Προς το περιεχόμενο

Απο vista σε XP?

aGka8l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pw pw και πραγματικά στην αρχη ειχα χαρεί τοσο πολυ με την αγορά και τωρα μολις παω να το δουλέψω συγχύζομαι :P

Δημοσ.
γεια χαρα εχω αυτο εδω http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.900231 me ta svista το μηχανημα σα να σερνει λιγο!μπορω να του βαλω τα ΧP?θα χω καποιο προβλημα?αμα θελω μετα λογικα δεν μπορω να ξαναγυρήσω στο recovery/

Είναι δυνατόν με core duo και 2χ512 τα VISTA HOME BASIC να σέρνονται;;;;

Εμένα σε intel core duo t2350 1,86ghz με 2χ512 είναι πολύ γρήγορα. Πόσο μεγάλη διαφορά να υπάρχει από το δικό σου σύστημα; Σε κάθε περίπτωση μπορείς να παραγγείλεις 2χ1 gb ram για να σαι καλυμμένος μελλοντικά. Θα σου κοστίσει 80ε.

Δημοσ.

Πρεπει να δεις αν εχεις ελευθερα σλοτς για τις παραπανω μνημες, γιατι αν εχει μονο δυο πρεπει να πουλησεις τις 512 και να αγορασεις 2χ1gb. Εμενα ετσι συμβαινει με το LG οποτε το αφηνω προς το παρων

Δημοσ.

Nai paidia h alhteia einai oti ta vista me 1Gb Ram sou kanoun to Laptop san Pentium 3. to montelo toy fylou aGka8l exei 2x512Mb Ram opote h perimeneis mexri na breis olous tous drivers gia Xp (me Xp tha einai allo mhxanhma) h pas kai agorazeis 2x 1gb Ram. H epilogh mias Ram twn 2Gb den symferei giati einai polu akribh

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια πατατα!το λαπτοπ τα κακαρωσε το Λειτουργικο συστημα!πως θα κανω recovery?δεν ειμαι μπροστα του τωρα να δω αλλα απο τι μου παν τηλεφωνικος γραφει missing operating systen!δεν εχω καποιο cd γιατι δεν μου δωσαν cd ειχαι ομως ενα partition 2o με λιγα mb χωρου ποιασμενα μηπως απο εκει μπορω να κανω recovery?

Δημοσ.

κοίταξε να δεις, στο boot screen σου λέει τι θα πατήσεις για να κάνεις recovery. Στο κάτω μέρος σου λεει f10 κάνει αυτό, f2 κάνει το άλλο ...

Δημοσ.

Μήπως απλά πήγε κάποιος να κάνει boot με CD μέσα στο drive ή κάποιο USB stick συνδεδεμένο και δεν είναι πρόβλημα?

Είναι πιο συνηθισμένο μήνυμα για αυτό το λόγο παρά λόγω προβλήματος hardware.

Δημοσ.

ελπιζω να μην αργισει το ρεκοβερυ αρκετες ημερες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ηρθε το ρεκοβερι αλλα εγω θεω να ψαχτω μπας και ισιοσω τα ΧΡ το προβλημα ειναι πως ενω βλεπει την καρτα δικτυου san realter kati den παιρνει ip αμα συνδεσω το μηχανημα σε ρουτερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...