Προς το περιεχόμενο

PSTN ADSL...ΜΠΑ...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OK δασκαλε,να επιστρεψει ο φιλος μου απτις διακοπες, να παρω το φιλτρο του και θα σε ενημερωσω...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον βρηκα τι εφταιγε.Το καλωδιο του τηλεφωνου ηταν στα 2 μεσαια.Εβαλα ενα που ειναι στα 4 και ως διαμαγιας δεν με βγαζει...Σε μια πριζα εχω βαλει διακλαδωτη οπου δυνδεεται το τηλεφωνο αυτο και το adsl.Εχει αρκετο θορυβο το συγκεκριμενο τηλεφωνο.Αρα θα παρω ενα φιλτρο της προκοπης θα το βαλω σε αυτο το τηλεφωνο και θα αλλαξω τα καλωδια των αλλων 2 τηλεφωνων μου που απο 2 μεσαια σε 4...ουφφφφφφφφφφφφ:mrgreen:

Δημοσ.

ite exei 2 kalodia ite 4 otan mpei to filtro stin praxi mono ta 2 mesea pezoun.an tora i siskeui einai me 4 alla gia kapoio logo pezoun ta 2 akriana ekei otan mpei to filtro den tha pexei.den xero pos alios na to po.elpizo na to liseis to thema.ektos an eftege to kalodio san tilefono i an exei ginei mpanania sta prizakia.

Δημοσ.

Λοιπον το θεμα λυθηκε...Εχω δυο σταθερα και ενα ασυρματο...Στα δυο σταθερα δοκιμασα αλλο φιλτρο και ειναι οκ...Στο ασυρματο δεν μπαινει φιλτρο.Τι κανουμε εκει;(Το καλωδιο του ασυρματου συνδεεται κατευθειαν στην τηλεφωνικη πριζα)

Δημοσ.

Ειναι δυσκολο;Απο οτι βλεπω τα 2 καλωδια μεσα στο κουτακι που συνδεεται κατευθειαν στην τηλεφωνικη πριζα ειναι σαν "τυλιγμενα" στις δυο βλακιες οπου συνδεονται στην πριζα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...