Προς το περιεχόμενο

Dwste kai mena re....

SUEd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paratirw sta topics oti osoi exoun athlon, exoun kanei kata 99% overclocking.

Kai asfalws niwthw polu thuma pou ton exw edw kai 1 xrono kai den tou xw kanei tpt....

Lew loipon na kanw kai gw alla epeidi eimai teleiws asxetos me thn sygekrimeni epistimi

tha thela kapoia boitheia. Eite kapoio site gia athlious me athlon eite kapoies aploustates kiniseis.

To sustima einai :

CPU:T-Bird 800

128MB DIMM /133

MB : Asus A7V

ATI all-in-wonder

kai diafora alla pou den nomizw na metrane

Δημοσ.

Eisai pragmati athlios.To antigrafiko giati den to anafereis syntrofe?Mhn tihon kai se perasoun gia mpourzouazia?Ta skylakia sas ta ferane?Ti eipame oti einai o foritos tou mpampa?Krima ston Athlon.Pousare ton na teliwnoume alliws dwston Xaidari meria sto Strato,ksereis esy.

Δημοσ.

Mias kai den skampazeis kai para polla file mou... ksekina apla anevazontas tin FSB mesw tou bios sou. Apo oti tha deis ekei i timi tis einai 100Mhz. Opote arxise na tin anevazeis ligo ligo kai des mexri pou menei stathero to sistima sou. Logika.. tha stamatiseis kapou anamesa sta 108Mhz kai 112Mhz... kati pou simainei oti i anodos tha einai to poli 100Mhz! Twra gia pio ipsilo overclocking prepei na ksekleidwseis ton AMD kai na anevaseis to multiplier, alla den sto sinistw mias kai an den ksereis na topotheteis swsta to heatsink... alla kai na allazeis to "keri" me Arctic Silver... mallon tha riskareis na gdareis i na ragiseis to CPU sou!! Pantws se genikes grammes min perimeneis kai para polla apo to CPU sou mias kai oi 800arides den einai kai toso dinatoi sto overclocking!

Δημοσ.

Parakalw tous moderators na spasoun sto ksulo ton Dude afou prwta tou kapsoun to plextor 16x4x32 kai toy fane ta lefta apo toys trapezikous logariamous epeidi to post tou einai asxeto.

Kata deuteron tha thela na euxaristisw ton yositosi gia to suginitiko endiaferon.

H agnoia einai dunami !

Δημοσ.

Prwton syntrofe sued einai Plextor 16-10-40.Deuteron ta lefta einai apo ton timio idrwta mou dio mines to kalokairi douleia.Alloi exoun ta etairika autokinita tria-tria kai ta retire sta Β.Π.Oso gia to teleutaio symfwnw mazi sou.H agnoia einai dinami kai o polemos eirini.

Δημοσ.

epeidi to na overclockareis den einai panta eukolo kai kamia fora se vazei se mpelades einai alitheia oti protimousa na erthw spiti sou kai na sta settarw ola mia xara apto na sou eksigw edw pragmata ta opia tha se mpleksoun...kai to lew auto giati kata kairous empena ki egw se mpelades kai eimoun apto ena format sto allo...kai auta epeidi den upirxe kaneis na mou deiksei...mono ta sites tou internet pou apo ena simeio kai meta ta etrwga me tis wres kiriolektika kai epeita eperna ton indiko mou xeiridio (PC) kai ekana peiramata....<p>EDIT: "H agnoia einai dunami !" => ola gia kalo einai wink.gif" border="0<p>[ 25-12-2001: Message edited by: TonyMontana ]</p>

Δημοσ.

O Tom exei provlepsei gia sena.<p>An pas www.tomshardware.com kai psaxeis gia Asus A7V tha vreis dio arthra. Diavase to kai o theos voithos.<p>Ego exo Asus A7V133 kai opos vlepeis o Duron mou pou ipotithetai oti den pusharetai eukola, eftase ta 1000. Den exo dokimasei parapano akoma alla i will molis paro decent SDRAM.<p>You will need soldering skills. Good luck.

Δημοσ.

Suntrofe Dude,na milouse kaneis allos na pw entaksy, alla esu? de thelw na bgalw ta apluta sou sth fora, katapiesmene mikroaste, alla den mporw na min anaferw thn epauli sou sto P.Faliro.Kai bebea an thumamai kala to cd-rw to agorases polu prin plirotheis gia thn 'timia' douleia tou kalokairiou. leptomereies e? Par'ola auta sta uparxonta mou ksehases na anafereis to kinito moy GD70 kai to floppy disk 1,44 MB. H laspologia sou den tha perasei, kai o 800aris mou tha pousaristei toso pou tha xernaei divx sto lepto. Tremete biomixanies tis psixagwgias kai tis upokoultouras. H texni epistrefei sta xeria twn lawn.

Kata t'alla epaixa ligo me to FSB, eimai sta 856 kai paei mexri 880 me ligo mikroteri statherothta.Bebaia mazi me to FSB, pou einai sto 107, metabaletai mono tou kai to DRAM frequency pou exei paei sto 147!

File TonyMontana me suginei to endiaferon sou alla ama den to xalaseis monos sou to mixanima den nomizw oti matheneis. Basika tha thela na xerw am axizei na kanw tpt me to sugekrimeno sustima i an tha xw penixra apotelesmata kai polla kollimata.Pantws sto info leei oti uposthrizei mexri 1,33. Tha koitaxw kai ton theio Tom pantws...<p>

Chasing MHz makes me happy?

Δημοσ.

file Sued..sumfwnw oti to "paizw kai mathenw" voithaei..."to paizw kai xalaw" den voithaei kai sumvenei kai auto kamia fora...sumperasma...riskareis den xalas kai matheneis...an omws sou pw pws..riskareis kai xalaseis meta tha eimaste filoi ? smile.gif" border="0 <p>tespa pollaploi sulogismoi ana kuklo vgazoun mple othones kamia fora smile.gif" border="0 <p>ti tha sou protina...an thes na dokimaseis...vgale to cpu..ksekleidwse to me to moluvaki...vale AS2 i mia kali silikoni an den exeis AS2 kai ksanakatse to kouleraki i pare kapio kalitero kai pisteuw oti tha katafereis 10x100 gia 1GHz sta full volts (1.85)....

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by everwicked:

<strong>Full volts xlomo, mallon thelei volt mod</strong><hr></blockquote><p>me volt mod pas >1.85 (i 2.0 sto monitor) kai ftaneis maximum 2.1-2.2 ektos an apenergopoioiseis to overvolt protection tou regulating chip kai ftaseis 2.4 i kai pio panw se tragika noumera pou xreiazesai WC, peltiers, vapochills klp klp....gia na kataliksw otan lew full volt ennow ta 1.85 pou dinei i mobo XWRIS volt-mod...<p>...eksallou eixa kanei voltmod stin palia mou IWill KK266-R kai kati skampazw<p>juno_pot.JPG

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...