Προς το περιεχόμενο

Αποριες για bluetooth Handsfree

Droidlock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , μηπως ξερει κανεις εαν με το Motorola e770v και το handsfree bluetooth της Sony Ericsson Hbh-Pv702 θα εχω προβληματα ασυμβατοτητας;Εχω δει απο το επισημο site της εταιριας οτι το hbh-pv700 και hbh-pv705 ειναι συμβατα για το συγκεκριμενο κινητο αλλα για το 702 γραφει μονο καποια κινητα της sony ericsson και κανενα αλλο απο κινητα διαφορετικου κατασκευαστη . Επισης επειδη θελω να αγορασω οπωσδηποτε ενα handsfree bluetooth ακουστικο μηπως ξερετε εαν περιεχουν και φορτιστη ή χρειαζεται να αγοραστει ξεχωριστα;

Δημοσ.

κοιτα, τα περισσότερα βλουτουγια δουλεύουν χωρίς πρόβλημα με όλα τα κινητά. Έχω δοκιμάσει ένα σαμσουνγκ wep200 με νοκια ν73,κ800,Ζ710 χωρίς πρόβλημα. Πρόβλημα είχα με ένα εριξον κ750 με το συγκεκριμένο και κολλούσε. Υποθέτω οτι είτε ήταν θέμα λογισμικόυ του κινητού είτε επειδη το σαμσουνγκ υποστήριζε το πρωτόκολλο 2.0 και το εριξον όχι αλλα δεν παίρνω και όρκο γι'αυτό. Επίσης χωρίς πρόβλημα έχω δοκιμάσει με τα παραπάνω κινητά και ένα itech clip V. Γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Κάποια βλοτουγια έχουν φορτιστή δικο τους και ενσωματωμένη μπαταρία ενώ κάποια άλλα θέλουν μπαταρία ξεχωριστή. Να προτιμήσεις το πρώτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...