vintage's_lover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 αύριο θα πάω να αγοράσω σκληρό δίσκο,σκέφτομαι 500G.ωστόσο έχω ένα βασικότατο πρόβλημα.δεν ξέρω τι δίσκο έχω(ξέρω μονο πως είναι 180G).αλλα λογικά δεν θα πρέπει να συμβαδίζει? πως μπορώ να το μάθω?
vintage's_lover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 δεν ξέρω ακριβώς,δεν πρέπει να είναι τις ίδιας εταιρίας και γενικά να έχουν κοινά χαρακτηριστικά? τι μπορώ έτσι να πάω να πάρω οποιο δίσκο θέλω ανεξάρτητα από τον άλλον που έχω?
vintage's_lover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 θα κρατήσω καi αυτόν k θέλω να επικοινωνούν k να μεταφέρω πράγματα από τον εναν στον αλλον
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 μπορεις να παρεις οποιοδηποτε δισκο ανεξαρτητα χαρακτηριστικων σατα ατα κλπ ανεξαρτητα ταχυτητας ανεξαρτητα χωρητικοτητας....θα ειναι μια χαρα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Διάλεξε άφοβα ότι θες,θα επικοινωνούν... Δεν γίνεσε όμως πιο συγκεκριμένος;Θέλεις sata,ide εξωτερικό;Τι;;;; Κάνοντας search εδώ θα βρεις δεκάδες παρόμοια θέματα.
damiano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως συμβατότητα ανάμεσα στους δίσκους.. ο ένας μπορεί να είναι 120GB Western Digital και ο άλλος 320 Seagate.. το μόνο που πρέπει να δεις είναι τι δίσκους υποστηρίζει η μητρική σου
vintage's_lover Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 θελω εσωτερικο,sata.αυτος που εχω ξερω πως ειναι sata,εσωτερικος 180G.δεν θα εχω προβλημα λετε? και τι ανεμιστηρακια να τοθ βαλω,γιατι ηδη κανει θορυβο.
Sadamiraq Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Τοτε θα παρεις sata σκληρο.Οσο για τον θορυβο δεν μπορεις να τον μειωσεις με ανεμιστηρα! λολ!!!!
vintage's_lover Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 σιγουρα? μου ειχαν πει πως με ανεμιστηρα κ με ψυκτρα θα μειωνονταν.τι μπορω να παρω τοτε? αφου θα τρεχω που θα τρεχω στο πλαισιο ας τα παρω ολα τωρα!!
Sed22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δεν χρειαζεται να παιρνεις ψυκτρες και αλλα αξεσουαρ για σκληρο.Οσο αφορα τον θορυβο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=9098925&product=451215&tab=accessories
Sadamiraq Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Το θορυβο δεν μπορεις να τον κατεβασεις με ανεμιστηρα αντιθετα τον αυξανεις!:???:Το μονο που μπορεις να κατεβασεις ειναι η θερμοκρασια το σκληρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.