johnys192 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 OK δασκαλε,να επιστρεψει ο φιλος μου απτις διακοπες, να παρω το φιλτρο του και θα σε ενημερωσω...
poulinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 na lipoun ta daskale.b.enamisi euro kanei to filtraki sta oteshop.
johnys192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Λοιπον βρηκα τι εφταιγε.Το καλωδιο του τηλεφωνου ηταν στα 2 μεσαια.Εβαλα ενα που ειναι στα 4 και ως διαμαγιας δεν με βγαζει...Σε μια πριζα εχω βαλει διακλαδωτη οπου δυνδεεται το τηλεφωνο αυτο και το adsl.Εχει αρκετο θορυβο το συγκεκριμενο τηλεφωνο.Αρα θα παρω ενα φιλτρο της προκοπης θα το βαλω σε αυτο το τηλεφωνο και θα αλλαξω τα καλωδια των αλλων 2 τηλεφωνων μου που απο 2 μεσαια σε 4...ουφφφφφφφφφφφφ
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ite exei 2 kalodia ite 4 otan mpei to filtro stin praxi mono ta 2 mesea pezoun.an tora i siskeui einai me 4 alla gia kapoio logo pezoun ta 2 akriana ekei otan mpei to filtro den tha pexei.den xero pos alios na to po.elpizo na to liseis to thema.ektos an eftege to kalodio san tilefono i an exei ginei mpanania sta prizakia.
johnys192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Λοιπον το θεμα λυθηκε...Εχω δυο σταθερα και ενα ασυρματο...Στα δυο σταθερα δοκιμασα αλλο φιλτρο και ειναι οκ...Στο ασυρματο δεν μπαινει φιλτρο.Τι κανουμε εκει;(Το καλωδιο του ασυρματου συνδεεται κατευθειαν στην τηλεφωνικη πριζα)
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ti tha kaneis .tha to bgaleis to kalodio apo ton asirmato tha to baleis se enan antaptora rj11 se rj11 thiliko kai meta me ena kalodio tilefoniko tha to baleis ston asirmato
johnys192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Απο που μπορω να αγορασω τον ανταπτορα;Απο oteshop?
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 apo katastima me ilektronika eidi.antaptora rj 11 se rj11 einai.
johnys192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Ειναι δυσκολο;Απο οτι βλεπω τα 2 καλωδια μεσα στο κουτακι που συνδεεται κατευθειαν στην τηλεφωνικη πριζα ειναι σαν "τυλιγμενα" στις δυο βλακιες οπου συνδεονται στην πριζα...
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 denb tha xriastei na piraxeis ekei.esi tha bgaleis to kalodio apo to tilefono kai apla gia na min mpei to filtraki anapoda tha tou baleis ena rj11 se rj11 kai ena tilefoniko kalodio .
johnys192 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΥΘΗΚΕ!!!Ολα ειναι οκ.Εβαλα παντου φιλτρα...ευχαριστω pouline εισαι και ο πρωτος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.