iced Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εχω ακουσει οτι μπορεις με καπιο τροπο να ανεβασεις τις στροφες κτλ... Προσωπικα τα θεωρω χαζαμαρες αυτα... Και δεν θα κερδισεις τιποτα και θα χασεις την αξιοπιστια των δεδομενων σου... Δηλαδη χαζος ειμαι εγω πχ που πηρα ραπτορ και μαλιστα εχε και το διπλασιο βαρος απο εναν 300αρη λογω του μοτερ... Πουλα εναν 500αρη σου, βαλε αλλα 100 και παρε εναν ραπτορ 150
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εχω ακουσει οτι μπορεις με καπιο τροπο να ανεβασεις τις στροφες κτλ... Προσωπικα τα θεωρω χαζαμαρες αυτα... Και δεν θα κερδισεις τιποτα και θα χασεις την αξιοπιστια των δεδομενων σου... Δηλαδη χαζος ειμαι εγω πχ που πηρα ραπτορ και μαλιστα εχε και το διπλασιο βαρος απο εναν 300αρη λογω του μοτερ... Με αυτή τη λογική δεν θα πρέπει να κάνουμε κανένα part o/c. Για να εξηγούμαι εγώ είμαι γενικά εναντίων των o/c και δεν ασχολούμαι. Αλλά αν ξέρεις το ρίσκο που παίρνεις γιατί να μην το κάνεις (αν γίνεται, δεν έχω ιδέα); Συζήτιση κάνω έτσι; Και φυσικά προτείνω και εγώ ράπτορ αν κυνηγάς την ταχύτητα.
ALFR3D Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 kai egw symfwnw pare raptor kai tha eisai mia xara...mexri thn stigmh bebaia pou tha thes na ton overclockareis kai afton...
tolis86 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 η απαντηση στο ερωτημα του θρεντ ειναι οτι: απλα ΔΕΝ γινεται. (δεν υπαρχει κανενα ρισκο στο O/C οταν αυτο ειναι της ταξης μεχρι 15% σε μετριας ποιοτητας και 20% σε καλης ποιοτητας προιοντα)
EddieObscurant Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Προσωπικά θεωρώ ότι δεν αξίζει να πάρεις raptor. Mε τα λεφτά που έχει ενας raptor παίρνεις 2-3 κανονικούς δίσκους με μεγαλυτερη χωρήτικότητα, τους βάζεις σε raid-0 και έχεις και μεγαλύτερη ταχύτητα και λιγότερο θόρυβο και λιγότερη θερμοκρασία από αυτή που βγάζει ο raptor. Προσωπικά έχω 3χ320 σε raid-0 και ένα 500 για backup, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Sadamiraq Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Προσωπικά θεωρώ ότι δεν αξίζει να πάρεις raptor. Mε τα λεφτά που έχει ενας raptor παίρνεις 2-3 κανονικούς δίσκους με μεγαλυτερη χωρήτικότητα, τους βάζεις σε raid-0 και έχεις και μεγαλύτερη ταχύτητα και λιγότερο θόρυβο και λιγότερη θερμοκρασία από αυτή που βγάζει ο raptor. Προσωπικά έχω 3χ320 σε raid-0 και ένα 500 για backup, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. +1:-D:-D Ειχε ακουστει παλια για ενα προγραμμα που ανεβαζει τις στροφες του σκληρο αλλα το εγκαταληψανε λογο του οτι δεν ηταν αξιοπιστος ο σκληρος και χανωντουσαν τα πραματα,πρεπει να υπαρχει ακομα στο ιντερνετ αλλα δεν θυμαμαι πως λεγονταν αλλα δεν το συνιστα κανεις.
cassidy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 OC όχι, tweaking κάτι παίζει. Δες εδώ, για windows δεν ξέρω
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 xilies fores raid 0.me ta lefta tou raptor kaneis 3 plo raid 0 me 3 diskous.
iced Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 xilies fores raid 0.me ta lefta tou raptor kaneis 3 plo raid 0 me 3 diskous. Κανοντας raid με απλους θα κανεις μια τρυπα στο νερο... Το seek time (ayto exei shmasia) του raptor δεν θα το φτασεις παρα μονο αν βαλεις μοτερ 10000σαλ στον απλο σκληρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.