να βαλω υποτιτλους και να το κανω σε μορφη που να παιζει σε desktop DVD? πιο προγραμμα πρεπει να χρησημοποιησω???
kastel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Τους υπότιτλους τους έχεις σαν αρχείο ή θα πρέπει να τους δημιουργήσεις εσύ; Αν τους έχεις χρησιμοπoίησε το WinAvi Video Converter. Δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER", από εδώ: www.kastel.gr
benetton Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 τους υποτιτλους τους εχω ηδη επεξεργαστει στο SUBTITLE WORKSHOP (οποτε τους εχω σαν αρχειο) και τωρα θελω να φτιαξω την ταινια για να την βλεπω σε desktop DVD
kastel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 OK. Τότε ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω, για το WinAvi Video Converter.
benetton Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 οταν παταω το τελικο οκ και παει να κανει το converting,μου βγαζει "outDir cannot include_" ????
benetton Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 οταν παταω το τελικο οκ και παει να κανει το converting ,μου βγαζει " outDir cannot include _ " .... εχετε ξαναδει αυτο το μηνυμα
geioannou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 κανεις δεν γνωριζει τιποτα για το παραπανω μηνημα ("outDir cannot include_")??δεν μπορει ρε παιδια να μην υπαρχει καποιος τροπος που να μην μπορω ενα DVX να το κατι ωστε να παιζει σε DVD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.