mikelamar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Υπαρχει περιπτωση να βρουμε αρχεια απο εναν φορμαρισμενο σκληρο δισκο χωρις να τον παμε στην CIA-FBI η οπουδηποτε αλλου κ πληρωσουμε τα μαλλια της κεφαλης μας.
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 To threat το έγραψες για πλάκα ή όχι Δεν νομίζω πως σε ένα formaρισμένο δίσκο μπορείς να ανακτήσεις οποιοδήποτε δεδομένο. Βέβαια άμα γνωρίζει κάποιος της CIA ή FBI ας απαντήσει
gorgio1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Βεβαίως και μπορείς..! GetDataBack for NTFS. Απλό και πολύ πρακτικό προγραμματάκι... Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχεις γράψει τίποτα στο συγκεκριμένο δίσκο μετά το format (overwrite). ΥΓ. Αν ο δίσκος είναι σε FAT τότε GetDataBack for FAT
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Προχτές που σερφάριζα βρήκα ένα τέτοιο πρόγραμμα στον "Θείο". Δεν θύμαμαι το όνομα ρε γμτ. Δεν το έβαλα και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έλεγε ότι είναι για αυτή τη δουλειά.
mikelamar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Το προβλημα μαλλον ειναι οτι περαστικε νεο λειτουργικο.... Δε μπορουμε δλδ να αποτρεψουμε το αναποφευκτο!!!
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να σε βοηθείση. Όπως προαναθέρθηκε δεν πρέπει να έχει ξαναγραφτεί κάτι πάνω στον δίσκο.
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Βεβαίως και μπορείς..!GetDataBack for NTFS. Απλό και πολύ πρακτικό προγραμματάκι... Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχεις γράψει τίποτα στο συγκεκριμένο δίσκο μετά το format (overwrite). Προχτές που σερφάριζα βρήκα ένα τέτοιο πρόγραμμα στον "Θείο". Δεν θύμαμαι το όνομα ρε γμτ. Δεν το έβαλα και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έλεγε ότι είναι για αυτή τη δουλειά. τελικά καλά λέω πως δεν παύουμε να μαθαίνουμε:D:D Πάντως άμα αυτά τα προγραματάκια δουλεύουν θα ήθελα να ρωτίσω τί γίνεται στα αρχεία του σκληρού δίσκου κατά τη διάρκεια του format?
mikelamar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Format σε winXP home και εγκατασταση winXP prof
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 τελικά καλά λέω πως δεν παύουμε να μαθαίνουμε:D:DΠάντως άμα αυτά τα προγραματάκια δουλεύουν θα ήθελα να ρωτίσω τί γίνεται στα αρχεία του σκληρού δίσκου κατά τη διάρκεια του format? θα πάω σήμερα στον "θείο" να ρωτήσω....
gorgio1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Κατά τη διάρκεια της μορφοποίησης (format) του δίσκου σβήνεται μόνο ο πίνακας περιεχομένων του δίσκου όχι τα δεδομένα του. Μόνο στην περίπτωση του "low format" σβήνονται και τα περιεχόμενα...
tarrasque Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Κάνε ένα search για "data recovery" και οι απαντήσεις είναι εκεί
mikelamar Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Akouna Matata!!! Tη κατσαμε τη βαρκα δλδ!!!
Kagkouros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Κατά τη διάρκεια της μορφοποίησης (format) του δίσκου σβήνεται μόνο ο πίνακας περιεχομένων του δίσκου όχι τα δεδομένα του. Μόνο στην περίπτωση του "low format" σβήνονται και τα περιεχόμενα... Εγώ όταν κάνω format πάντα επιλέγω το "Format for NTFS disk" και όχι το άλλο που λέει "Format for NTFS disk (fast)" Όταν λές "low format" εννοείς το πρώτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.