gretel_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 :confused:καλημερα. εχω εδω και μερικες μερες που το mozilla firefox τα εχει παιξει. κανει κανα τεταρτο να μου ανοιξει την σελιδα, αν τελικα μου τιν ανοιξει . Το internet explorer λειτουργει πιο καλα αλλα κι αυτο κανει πολυ ωρα να ανοιξει τις σελιδες. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει. Δεν εχω πειραξει τιποτα στον υπολογιστη μου. To mozilla το ξανα εγκατεστησα αυτες τις μερες μηπως εφταιγε αυτο αλλα τιποτα. βοηθηστε με..ποια μπορει να ναι τα πιθανα αιτια γι αυτο ??
gretel_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Υ.Γ. την αρχικη σελιδα στο mozila μου την ανοιγει κανονικα, οταν κανω search μου βγαζει κανονικα και γριγορα τα αποτελεσματα αλλα οταν παταω την σελιδα, οποιαδηποτε σελιδα δεν την ανοιγει, βγαζει μια ασπρη οθονη και ουτε η μπαρα απο κατω που δειχνει οτι φορτωνει δειχνει κατι . . .help!!!!
thanos182 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 gretel_ ηθελα να ανοιξω το ιδιο post με σενα! Εδω και λιγες μερες κανει το ιδιο και σε μενα και ηθελα να κανω unistall και ξανα install....Αλλα ευτυχως με προλαβες και δεν θα μπω στον κοπο! Επισης ηθελα να ρωτησω αν κανω ρεσταρτ πως μπορω να κανω backup τις σελιδεσ που εχω κανει bookmark?
thanos182 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 gretel_ ηθελα να ανοιξω το ιδιο post με σενα! Εδω και λιγες μερες κανει το ιδιο και σε μενα και ηθελα να κανω unistall και ξανα install....Αλλα ευτυχως με προλαβες και δεν θα μπω στον κοπο! Επισης ηθελα να ρωτησω αν κανω ρεσταρτ πως μπορω να κανω backup τις σελιδεσ που εχω κανει bookmark?
zoocra77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 To idio provlima kai se mena!!Paizei na hei na kanei me tis selides pou ehoun java ktl alla den eimai sigouros
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 [off topic] Είχα ένα Λοχαγό στο Πολύκαστρο που έλεγε συνέχεια "Καπούτ τεν τεν". Με τέτοιο τίτλο τον θυμήθηκα. [/off topic]
liopyr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Πιθανόν να φταίει κάποιο update του, εγώ στην δουλειά που έχω deep freeze μου δουλεύει μια χαρά...
nick_csd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 gia genikotero backup se firefox kai thunderbird uparxei to utility mozbackup: http://mozbackup.jasnapaka.com/
thanos182 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Λοιπον guys απ οτι παρατηρησα κολλανε οι εκδοσεις πανω απο 2.0 τουλαχιστον στο PC μου.. βρηκα (δοξα τον θεο μια εκδοση 1.5 και ειμαι τζιτζι ) ολα πανε super σας προτυνω το ιδιο
disqualified Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 gretel_ ηθελα να ανοιξω το ιδιο post με σενα!Εδω και λιγες μερες κανει το ιδιο και σε μενα και ηθελα να κανω unistall και ξανα install....Αλλα ευτυχως με προλαβες και δεν θα μπω στον κοπο! Επισης ηθελα να ρωτησω αν κανω ρεσταρτ πως μπορω να κανω backup τις σελιδεσ που εχω κανει bookmark? για back up τα bookmarks πας διαχειρηση σελδοδεικτων και στο αρχειο εχει επιλογη εξαγωγη πολυ καλο επισης το mozbackup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.