Προς το περιεχόμενο

Format C...oups!!!

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να βρουμε αρχεια απο εναν φορμαρισμενο σκληρο δισκο χωρις να τον παμε στην CIA-FBI η οπουδηποτε αλλου κ πληρωσουμε τα μαλλια της κεφαλης μας.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To threat το έγραψες για πλάκα ή όχι :lol:

Δεν νομίζω πως σε ένα formaρισμένο δίσκο μπορείς να ανακτήσεις οποιοδήποτε δεδομένο.

Βέβαια άμα γνωρίζει κάποιος της CIA ή FBI ας απαντήσει :lol:

Δημοσ.

Βεβαίως και μπορείς..!

GetDataBack for NTFS.

Απλό και πολύ πρακτικό προγραμματάκι... :-D

Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχεις γράψει τίποτα στο συγκεκριμένο δίσκο μετά το format (overwrite).

ΥΓ. Αν ο δίσκος είναι σε FAT τότε GetDataBack for FAT

Δημοσ.

Προχτές που σερφάριζα βρήκα ένα τέτοιο πρόγραμμα στον "Θείο". Δεν θύμαμαι το όνομα ρε γμτ. Δεν το έβαλα και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έλεγε ότι είναι για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι να σε βοηθείση. Όπως προαναθέρθηκε δεν πρέπει να έχει ξαναγραφτεί κάτι πάνω στον δίσκο.

Δημοσ.
Βεβαίως και μπορείς..!

GetDataBack for NTFS.

Απλό και πολύ πρακτικό προγραμματάκι... :-D

Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχεις γράψει τίποτα στο συγκεκριμένο δίσκο μετά το format (overwrite).

Προχτές που σερφάριζα βρήκα ένα τέτοιο πρόγραμμα στον "Θείο". Δεν θύμαμαι το όνομα ρε γμτ. Δεν το έβαλα και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έλεγε ότι είναι για αυτή τη δουλειά.

τελικά καλά λέω πως δεν παύουμε να μαθαίνουμε:D:D:D

Πάντως άμα αυτά τα προγραματάκια δουλεύουν θα ήθελα να ρωτίσω τί γίνεται στα αρχεία του σκληρού δίσκου κατά τη διάρκεια του format?

Δημοσ.
τελικά καλά λέω πως δεν παύουμε να μαθαίνουμε:D:D:D

Πάντως άμα αυτά τα προγραματάκια δουλεύουν θα ήθελα να ρωτίσω τί γίνεται στα αρχεία του σκληρού δίσκου κατά τη διάρκεια του format?

θα πάω σήμερα στον "θείο" να ρωτήσω.... :mrgreen:

Δημοσ.

Κατά τη διάρκεια της μορφοποίησης (format) του δίσκου σβήνεται μόνο ο πίνακας περιεχομένων του δίσκου όχι τα δεδομένα του. Μόνο στην περίπτωση του "low format" σβήνονται και τα περιεχόμενα...

Δημοσ.
Κατά τη διάρκεια της μορφοποίησης (format) του δίσκου σβήνεται μόνο ο πίνακας περιεχομένων του δίσκου όχι τα δεδομένα του. Μόνο στην περίπτωση του "low format" σβήνονται και τα περιεχόμενα...

Εγώ όταν κάνω format πάντα επιλέγω το "Format for NTFS disk" και όχι το άλλο που λέει "Format for NTFS disk (fast)"

Όταν λές "low format" εννοείς το πρώτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...