Rabican Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 12μηνος ΔΒ! Χειριστης Ψηφιακων Τερματικων Συσκευων και Κρυπτομηχανων-Αυτοματο Συστημα Διανομης Αλληλογραφιας! αυτη ηταν η ειδικοτητα μου! ΚΕΠΙΚ + σκοπετανθρωπος!
MAVERICK13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά συμφωνώ με τον lary7 απόλυτα.δεν ζητάω την γνώμη όλων,αλλά όσων έχουν κάνει ΔΕΑ.ευχαριστώ Ως άτομο σε παρόμοια θέση με εσένα( σπουδασμένος, κοντά στα 30) που δεν θα ανεχόμουν “καραβανάδες” πάνω στο κεφάλι μου θα σου πω τα εξής. Υπηρετώ σαν ΔΕΑ(ΠΒ) οπότε είμαι στην θέση να σου δώσω μερικές απαντήσεις σε αυτά που ζητάς. Η συμβουλή μου είναι πήγαινε. Θα ζοριστείς πολύ στην Σχολή πυροβολικού σαν ΥΕΑ, όπου θα παραμείνεις για 3 μήνες και 20 ημέρες. Ετοιμάσου για συνεχής αυπνία (μέσος όρος 4 ώρες ύπνου), ατελείωτες σκοπιές, καθημερινές πολύ-ώρες καθαριώτητες, προσωπικό καψόνι κυρίως από τους βητάδες, στρατοκόποιηση από τους αξιωματικούς(πολλές ποινές και ψυχολογική πίεση) καθώς και θεωριτική και πρακτική εκπαίδευση τα πρωινά. Θέλει αντοχή αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Μετά αρχίζει το ενδιαφέρων σαν δόκιμος... Απλά πρόσεχε σαν δόκιμος πλέων η δύναμη σου θα είναι η προσωπικότητα σου και όχι ο βαθμός σου. Ο βαθμός σου απλά θα σου επιτρέπει να ενεργείς όπως κρίνεις σωστότερο. Τι ενοώ; Όταν ένας δόκιμος πάει στην μονάδα όλοι θα τον δοκιμάσουν, από τους φαντάρους μέχρι τον δοιηκητή. Πάρε κατευθείαν τον αέρα από φαντάρους και υπαξιωματικούς (τους φαντάρους μπορείς να τους βοηθήσεις σε πολλά πράματα αλλά όχι αν σου πάρουν τον αέρα). Η μεγαλύτερη δυσκολία κατά εμένα είναι οι ΕΠΟΠ που θα σε σεβαστούν μόνο από τις πράξεις σου και όχι από τον βαθμό σου. Θέλει έντονη προσωπικότητα και να είσαι αυστηρός αλλά δίκαιος. Μην τους αφήσεις να σε κάνουν κομάντο, θα το προσπαθήσουν. Αν τα καταφέρεις και κάνεις σωστά τη δουλειά σου θα κερδίσεις την εύνοια του διοικητή σου και τότε θα αρχίσει να περνάει γρήγορα ο χρόνος. Ότι μαθήματα μπορείς να πάρεις σαν δόκιμος, κατά εμένα βρίσκονται σε αυτόν τον δρόμο... Φιλικά, Ενας Δόκιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.