helanti Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 καλημέρα έχω σύνδεση adsl με καλώδιο στον υπολογιστή και ασύρματο στο λαπτοπ. τις τελευταίες μέρες κάποιος μπαίνει μέσω της δικής μου σύνδεσης στο ιντερνετ με αποτέλεσμα να μην τρέχει η δική μου. πωσ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι γίνετε αυτό και να το εμποδίσω? πως μπορώ να βάλλω κωδικό πρόσβασης? ευχαριστώ
omen34 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 καλημέραέχω σύνδεση adsl με καλώδιο στον υπολογιστή και ασύρματο στο λαπτοπ. τις τελευταίες μέρες κάποιος μπαίνει μέσω της δικής μου σύνδεσης στο ιντερνετ με αποτέλεσμα να μην τρέχει η δική μου. πωσ μπορώ να επιβεβαιώσω ότι γίνετε αυτό και να το εμποδίσω? πως μπορώ να βάλλω κωδικό πρόσβασης? ευχαριστώ Μέσα από το Router. Βάλε κωδικό να μην μπαίνει όποιος θέλει. Πήγαινε στις ρυθμίσεις Wireless του Router και ψάξε για Encryption. Πρόσεξε μην κάνεις καμιά βλακεία και δεν μπορείς να μπεις και εσύ μετά.
george__ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Eιμαι κι εγω αρχαριος στο θεμα αυτο και εχω παρομοιο δικτυο με το δικο σου. Τις προαλλες ειχε μπει καποιος και σε μενα και τον ειδα απ τη σελιδα του router(192.168.x.xxx). Και βεβαια τον πεταξα αμεσως εξω, απ τη σελιδα του router παντα. Εσυ δε μπορεις να κανεις το ιδιο?
helanti Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 ακριβώς αυτό ρωτάω. το πως θα το κάνω που δεν έχω ιδέα. είμαι τελείως άσχετος στο θέμα. ευχαριστώ και πάλι
george__ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 E, θα πας στη σελιδα του router, στο home network και θα τον κανεις delete. Aπο κει δεν τον ειδες?
Zderg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Θα μπεις στο router σου και θα βαλεις καποια κρυπτογραφηση για να μην μπαινει οποιος θελει.. Επίσης αν εχει τετοια δυνατοτητα το router θα βαλεις να επιτρεπει να συνδεονται σε αυτο μονο συγκεκριμενες mac adresses και θα βαλεις τις mac addresses των καρτων δικτυων των υπολογιστων σου (αυτουνου που συνδεεται ασυρματα βασικα). Τέλος μπορεις να βαλεις αν το υποστηριζει το router και να μην στελνει το SSID. Θα το λεει καπως σαν "SSID broadcast" και μπορεις να το ξετικαρεις.. Αυτά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.