Προς το περιεχόμενο

αωαζητηση σκληρου δισκου

vintage's_lover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αύριο θα πάω να αγοράσω σκληρό δίσκο,σκέφτομαι 500G.ωστόσο έχω ένα βασικότατο πρόβλημα.δεν ξέρω τι δίσκο έχω(ξέρω μονο πως είναι 180G).αλλα λογικά δεν θα πρέπει να συμβαδίζει? πως μπορώ να το μάθω?

Δημοσ.

δεν ξέρω ακριβώς,δεν πρέπει να είναι τις ίδιας εταιρίας και γενικά να έχουν κοινά χαρακτηριστικά? τι μπορώ έτσι να πάω να πάρω οποιο δίσκο θέλω ανεξάρτητα από τον άλλον που έχω?

Δημοσ.

μπορεις να παρεις οποιοδηποτε δισκο ανεξαρτητα χαρακτηριστικων σατα ατα κλπ ανεξαρτητα ταχυτητας ανεξαρτητα χωρητικοτητας....θα ειναι μια χαρα

Δημοσ.

Διάλεξε άφοβα ότι θες,θα επικοινωνούν...

Δεν γίνεσε όμως πιο συγκεκριμένος;Θέλεις sata,ide εξωτερικό;Τι;;;;

Κάνοντας search εδώ θα βρεις δεκάδες παρόμοια θέματα.

Δημοσ.

δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως συμβατότητα ανάμεσα στους δίσκους.. ο ένας μπορεί να είναι 120GB Western Digital και ο άλλος 320 Seagate.. το μόνο που πρέπει να δεις είναι τι δίσκους υποστηρίζει η μητρική σου

Δημοσ.

θελω εσωτερικο,sata.αυτος που εχω ξερω πως ειναι sata,εσωτερικος 180G.δεν θα εχω προβλημα λετε? και τι ανεμιστηρακια να τοθ βαλω,γιατι ηδη κανει θορυβο.

Δημοσ.

σιγουρα? μου ειχαν πει πως με ανεμιστηρα κ με ψυκτρα θα μειωνονταν.τι μπορω να παρω τοτε? αφου θα τρεχω που θα τρεχω στο πλαισιο ας τα παρω ολα τωρα!!

Δημοσ.

Το θορυβο δεν μπορεις να τον κατεβασεις με ανεμιστηρα αντιθετα τον αυξανεις!:???:Το μονο που μπορεις να κατεβασεις ειναι η θερμοκρασια το σκληρου.:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...