mindtrapper Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Συνήθως πόσο αναμονή έχουμε αν διακόψουμε τελείως ΟΤΕ για να πάμε ιδιόκτητο Forthnet;
MesmerizingGirl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Συνήθως πόσο αναμονή έχουμε αν διακόψουμε τελείως ΟΤΕ για να πάμε ιδιόκτητο Forthnet; Den diakopteis esy ton OTE.Kaneis aitisi sti Forthnet kai an thes na diakopseis teleiws apo ton OTE(kai stin tilefwnia) kai afto i Forthnet to analambanei.Opote de meneis xwris tilefwno oute xwris ADSL.(mono merikes wres diakoptontai tin imera tis energopoiisis tis forthnet) H diadikasia diarkei 3-4 ebdomades,kata tis opoies parameneis akoma ston OTE.
pc_admin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Το θεμα ειναι σου αλλαζουν dslam οταν εισαι στο 1mbit (γιατι δεν εχει ακομα ιδιοκτητο στην περιοχη μου)? Γιατι σε μενα ολα τα προβληματα (ping 300+, download κατω απο 100κ ) οφειλονται στο "πιταρισμενο"dslam. Αποδειξη ? απο τις 3 το πρωι εως τις 6 το πρωι 220κ download , ping 30 - 40 max 7 ημερες την εβδομαδα !! Και οι ΟΤΕτζηδες 2 μηνες τωρα αναρωτιουνται τι φταιει.. Τι να φταιει , τι να φταει, μετα απο δεκαδες τηλ. και mail ΤΙ ΛΕΝΕ: εκανες update στο firmware ? κατεβασε απο το ftp της ΟΤΕΝΕΤ να δουμε ταχυτητες , θα κανουμε ελεγχο στη γραμμη σου ,εχεις ρυθμισει σωστα το router ? Ναι ρε βλακες καθε βραδυ αλλαζω την γραμμη μου και τον router μου
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 1-3 mhnes.... an isxiei oti mporeis na exeis ote k dsl energopoihmenh mexri na ginei allagh afou den 8a xeis zhthsei diakoph tote ola ok...to polu na plhrwseis kana mhna xwris na ton xreiasteis alla den 8a meineis xwrsi
ReZonanZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Λοιπον εχω συνδεση 768 με altecnet και πληρωνω 20 ευρω το μηνα για το ιντερνετ.Μενω στο Κιλκις οπου η forthnet λεει οτι το ιδιοκτητο θα ερθει εδω στις 15/12/07.. Εχω: Noise margin Up: +31db Down: +40db Attenuation Up: +10db Down:+15db Δεν θελω να βαλω double play αλλα σκεφτομαι να βαλω το forthnet dsl με το 1Mbps και οταν ερθει το ιδιοκτητο,να ανεβει και η ταχυτητα (λογικα...) Καταρχην ξερει κανεις ποσες μερες θα παρει η ολη διαδικασια του να περασω απο την Altec στην Forthnet; Θα πρεπει να διακοψω πρωτα την Altec η το κανει αυτοματα η Forthnet;; Αξιζει να αλλαξω τη συνδεση απο τωρα η να περιμενω να ερθει το φθινοπωρο... Υπαρχει περιπτωση οι τιμες που εχω σε Attenuation και Margin να αλλαξουν δραματικα,μετα την αλλαγη μου σε forthnet; Αυτα προς το παρων
skiaxtro7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 εγω ειχα ηδη στην 4νετ νετ το αοριστου και θα μεινω λιγες ωρες μονο..χαχα μην με βρισετε!
george__ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια ειναι αληθεια oτι η 4net απο τις 1/7 παρεχει adsl στα 24mbps? Eμεις με το 4ρι αισθανομαστε πια πολυ ριγμενοι.... Ξερετε τι σημαινει 24mbps(πραγματικα:20,4)? Το 1GB κατεβαινει σε 6,5' (εξήμισυ λεπτα) (συν απεριοριστα αστικα/υπεραστικα τηλεφωνα, ολα-ολα 40€) τουλάχιστον 20 μέρες.. εδω ισχυει "το αλλο με τον Τοτό το ξερεται?"...Η αναμονη ειναι 2-4 μηνες σε ολους τους παροχους και αυτο ειναι το δυσαρεστο της υποθεσης:-?
Filos19 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Καλά ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα.Ο ένας λέει θα μείνεις 20 μέρες χωρίς ιντερνετ ο άλλος καθόλου ο άλλος πρέπει να πληρώσεις ο άλλος είναι δωρεάν. Τέλος πάντων
george__ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Αν εισαι ηδη συνδρομητης της 4net σε καποιο αλλο πακετο της, τοτε μονο δε θα μεινεις καθολου ανευ ιντερνετ. Απ οτι βλεπω εδω περα σχεδον ολοι ειστε στον ΟΤΕ ακομα ε? Δηλαδη πολυ σουρσιμο....
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Χλωμο ξεχλωμο ετσι ειναι. Δηλαδη εμεις που εχουμε δεν ξερουμε? 1) Δεν μενεις χωρις ιντερνετ, οτι isp και να εχεις (μονο μερικες ωρες). 2) Για 10/24 Mbps πρεπει να εχεις γραμμη forthnet στην περιοχη σου και ναι, μπαινεις σε αλλο dslam. 3) Για να εχεις μονο ιντερνετ 24mbit και τηλεφωνο οτε, παλι μπαινεις σε γραμμη/dslam forthnet.
kage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 dhl εσυ εχεις forthnet mesw ote k ειπες οτι θες το πακετο με το ιδιοκτητο κ σ παν μαλιστα θα γινει η αλλαγη κ δεν θα σας κοψουμε το ινετ?
heatwave Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 καλημερα σας! ειμαι καινουρια εδω και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις παρει την προσφορα της forthnet με τα 60 ευρω και αν ναι εχετε συνδεθει? γιατι νομιζω εχει περασει πολυς καιρος πια και αργει. επισης οντως η εταιρεια διαβεβαιωνει οτι η συνδεση διακοπτεται για λιγες ωρες οσο γινεται η μεταφορα απο το ενα πακετο σε αλλο.
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 dhl εσυ εχεις forthnet mesw ote k ειπες οτι θες το πακετο με το ιδιοκτητο κ σ παν μαλιστα θα γινει η αλλαγη κ δεν θα σας κοψουμε το ινετ? Οχι, forthnet full LLU. Σε εμενα δεν κοπηκε το νετ (μαλλον κοπηκε μερικες ωρες το βραδυ-πρωι και δεν το πηρα χαμπαρι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.