Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Δεν μου διαβαζει τα dvd-rom

luigiram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εδω και καμια 2 μερες υπαρχει προβλημα με τα dvd roms μου,δεν μου τα διαβαζει καθολου,εντωμεταξυ μεσα στο συστημα εχω βαλει και virtual dvd roms γιατι τα χρειαζομαι και αυτα,τωρα το μονο που διαβαζει ειναι τα virtual roms,ελεγξα καλωδια και ιστοριες απο πισω ολα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ειμαι σιγουρος οτι ειναι προβλημα των windows (xp),σας παρακαλω χρειαζομαι τις πιθανες σας λυσεις πριν πεταξω το pc απο το μπαλκονι

Δημοσ.

gia koita an exei figei kamia kalodiotainia. episis dokimase katargisi tous apo to device manager k asto na to anagnorisei pali. episis emena mou ekane provlimata e tous diskous mou otan eixa perasei to intel apliccation accelator. an exeis kati tetoio, apegkatestise to k dokimase pali.

Δημοσ.

Καλυτερα αν δεν καταφρεςι κατι να αγοράσεις ενα εξωτερικό που θα συο στοιχίσει ελάχιστα χρήματα να κάνεις δουλειά σου..

Δημοσ.

παιδια με μπερδεψατε λιγακι,οσο για την καλωδιοταινια που ειπες φιλε kallair δεν εχει προβλημα,το προβλημα εχει να κανει με λειτουργικο,δοκιμασα να τα καταργησω αλλα και παλι τιποτα...

Δημοσ.

Φιλε εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το dvd μου....

Δεν μου τα αναγνωριζει τα dvd{εκτος και αν κανω το κολπο:disable,restart,enable}αλλα και παλι δεν πιανει παντα.και γι αυτο πηρα ενα dvd-rw και μου τα διαβαζει ολα

Δημοσ.

Δεν στα αναγνωριζει σαν συσκευες?

Καταργηση τον ide controller και επανεκκινηση.

Αλλιως καποιο προγραμμα στην εχει κανει τη βρομια: Daemon tools, Alcohol (συνηθης υποπτος), καποιο για εγγραφη dvd (μου εχει τυχει με το inCD του nero).

Δημοσ.
Δεν στα αναγνωριζει σαν συσκευες?

Καταργηση τον ide controller και επανεκκινηση.

Αλλιως καποιο προγραμμα στην εχει κανει τη βρομια: Daemon tools, Alcohol (συνηθης υποπτος), καποιο για εγγραφη dvd (μου εχει τυχει με το inCD του nero).

Τολης,εχω τετοιου ειδους προγραμματα και μαλιστα αρκετα μπορω να πω,οπως daemon tools alcohol,magic disk,virtual dvd και κανα 2 ακομα :D αλλα παρολο που τα εχω εγκατεστημενα ποσο καιρο,ποτε δεν μου βγαλανε τετοιου ειδους προβλημα ειλικρινα :?

Δημοσ.

Για να αποκλείσεις εύκολα (χωρίς αλλαγές στο υπάρχον setup των Windows/εφαρμογών) την περίπτωση hardware προβλήματος, δοκίμασε να μπουτάρεις με ένα Linux LiveCD. Αν δεν έχεις και πρέπει να κατεβάσεις iso, προτίμησε κάποια μικρή σε μέγεθος όπως Damn Small Linux ή Puppy Linux...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μην τρελαίνεσαι πάρε καινούριο 20 Ε έχει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...