Προς το περιεχόμενο

print server

tsadreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα πολυμηχανιμα hp officejet 6110 all-in-one.επειδη θελω να το χρησιμοποιω απο δυο υπολογιστες το συνεδεσα μεσω του Levelone FPS-9022 Print Server με UTP στο Linsys WAG354Gv2 router που εχω.Στο router αυτο ειναι συνδεδεμενος ο ενας απο τους δυο υπολογιστες(ο αλλος δεν εχει αγοραστει ακομα).Το router βρισκει τον printer server(αναβει το αντιστοιχο λαμπακι για την θυρα που τον εχω συνδεδεμενο) αλλα ο υπολογιστης δεν βρισκει το printer server ειτε το συνδεσω μεσω του router ειτε απευθειας στο pc.

Μπορειτε να σκεφτειτε ποιο μπορει να ειναι το προβλημα;

Ευχαριστω

Δημοσ.

τελικα καταφερα και εγκατεστησα το πολυμηχανιμα στον υπολογιστη μεσω του print server αλλα δεν μπορω να εκτυποσω τιποτα.ολα δειχνουν οτι ειναι ενταξει αλλα οταν παταω να εκτυπωθει δοκιμαστικη σελιδα δεν υπαρχει καμια ανταποκριση.ετρεξα και τη αντιμετωπιση προβληματων των windows(μπας και βρω το προβλημα) αλλα τιποτα

Δημοσ.

1. Έλεγξε εάν έχεις εγκαταστήσει σωστά το πολυμηχάνημα στο PC απ' το οποίο θέλεις να τυπώσεις.

2. Έχεις εγκαταστήσει τους σωστούς drivers για τη λειτουργία του πολυμηχανήματος ως εκτυπωτή;

3. To πολυμηχάνημα τυπώνει LPR ή RAW, και δήλωσες το σωστό κατά την εγκατάσταση του εκτυπωτή στο PC;

Δημοσ.

1.Το πολυμηχανημα δουλευε και πριν μια χαρα

2.εχω εγκαταστησει ολους τους drivers

3.Αυτο πως το βρισκω;

Δημοσ.

Πήγαινε στα properties του εκτυπωτή -> Ports -> Configure Port

1. Λογικά είναι επιλεγμένο το RAW. Επέλεξε το LPR και κατόπιν τεκάρισε το "LPR Byte counting Enabled" και στο Queue Name πληκτολόγησε "LPR".

Κατόπιν δοκίμασε να τυπώσεις δοκιμαστική σελίδα.

2. Εφόσον είναι ήδη LPR κάντον RAW. ΚΑτόπιν δικόμασε να τυπώσεις δοκιμασυική σελίδα.

Εάν δεν δουλέψουν τα παραπάνω, τότε ή έχει κάποιο πρόβλημα ο print server ή οι drivers έχουν πρόβλημα.

Μια προσωπική εμπειρία:

Έχω ένα φωτοτυπικό Panasonic Workio DP-2500 με print server στη παράλληλη θύρα. Όταν έκανα εγκατάσταση τους δικούς του drivers από το cd που ήρθε με το φωτοτυπικό δεν δουλεύει. Όταν έκανα εγκατάσταση drivers ενός άλλου μοντέλου (DP-3510) που κατέβασα από το site της panasonic δουλέυει άψογα. !!!!

Για ρίξε μια ματιά και στο net για άλλους drivers.

Δημοσ.

Μολις εκτυπωσα δοκιμαστικη σελιδα.Επιτελους.ημουν ετοιμος να πεταξω τον εκτυπωτη απο το μπαλκονι.Δεν καταλαβα πως τα καταφερα τελικα και τι ηταν αυτο που δεν εκανα σωστα αλλα δουλευει και αυτο με νοιαζει τωρα, αργοτερα το ψαχνω πιο πολυ.

Ευχαριστω για την απαντηση αν και τελικα δεν μου χρειαστηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...