the_pianist Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Έχεις δίκιο doc, 3.5” ήταν. Έλεγα μήπως μπορούσα να συνδυάσω και τα 2 και να έβαζα κάποτε αν ήθελα τον 500αρη στο laptop αλλά από ό,τι είδα ή δεν υπάρχουν 2,5” με 7200rpm ή υπάρχουν αλλά είναι πολύ ακριβοί. Τους τελευταίους δε, ακόμα και αν υπάρχουν δεν τους βρήκα καθόλου. Δυστυχώς το desktop πρέπει να το γεμίσω με πράγματα και όχι να τον αδειάσω! Είναι 4 ετών με 40gb σκληρό και έχει φουλάρει. Για αυτό ψάχνω και εξωτερικό. Έχω βρει έναν http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=157828 και πιστεύω πως αποτελεί καλή επιλογή για τα gb του και το κόστος. Αν και πολύ δεν προτιμούν αμιγώς εξωτερικούς σκληρούς. Οι απαντήσεις σου άψογες. Thanks.
the_pianist Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 ΤΗΕ RETURN OF THE KING Η επιστροφή του Βασιλιά!!! Έχω να σας γράψω ευχάριστα νέα! Έπειτα από την πληθώρα απαντήσεων που δόθηκαν από την πλευρά σας για το θέμα των recovery cds, που κατά τα άλλα ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε να μου γράψετε για βοήθεια, τα νεότερα έχουν ως εξής: Για κάποιο λόγο τα cds που έφτιαξα με το Acronis χάθηκαν! Δε θα μάθω ποτέ αν κατάφερα να φτιάξω μια σωστή εικόνα με αυτόν τον τρόπο. Έκανα μια μεγάλη εκκαθάριση στα αρχεία μου και προφανώς πρέπει να πετάχτηκαν μαζί με τα άχρηστα. Αυτό είναι το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση. Το ευχάριστο είναι ότι μου έστειλαν το αυθεντικό cd με την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Με κάποιον τρόπο και για κάποιο λόγο μου το έστειλαν. Εξακολουθεί όμως η πολιτική της εταιρίας να είναι η ίδια και να μη στέλνουν το cd σε περίπτωση που τους το ζητήσεις και να σε υποχρεώνουν να το αγοράσεις. Παραμένει η ίδια άθλια πολιτική δηλαδή. Σε όποια περίπτωση, αυτή τη στιγμή εδώ και καιρό έχω έναν υπολογιστή όπως ακριβώς όταν τον αγόρασα. Αυτό είναι και το ευχάριστο, αλλά και το ευχαριστώ έστω και με αυτήν την ταλαιπωρία. Εύχομαι να αλλάξουν και μυαλά επιτέλους και να λειτουργήσουν κάποια στιγμή σαν πραγματικοί επαγγελματίες, και να μπορούμε να χαρούμε σαν μελλοντικοί και επόμενοι πελάτες αυτής της εταιρίας τα όποια προϊόντα αποφασίσουμε να αγοράσουμε…
dark_banishing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Χαχα! Αμάν τι ιστορία και αυτή. Μόνο μην έρθες σε λίγο πάλι και μας πεις έχασα το cd που μου έδωσαν, πως θα κάνω άλλο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.