Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop ACER

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά. Εχει κανα 2 μέρες που πούλησα το "παλιό" μου laptop (HP Pavilion 9312ea) και κατέληξα σε αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=964212&tab=specs

Το βρίσκω πολύ δυνατό :) Για να μην πώ κορυφαίο για τα λεφτά του

Ακούω γνώμες απο κάποιον πιθανόν που το έχει.

Δημοσ.

Το hardware του Acer είναι μία κλάση ανώτερο από το toshiba. Το αντίστροφο φαίνεται να ισχύει για την ποιότητα. Πάντως πριν πάρεις οτιδήποτε πήγαινε κοίτα το σε λειτουργία. Έλεγξε π.χ την θερμοκρασία (μπορείς να ακουμπήσεις το φορητό χωρίς να αισθανθείς δυσφορία από την ζέστη των υλικών του;) και μετά αγόρασε το.

Επισκέπτης
Δημοσ.

οι γνωμες δυισταντε εγω θα προτεινα τον dell

Δημοσ.

Μου είπανε ότι τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η dell είναι πατενταρισμένα και δεν υπάρχουν στο εμπόριο. Για παράδειγμα εάν θέλω να αλλάξω μνήμη σε dell laptop του εμπορίου δεν κάνει πρέπει να παραγγείλω από την dell ισχύει αυτό;

Δημοσ.

Ti exete pathei oloi me ta ACER mia xara einai sta lefta tous kai service iparxei kai apo ola

To sigkekrimeno laptop skotwnei apla to mono pou me xalaei einai oti einai aspro

(egw proswpika brika pliktrologio gia ton diko moy poy den elpiza oti tha ebriska)

Δημοσ.
Ti exete pathei oloi me ta ACER mia xara einai sta lefta tous kai service iparxei kai apo ola

To sigkekrimeno laptop skotwnei apla to mono pou me xalaei einai oti einai aspro

(egw proswpika brika pliktrologio gia ton diko moy poy den elpiza oti tha ebriska)

Εμμ... Το σέρβις της ACER είναι για τα μπάζα. Μπορείς να βρεις κυριολεκτικά εκατοντάδες δυσαρεστημένους από το σέρβις της ACER στην Ελλάδα. Κατά τ' άλλα για τα λεφτά τους δίνουν φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά από αξιοπιστία δεν πλησιάζουν καν εταιρίες όπως η Ντελλ και η Τοσίμπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...