chris_psycho Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Πόσες φορές δικαιούσαι να κάνεις μηχανογραφικό με το 10%; Από πότε μέχρι πότε είναι η προθεσμία κατάθεσης; Μπορώ να κάνω και του χρόνου με το 10% χωρίς καμία επίπτωση στα μόρια μου; Ευχαριστώ πολύ!
dalton85 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 μπορεις απειρες φορες να κανεις αιτηση. πρεπει να διλωσεις γυρο στο ιανουαριο-φεβρουαριο νομιζω οτι θα κανεις με το 10% μηχανογραφικο. τα μορια σου πρεπει να ειναι αρκετα παραπανω απο την βαση για να εχεις μια πιθανοτητα να περασεις γιατι φαντασου απλα οτι απο το ποσοστο που θα περασει εσυ θα εισαι μονο μεσα στο 10% που θα μπει. Δλδ 100 ατομα θα παρει εσυ θα εισαι μεσα στους 10 αρα φαντασου ανταγωνισμο στα μορια.
PavelX Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Επίσης οι βάσεις με το 10% είναι διαφορετικές (ανεβαίνουν). Δεν χρειάζεται να κάνεις καμία δήλωση ή τπτ παρόμοιο για να καταθέσεις μηχανογραφικό. Απλά πας μαζί με όλους τους άλλους την εβδομάδα των δηλώσεων (ξεκινάει την Δευτέρα) και λες εκεί ότι είσαι με το 10%.
Lighter122 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Εγω δηλαδη που αποφοιτησα το 2000 μπορω να παω αυριο στο σχολειο και να καταθεσω μηχανογραφικο για το 10%, χωρις να εχω υποβαλλει καποια αιτηση? Ετσι απο το πουθενα? Αμα ειναι να παω να βαλω μια σχολη που μου εχει "κατσει" εδω και καιρο...
marialena20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Όχι δεν ισχύει τπτ τέτοιο! Πας απλά αύριο και κατα8έτεις το απολυτήριο σου! Προσοχή ΄πρέπει να έχεις και βεβαίωση πρόσβασης.
trelosjack Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εγω δηλαδη που αποφοιτησα το 2000 μπορω να παω αυριο στο σχολειο και να καταθεσω μηχανογραφικο για το 10%, χωρις να εχω υποβαλλει καποια αιτηση?Ετσι απο το πουθενα? Αμα ειναι να παω να βαλω μια σχολη που μου εχει "κατσει" εδω και καιρο... Να πας παιδι μου ... και φευγοντας μη ξεχασεις να τραβηξεις τη σκανδαλη ... Btw δεν ξερω για τωρα αλλα τοτε οταν χρησιμοποιησα το 10% χρειαζοταν να πας το Φεβρουαριο μεχρι καποια ημερομηνια με κατι χαρτια μπλα μπλα μπλα .... Επισης καπου προσφατα (τελειως καφενιακα αρα μπορει να μη παιζει καλλιστα) ακουσα οτι μονο +3 χρονια(or φορες ?) μπορεις για 10%
Filos19 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως ξέρω ότι μπορείς μέχρι 245 φορές να καταθέσεις μηχανογραφικό με το 10%. Τώρα για παραπάνω δεν είμαι βέβαιος, νομίζω πρέπει να κάνεις μια αίτηση στην γραμματεία της σχολής και αν σε δεχτούν καλώς. Δηλαδή τι εννοώ.Μετά τις 245 φορές στην 246η δηλαδή η αρμοδιότητα φεύγει από το υπουργείο και πλέον αρμόδιες είναι οι σχολές. Τώρα για σίγουρα ψάξε και στο site του υπουργείου http://www.ypepth.gr
pridequeen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 πως γινεται καλε να καταθεσεις 245 φορες μηχανογραφικο? αφου ειναι 1 φορα το χρονο ... Σκοπευει κανεις να φτασει 300 χρονων?
PavelX Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Εγω δηλαδη που αποφοιτησα το 2000 μπορω να παω αυριο στο σχολειο και να καταθεσω μηχανογραφικο για το 10%, χωρις να εχω υποβαλλει καποια αιτηση?Ετσι απο το πουθενα? Αμα ειναι να παω να βαλω μια σχολη που μου εχει "κατσει" εδω και καιρο... Ναι. Πάρε την βεβαίωση πρόσβασης που έχεις, το απολυτήριο και τράβα στο κοντινότερο λύκειο Απλά να θυμάσαι, οι βάσεις ανεβαίνουν ΠΟΛΥ
lary7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Καλύτερα ρώτα στην 2οβαθμια γιατι εγώ είχα ρωτήσει και μου είχαν πεί πως ισχύει 5 χρόνια(δηλαδή εμείς του 2000 μπορούσαμε μεχρι περισυ)
Lighter122 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Καλύτερα ρώτα στην 2οβαθμια γιατι εγώ είχα ρωτήσει και μου είχαν πεί πως ισχύει 5 χρόνια(δηλαδή εμείς του 2000 μπορούσαμε μεχρι περισυ) Λεω να τελειωσω την σχολη μου καλυτερα απο το να μπλεξω με δημοσιες υπηρεσιες :mrgreen:
lary7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Λεω να τελειωσω την σχολη μου καλυτερα απο το να μπλεξω με δημοσιες υπηρεσιες :mrgreen: 2007 - 2000 = 7 χρόνια...κάποιος περνάει παραπάνω ώρες στον υπολογιστή και στον καφέ του απο ότι πρέπει... Πάντως και εγώ πέρισυ για αυτόν τον λόγο δεν το έκανα. Κολητος το έδωσε και τώρα είναι γραμμένος σε 2 ΑΕΙ, απλά το ένα σε νησι και το αλλο μακρια, σε πόλη οπότε οι πιθανότητες να τον πιάσουν είναι μικρές.
charllestone Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Τι είναι αυτά ρε?Εμ δε φταίει το παιδί....Το sk@τοσύστημα φταίει....άκου γραμμένος σε 2 σχολές!!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Οσοι τελειωσαν το σχολικο ετος 2009-2010 μπορουν να κανουν για το 10% φετος ? Δηλαδη για δευτερη φορα ?
gang Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά πιστεύω πως μπορεί. Και είναι η τελευταία φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα