Προς το περιεχόμενο

HP PAVILION 9393EA Δίσκοι επαναφοράς

the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 198
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παντως αν απαιτησεις silent arrow να χει σιντι μεσα, μπορει και να μην βρεις να παρεις λαπτοπ..νομιζω πλεον ειναι παγια τακτικη ολων να μην δινουν μαζι σιντι

Για μενα ειναι προκληση αυτο. Ειναι συνηθης η μεταπωληση λογισμικου που συνοδευει υπολογιστη ως καινουργιου και ξεχωριστου σε αλλους πελατες (του ιδιωτικου αλλα και του δημοσιου τομεα). Οχι οτι δεν με εχουν κοροιδεψει αλλα οσο ζεις μαθαινεις.

Τα windows (αντε να το δεχτω αν και δυσκολευομαι) πες οτι δεν ειναι προβλημα, το cd με τους drivers δεν ειναι???? Πιστευω οτι τουλαχιστον το προφανες ισχυει, οι drivers να ειναι διαθεσιμοι μεσω net.... (στην περιπτωση μου τουλαχιστον περα απο το CD ισχυει).

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εγώ δεν έχω αντίρρηση να μη βάζουν μέσα cdʼs. Αλλά όταν ενημερώνονται για πρόβλημα στα recovery cdʼs έχω απαίτηση να με εξυπηρετούν. Όχι 1600 να τους έχω δώσει, 1 cent.

Hexstatic λες να λειτουργήσει και σε μ1; Μου έδωσες ιδέα!!! Δηλαδή σου «έφτυνε» το cd ή το dvd να υποθέσω; Cd ή dvd χρησιμοποίησες; Για ξέρω τι θα τους πω.

Βασίλη το mail το έστειλα στην ελληνική. Αν σου το διάβασα θα έριχνες πολύ γέλιο! Μέσα σε όλα τʼ άλλα τους τα έψαλλα για τα καλά και στο τέλος τους έγραψα πως έτσι και με πάρουν τηλέφωνο θα τους φέρω το laptop στο κεφάλι.

Silent οι drivers υπάρχουν στο site της hp. Αυτό που δε γνωρίζω είναι αν υπάρχουν όλοι! Ίσως να σου ζητάνε επιπλέον λεφτά για τους υπολοίπους!

Δημοσ.

ολες οι εταιριες εχουν online τους drivers, και επισης οταν φτιαξεις recovery cd , τα περναει ολα μεσα.

βεβαια δεν τους δικαιολογει αυτο, τοσα χρονια γιατι ειχαν και τωρα οχι;οκ,καταλαβαινω πως η παραγωγη ειναι πιο μαζικη,αλλα και παλι, δειχνει ανευθυνοτητα για μενα

Δημοσ.

Σε αυτο το topic εχουμε δυστυχως καταντησει ολοι να κουβεντιαζουμε για το προφανες και το αυτονοητο. Να μας δινουν αυτα που πληρωνουμε.

Εγω το laptop μου το αγορασα απο την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ. Θα ηθελα να ηξερα ολοι εσεις που δεν ειχατε συνοδευτικο υλικο απο που κανατε τις αγορες σας.

Πρωτη φορα ακουω να αγοραζεις προιον και να εχει μεσα ενα κουτι που μοιαζει με laptop και ενα καλωδιο που μοιαζει με καλωδιο τροφοδοσιας (sorry για την ειρωνια αλλα αυτο μου βγηκε αυτο εγραψα). Εδω projectorα αγοραζεις (HP συγκεκριμενα) και εχει ενα καρο καλωδια, ενα καρο βιβλια και συνοδευτικα CD. Mercy.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα μέσα από την info quest. Βλέπω από τις απαντήσεις των άλλων όμως πως δεν οφείλεται σε ελαττωματική παράδοση αλλά σε πολιτική εταιριών. Silent εφόσον δεν ντρέπονται αυτοί να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη και την τσέπη μας λιγότερο γεμάτη, η ειρωνεία που γράφεις μάλλον ακούγεται σαν ευχή στʼ αυτιά μου ή μάλλον στα μάτια τους. Όσο για τα βιβλία που γράφεις ε, όπως και να το κάνεις, έχουν κι αυτά ένα κόστος! Είμαστε τώρα για τέτοια έξοδα;

Δημοσ.

