sonkun Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ti pezi ? o diskos einai new ( meta apo antikatastasi kai olas )
Silent Arrow Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μιας και δεν απανταει κανενας και το θεμα εχει ενδιαφερον θα πω το εξης: Το threslold (κρισιμο οριο) ειναι υψηλο ενω οι τιμες current και worst ειναι κανονικες. Στον 1 και μονο Seagate τον οποιο τσεκαρα με HD Tune ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα (ακριβως τις ιδιες τιμες παντου στην κιτρινη γραμμη, μαλιστα εγω ειχα δυο κιτρινες γραμμες). Με μια διαφορα οτι ηταν 40GB και του ειχα περιορισει την χωρητικοτητα στα 32GB. Εκει ειχα αποδωσει τον λογο υπαρξης κιτρινης γραμμης. Δεν ξερω, οσοι εχουν Seagate και ελεγχονται με HD Tune (εμενα ειναι σε PCI Controller τωρα ή σε εξωτερικους δισκους) ας γραψουν. Παντως εγω ειχα την κιτρινη γραμμη κανα δυο χρονια, και δεν θεωρω οτι το προβλημα ειναι σημαντικο.
stefanos_79 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ακριβως τις ίδιες τιμές δείχνει και ενας seagate 250gb που έχω.Δε νομιζω να είναι προβλημα
Silent Arrow Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ο σκληρος εχει δουλεψει 0 ωρες. Μαλλον τον ελεγξε πριν κανει format, πραγμα λιγο παραδοξο αλλα μαγκια... [...οχι σαν και μενα που περιμενα 2 ωρες για να καταλαβω μετα απο διπλοformat οτι ο δισκος ειναι τζουφιος (αλλο topic). Τεσπα...]
sonkun Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 it's yellow because different drive manufacturers implement SMART statistics in different ways. HDtune may not be calculating the scores the way Seagate intended. The best way to tell whether your drive is fine is to use the manufacturer's own utility, not a generic one like HDtune.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.