Προς το περιεχόμενο

Ηλικιες και κοστη διπλωματων οδηγησης

iced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω ποσο χρονων μπορεις να βγαλεις διπλωμα για 650κ.ε μηχανη?

Γενικα τι κοστιζει στο περιπου για 1)αμαξι 2)μηχανη 3)Μικτο

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

για αμάξι είναι περίπου 900-1000 euro. για μηχανή τα μισά περίπου.άμα έχεις δίπλωμα για 125cc για 2 χρόνια τότε μπορείς να βγάλεις για ανεξαρτήτου χωρίς εξετάσεις απλά πληρώνεις κάτι παράβολα.

Δημοσ.
άμα έχεις δίπλωμα για 125cc για 2 χρόνια τότε μπορείς να βγάλεις για ανεξαρτήτου χωρίς εξετάσεις απλά πληρώνεις κάτι παράβολα.

Εννοείς αν έχεις βγάλει το δίπλωμα για 125cc και δεν έχουν περάσει 2 χρόνια; Τότε μπορείς να βγάλεις για περισσότερα κυβικά χωρίς εξετάσεις;

Δημοσ.
nick[;1690347'']Έχω ακούσει και 100 , έχω ακούσει και μηδέν.

Να το επαληθευσω..

Ναι!! Πηρα το διθπλωμα αυτοκινητου χωρις λαδωμα..:-D:-D Σε επαρχια ομως..

Δημοσ.

Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι ψιλοάσχετο?Αν κάποιος έχει το δίπλωμα αυτοκινήτου για κανα2 μήνες περίπου υπάρχει πιθανότητα να μπορέσει να νοικιάσει αμάξι σε νησί για διακοπές?Αν τους δώσεις κάτι παραπάνω ίσως από εκεί που θα το νοικιάσεις?

Δημοσ.

το α1 ειναι 21kw ή αναλογια kw με κιλα π δεν την θυμαμαι τωρα...21kw ειναι περιπου 30αλογα...με την αναλογια μπορεις να παρεις κ μega scooter στα 18...

Δημοσ.
Να σας ρωτήσω και εγώ κάτι ψιλοάσχετο?Αν κάποιος έχει το δίπλωμα αυτοκινήτου για κανα2 μήνες περίπου υπάρχει πιθανότητα να μπορέσει να νοικιάσει αμάξι σε νησί για διακοπές?Αν τους δώσεις κάτι παραπάνω ίσως από εκεί που θα το νοικιάσεις?

Καλύτερα απεφυγέ το καθώς τους νέους οδηγούς απο άποψη τιμής τους σφάζουν! Απαιτείται ο οδηγός να κατέχει άδεια τουλάχιστον επί ένα χρόνο,σε άλλες εταιρίες όμως περισσότερο.Παίζει ρόλο και η ηλικία,άλλοι έχουν όριο τα 21 και άλλοι τα 25.

edit:kage είναι 34 άλογα.

Δημοσ.
Εννοείς αν έχεις βγάλει το δίπλωμα για 125cc και δεν έχουν περάσει 2 χρόνια; Τότε μπορείς να βγάλεις για περισσότερα κυβικά χωρίς εξετάσεις;

αν έχεις δίπλωμα για μηχανή έως 125 cc από τα 18 σου,τότε όταν πας 20 χρονών μπορείς να βγάλεις για ανεξαρτήτων κυβικών.εξετάσεις δεν χρειάζεται να δώσεις έτσι κι αλλιώς αν έχεις το δίπλωμα για 125cc ασχέτως τα χρόνια που έχουν περάσει,απλά πληρώνεις κάποια παράβολα(δεν θυμάμαι το ακριβές ποσό,αλλά τπτ το ιδιαίτερο)

Δημοσ.

εχω ακουσει οτι μπορεις να οδηγησεις αυτοκινητο (δηλ αμα σε σταματησουν δεν σου κανουν τπτ) αν δεν εχεις διπλωμα αρκει να μην εχει αλλους επιβατες εκτος απο τον συνοδηγο και αυτος να εχει διπλωμα τουλαχιστον καποια χρονια...οτι και καλα ειναι σαν να σε εκπαιδευει...ισχυει?

Δημοσ.

πρώτη φορά το ακούω...αυτό με το συνοδηγό..

επίσης στα 18 μπορείς να βγάλεις μέχρι 250cc και όχι 125.

Δημοσ.
εχω ακουσει οτι μπορεις να οδηγησεις αυτοκινητο (δηλ αμα σε σταματησουν δεν σου κανουν τπτ) αν δεν εχεις διπλωμα αρκει να μην εχει αλλους επιβατες εκτος απο τον συνοδηγο και αυτος να εχει διπλωμα τουλαχιστον καποια χρονια...οτι και καλα ειναι σαν να σε εκπαιδευει...ισχυει?

Αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι σε αλλες χωρες της ΕΕ, μπορεις να οδηγεις απο τα 18 μεχρι τα 21 με συνοδηγο και μετα μονος σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...