Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Port Forwarding

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα,

Έχω το μοντεμ της Crypto F201 και ρώτησα τον τεχνικό της ALTEC πώς μπορώ να ρυθμίσω το port forwarding για να ανοίξω πόρτες για torrent και DC++ και μου είπε ότι μόνο στα ρούτερ είναι απαραίτητο αυτό και ότι στα μόντεμ δε χρειάζεται, οι θύρες είναι πάντα ανοιχτές.

ΟΚ, πιθανόν να έχει και δίκιο. Το ζήτημα όμως είναι ότι είμαι σε δίκτυο και τα προγράμματα αυτά δεν τρέχουν στον υπολογιστή με τον οποίο είναι συνδεδεμένο το μόντεμ αλλά σε άλλο. Πώς μπορώ λοιπόν να στέλνω τα πακέτα σ' αυτόν τον υπολογιστή;

Δημοσ.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε αν κάποιες εταιρίες κάνοντας port forwarding κλείνουν αυτές τις δυνατότητες για P2P downloading?

Δημοσ.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε αν κάποιες εταιρίες κάνοντας port forwarding κλείνουν αυτές τις δυνατότητες για P2P downloading?

an mia eteria se klinei den tha perimenei na kaneis port forward.tha se exei klisto apo prin.kai den einai na kliseis ports.alla pragmata kanoun.

Δημοσ.
Kαλησπέρα,

Έχω το μοντεμ της Crypto F201 και ρώτησα τον τεχνικό της ALTEC πώς μπορώ να ρυθμίσω το port forwarding για να ανοίξω πόρτες για torrent και DC++ και μου είπε ότι μόνο στα ρούτερ είναι απαραίτητο αυτό και ότι στα μόντεμ δε χρειάζεται, οι θύρες είναι πάντα ανοιχτές.

ΟΚ, πιθανόν να έχει και δίκιο. Το ζήτημα όμως είναι ότι είμαι σε δίκτυο και τα προγράμματα αυτά δεν τρέχουν στον υπολογιστή με τον οποίο είναι συνδεδεμένο το μόντεμ αλλά σε άλλο. Πώς μπορώ λοιπόν να στέλνω τα πακέτα σ' αυτόν τον υπολογιστή;

tha sou protino na chekareis to firewall tou antivirus soy. sigkekrimena an pezeis me kaspersky tha prepei na pas sto antihacker kai na kaneis trusted to programma torrent pou thes . ego pantos eixa tin endiksh apo to programma oti oi portes einai klistes kai sto telos anakalipsa oti to ekove to kaspersky.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...