Ποσο κανουν με ενα PC τα Windows XP:

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00395

~79 Ευρω....

Και σου ζητουν 60 Ευρω για να στα βαλουν μια και μονο φορα και μετα σου λενε εδω ειμαστε. Mercy....

Κοιτα εγω ειχα παει ενα χαλασμενο HP 4470 Scanner (αξια 70.000 δρχ) στην αντιπροσωπια της HP στην Αθηνα για να το δουν και μου ειπαν με το καλημερα οτι ανεξαρτητως βλαβης θα πληρωσω 80 Ευρω. Χωρια τα εξοδα επισκευης που ουσιαστικα μιλουσε η αντιπροσωπος για αντικατασταση ολου του εσωτερικου.

Ε δεν ηθελε και πολυ, τα πηρα και της λεω οτι παιρνω καινουργιο δεν χρειαζεται να με κουραζεις με αντιεπαγγελματικες συμπεριφορες. Εκεινη τη στιγμη πηγα στο Πλαισιο του Νεου Ψυχικου, εσκασα οτι ειχα και δεν ειχα επανω μου και πηρα ενα Scanner Canon LiDE 80 (250 Ευρω) και απο τοτε bye bye HP (εχουν γινει και αλλα με την HP, τα εχω ξαναγραψει.... απλα εκει αγανακτησα).

H HP εχει τελεια προιοντα απλα η συμπεριφορα στο support της γενικως (και το επισημο site της) δεν την τιμα.

Στο θεμα μας....

Χωρις να πληρωσεις φραγκο με τις γνωστες διαδικασιες φορτωσε στο laptop Windows XP, απο μια DSL συνδεση κατεβασε ολους τους drivers για το laptop σου και εισαι ok. Μην ασχολησε αλλο με το θεμα τα νευρα σου χαλας.

Δημοσ.

Δεν είναι ότι ασχολούμαι, απλά προσπαθώ να ενημερώσω για όλους αυτούς που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν το ίδιο θέμα. Άσε που γράφω και τον πόνο μου. Νομίζω πάντως πως οι απαντήσεις που μου έχουν όλοι δώσει είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμες και πλήρης και σίγουρα κάποια από αυτές θα ακολουθήσω κάποια στιγμή που θα χρειαστώ να κάνω ολική επαναφορά.

Δημοσ.

Tsampa fasaria gia to tipota kai tsampa ta xonete stin hp.

The_pianist mou fenetai oti epokoinwnisa kai me tin european kai me tin ellhniki Hp. An thimamai kala eixa paei sti selida tous kai dilosa to parapono mou.

H xazomara me to software pou dinoune einai oti den sou epitrepsei na dimiourgiseis image arxeio etsi wste eite na to metafereis se ena eksoteriko disko kai na to kapseis alou h na to kapseis me kapoio alo software (px nero)

Gia kapoio logo mou ekege ta cd, den ftaiei to drive giati grafei mia xara upo alles sinthikes.

Pantos sta stoixeia pou afisa epoikinwnise mazi mou kapoios apo elada mesw tou email pou afisa.

Htane polly eugenikos kai prothimos na boithisei.

Sti sinexeia mou zitise ta product kai serial number to modelo tou laptop kai ta stoixeia epoikinwnias mou kai tin dieuthinsi mou gia na mou stilei to cd.

To cd irthe kapou apo ougaria....kati tetio, den thimamai alla thimamai oti mou eixe kanei entipwsi pou den eixe erthei apo ellada. tha psaksw mipws akoma exw to fakelo.

