Προς το περιεχόμενο

Server Busy (κατά την ενεργοποίηση εξωτερικού σκληρού)

LKS02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και χαρά και πάλι. Έκανα ένα search για server busy στο forum των μονάδων αποθήκευσης και δεν μου έβγαλε τίποτα, οπότε κι ανοίγω το παρόν thread.

Εχω Windows Xp (SP2).

Εδώ και λίγο καιρό, όποτε πάω να συνδέσω ή να ανοίξω κάποιον από τους 2 εξωτερικούς σκληρού που έχω (ο ένας WD MyBook 250GB - ξεκινάει αυτόματα κατά την εκίνηση του υπολογιστή- κι ο άλλος Seagate 320GB σε εξωτερική θήκη) μου βγάζει το ίδιο μήνυμα:

Server Busy

και από κάτω

This action cannot be completed because the other program is busy. Click 'Switch to' to ... Κ.λπ

Πατώντας cancel δεν κανει τίποτα.

Πατώντας Switch To ανοίγει απλά η καρτέλα του start... κι αυτό ειναι όλο.

Εκανα μια βολτα στο Internet μπας και βρω παρόμοιες περιπτώσεις, αλλα το συγκεκριμένο μήνυμα, κατάλαβα οτι εμφανίζεται σε μια πλειαδα περιπτωσεων, έτσι που δεν καταφερα μεσα στο χαος να εντοπισω τη δική μου....

Επιπλέον, ενίοτε, σε φάσεις, τρέχει το autorun κι όταν τερματίσει ή το σταματήσω εγώ, το παραθυράκι που παλιά μου πρότεινε ποια δράση να κάνει (play music, view photos, open folders, none κ.λπ.) εμφανίζεται μεν, είναι τελείως κενό δε!!! Αλλωτε πάλι, το autorun δεν εμφανίζεται καθόλου (ο δίσκος όμως φαινεται κανονικα στο My Computer). Τωρα μόλις, δοκιμαζωντας να τον ανοίξω, ο δίσκος δεν εμφανίζεται πουθενά.

Τι σκ@τ@ συμβαίνει ωρέ??? HELP please!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...