yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Kαλησπέρα, Έχω το μοντεμ της Crypto F201 και ρώτησα τον τεχνικό της ALTEC πώς μπορώ να ρυθμίσω το port forwarding για να ανοίξω πόρτες για torrent και DC++ και μου είπε ότι μόνο στα ρούτερ είναι απαραίτητο αυτό και ότι στα μόντεμ δε χρειάζεται, οι θύρες είναι πάντα ανοιχτές. ΟΚ, πιθανόν να έχει και δίκιο. Το ζήτημα όμως είναι ότι είμαι σε δίκτυο και τα προγράμματα αυτά δεν τρέχουν στον υπολογιστή με τον οποίο είναι συνδεδεμένο το μόντεμ αλλά σε άλλο. Πώς μπορώ λοιπόν να στέλνω τα πακέτα σ' αυτόν τον υπολογιστή;
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 den xero pos pigenounta paketa ekei.den to exo dokimasei.pantos ego stin thesi sou tha ekana ena kalo ston euato mou kai tha perna router.b.den iparxei port forward sta modem.
iliasf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μπορείτε να μου εξηγήσετε αν κάποιες εταιρίες κάνοντας port forwarding κλείνουν αυτές τις δυνατότητες για P2P downloading?
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μπορείτε να μου εξηγήσετε αν κάποιες εταιρίες κάνοντας port forwarding κλείνουν αυτές τις δυνατότητες για P2P downloading? an mia eteria se klinei den tha perimenei na kaneis port forward.tha se exei klisto apo prin.kai den einai na kliseis ports.alla pragmata kanoun.
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Eixa router more alla m' autes tis diakopes ths DEH kahke... Eutyxos einai sthn eggyhsh alla mexri na antikatastathei tha meino me to ermo to modemaki...
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 kali ipomoni me to modem.router rulez.modems sucks.
agent_smith Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Kαλησπέρα, Έχω το μοντεμ της Crypto F201 και ρώτησα τον τεχνικό της ALTEC πώς μπορώ να ρυθμίσω το port forwarding για να ανοίξω πόρτες για torrent και DC++ και μου είπε ότι μόνο στα ρούτερ είναι απαραίτητο αυτό και ότι στα μόντεμ δε χρειάζεται, οι θύρες είναι πάντα ανοιχτές. ΟΚ, πιθανόν να έχει και δίκιο. Το ζήτημα όμως είναι ότι είμαι σε δίκτυο και τα προγράμματα αυτά δεν τρέχουν στον υπολογιστή με τον οποίο είναι συνδεδεμένο το μόντεμ αλλά σε άλλο. Πώς μπορώ λοιπόν να στέλνω τα πακέτα σ' αυτόν τον υπολογιστή; tha sou protino na chekareis to firewall tou antivirus soy. sigkekrimena an pezeis me kaspersky tha prepei na pas sto antihacker kai na kaneis trusted to programma torrent pou thes . ego pantos eixa tin endiksh apo to programma oti oi portes einai klistes kai sto telos anakalipsa oti to ekove to kaspersky.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 genikos xriazetai prosoxi me ta firewall akoma kai towindows ama einai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.