Den to exw dokimasei giati den mou xreiastike, pantos einai recovery cd me windows vista (kai profanws exei mesa tous drivers)

BTW to laptop mou to eixa kanei register stin HP.(den kserw an auto paizei rolo ) kai tous estila formal mail me ola mou ta stoixeia.

Ta 60 euro pios sou ta zitise?Giati se emena den anaferthike kan to thema gia kamia mou xrewsi, isa isa xwris kan na mpw ston kopo na rwtisw elege sto email oti olh h diadikasia kai ta taxudromika kai to courier ola einai pliromena apo autous.

Δημοσ.

Η info quest δεν τα δίνει. Ζητάει και αυτή να πάρει το μερίδιό της. Άλλες 2 εταιρίες που συνεργάζονται με την info, η μία μου ζήτησε 60? και η άλλη 70?. Ούτε στα λεφτά δεν τα βρίσκουν. Η ίδια η quest τώρα δε ξέρω πόσα ζητά γιατί από τα νεύρα μου ούτε καν τη ρώτησα. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι θα τα παραγγείλουν από την Ολλανδία!

Εσύ πάντως δεν είχες δημιουργήσει δίσκους. Είχες πρόβλημα από την αρχή στη δημιουργία. Εγώ έχω δημιουργήσει δίσκους. Αυτό είναι το πρόβλημά τους. Τώρα τι ζόρι τραβάνε με δεύτερη εικόνα που θέλω να φτιάξω δεν μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση....

Ολοι εσεις που για να φτιαξετε το PC σας παιρνετε images εχετε κωδικο για Windows? Δηλαδη αν γυρισετε το laptop αναποδα βλεπετε κωδικο για Windows XP / Vista?

Αν ναι, εχετε πληρωσει για Windows και το CD εχει κανει φτερα.

Αν οχι, τοτε απλα δεν εχετε πληρωσει για Windows και απλα εχουμε μαλλον να κανουμε με μια συνεργασια HP / Sony / Acer κλπ με Microsoft ωστε να πωλουνται τα laptop σε χαμηλοτερες τιμες.

Δευτερη ερωτηση....

Οταν επαναφερετε το image υπαρχει δυνατοτητα για κανονικο format (οχι quick με ενδιαφερει)? Οχι οτι δεν μπορεις να το κανεις διαφορετικα αλλα ενταξει δεν χρειαζεται να κανουμε αδικα τη ζωη μας πολυπλοκοτερη.

Δημοσ.
Να κανω μια ερωτηση....

Ολοι εσεις που για να φτιαξετε το PC σας παιρνετε images εχετε κωδικο για Windows? Δηλαδη αν γυρισετε το laptop αναποδα βλεπετε κωδικο για Windows XP / Vista?

Αν ναι, εχετε πληρωσει για Windows και το CD εχει κανει φτερα.

Δευτερη ερωτηση....

Οταν επαναφερετε το image υπαρχει δυνατοτητα για κανονικο format (οχι quick με ενδιαφερει)? Οχι οτι δεν μπορεις να το κανεις διαφορετικα αλλα ενταξει δεν χρειαζεται να κανουμε αδικα τη ζωη μας πολυπλοκοτερη.

Παιδια καλημερα σε ολους.

αρχικα να πω οτι cd με windows δεν πρόκειται να βρείτε ποτε σε laptop της Hp,Όχι γιατί σας το έχουν φάει η έχει κάνει φτερά,αλλα επειδή και μονο η Hp έχει Προεγκατεστημένο το λειτουργικό μαζί με drivers και απλός δημιουργεί imgage με το recovery manager καθώς επίσης και ένα partition όπου εκεί τοποθετεί το image,όπου απλός κανεις επαναφορά το image,επίσης σου δίνετε η δυνατότητα να κανεις όσα image θέλεις με το recovery manager σε cd/dvd και να επαναφέρεις το laptop σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ktlp.

