johnys192 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ΠΩΠΩ!ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ!ΤΕΛΕΙΚΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ADSL...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ!!!!
antnatal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τυχερός είσαι, εμένα μου είπαν να περιμένω ένα τρίμηνο
johnys192 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ(ΔΕΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ),ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ADSL!ΤΩΡΑ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΑΠΤΟ INTERNET!ΕΑΝ ΒΑΛΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠ'ΤΑ 3 ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΚΛΑΔΩΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΠΗΡΑ ΣΤΟ 1242 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ 121 ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ.ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΑ.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 mipos ta tilefona sou den pezoun sta 2 kentrika alla sta 2 akriana?den ginetai na bazeis filtro kai na min litourgei to til ektos an exoun provlima ola ta filtra.
johnys192 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΙΣ ΠΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ(ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ).ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ(ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ).
GabrielConnor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Σου έχει κολλήσει το Caps Lock. Για πάτα το μία γιατί είναι και πρωί και τα ματάκια μας πονανε...
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΙΣ ΠΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ(ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ).ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ(ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ). mia priza exei 6 i 4 tripes gia na sindeseis kalodia.emeis theloumena einai stis dio mesees
johnys192 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 pouline επειδη δεν κατεχω τις γνωσεις σου μηπως μπορεις να εξηγησεις τι εννοεις λεγοντας 4 η 6 τριπες;
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 i priza ine gia na sindeseis kalodio ite me 4 kalodia mesa aplo tilefoniko ite me 6.apo piso antistixa to prizaki exei 6 i 4 tripes gia ta kalodia.
johnys192 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Το φιλτρο που εχω εχει 2.Το καλωδιο του τηλεφωνου εχει και αυτο 2.Ολα ειναι στις 2 μεσαιες.
islandero Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 κατσε το φιλτρο τι το βαζεις αφου δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα η γραμμη dsl?
johnys192 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Αφου ειπα οτι ειναι ενεργοποιοιμενη απο την Πεμπτη...καλο ειναι διαβαζουμε ολα τα μηνυματα...
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Το φιλτρο που εχω εχει 2.Το καλωδιο του τηλεφωνου εχει και αυτο 2.Ολα ειναι στις 2 μεσαιες. ara isos fteei to filtro. κατσε το φιλτρο τι το βαζεις αφου δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα η γραμμη dsl? den dimiourgei provlima Αφου ειπα οτι ειναι ενεργοποιοιμενη απο την Πεμπτη...καλο ειναι διαβαζουμε ολα τα μηνυματα... min ton maloneis:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.