Στην δεύτερη ερώτηση να πω ότι μπορείς να κανεις format κανονικό και μετά εγκατάσταση το image,φυσικά μιλάω για μηχανήματα Hp,για αλλα δεν γνωρίζω.

τώρα θέλω να ρωτήσω τον φίλο the_pianist,το 9393ea είχε windows χρ γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν είχε vista και πες μου επίσης ποιο το πρόβλημα επαναφοράς γιατί δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.

Thanks AKOULINI με βοηθησες να καταλαβω λεπτομερειες που ηταν σημαντικες.

Παραμενουν σοβαρα προβληματα ομως στους κατοχους HP (και οχι μονο).

Παραμενουν εξαρτημενοι πληρως απο το Service της HP. Δεν ξερω αν θα μπορουν να αλλαξουν μονοι τους σκληρο δισκο (απο 5400rom -> 7200 rpm) αφου υπαρχει αυξημενη πιθανοτητα το image να μην λειτουργησει σωστα στο νεο σκληρο.

Επισης το να αποθηκευεις images σε δικο σου CD / DVD και μαλιστα images λειτουργικου (που δεν το εχεις καν) ειναι η χειροτερη προτεινομενη λυση. Τα CD / DVD δεν εχουν την αξιοπιστια σε βαθος χρονου ανω της 3ετιας και μπορεις να βρεθεις προ δυσαρεστων εκπληξεων οπως εγω πολυ προσφατα. Ακομα και να αποθηκευσεις το image στο σκληρο δισκο, ουτε αυτη θεωρω σωστη λυση, γιατι δεν ξερεις ποτε ποια θα ειναι η υγεια του image οταν το χρειαστεις.

Πιστευω οτι ειμαστε μπροστα σε μια αλλαγη αναλογη με τους εκτυπωτες:

Φτηνοι Εκτυπωτες -> Ακριβα Μελανια

Φτηνα Laptop -> Αναγκη για διαρκες και ακριβο service

Τουλαχιστον οσοι ξερουν μπορουν να τη γλιτωσουν. Οι αλλοι απλα θα συνεχιζουν να πληρωνουν.

Δημοσ.
Thanks AKOULINI με βοηθησες να καταλαβω λεπτομερειες που ηταν σημαντικες.

Δεν ξερω αν θα μπορουν να αλλαξουν μονοι τους σκληρο δισκο (απο 5400rom -> 7200 rpm) αφου υπαρχει αυξημενη πιθανοτητα το image να μην λειτουργησει σωστα στο νεο σκληρο.

εγω αντικατεστησα τον σκληρο απο 5400 σε 7200 (προτεινω να το κανετε παιδες,θα δειτε τεραστια διαφορα)και επανεφερα το ιimage κανονικα.

Επισης το να αποθηκευεις images σε δικο σου CD / DVD και μαλιστα images λειτουργικου (που δεν το εχεις καν) ειναι η χειροτερη προτεινομενη λυση. Τα CD / DVD δεν εχουν την αξιοπιστια σε βαθος χρονου ανω της 3ετιας και μπορεις να βρεθεις προ δυσαρεστων εκπληξεων οπως εγω πολυ προσφατα. Ακομα και να αποθηκευσεις το image στο σκληρο δισκο, ουτε αυτη θεωρω σωστη λυση, γιατι δεν ξερεις ποτε ποια θα ειναι η υγεια του image οταν το χρειαστεις.

Παιδια οτι ειναι αναλωσιμο ειναι αναλωσιμο,εγω εχω κανει 5 δισκακια επαναφορας,ε ασε να χαλασουν ,οταν χαλασουν δεν θα εχω αυτο το λαπτοπ.

το ιδιο ισχυει και για τον σκληρο,το ιδιο ομως ισχυει αν ειχαμε το δισκακι με τα windows και αυτο αναλωσιμο ειναι!!!!

εμενα με ενδιαφερει να καταλαβω ποιο το προβλημα του φιλου μας καθως επισεις να μου επιβαιβεωση αν το λαπτοπ του εχει βιστα η xp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...