Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μάλιστα εχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για την μετέπειτα ζωή! :wink:αυτο παει να πει σκασε και κολυμπα...
Sellers Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Αυτή η κατάσταση με τα βιβλία συμβαίνει στα περισσότερα πανεπιστήμια νομίζω αλλα δεν νομίζω πως είναι δικαιολογία.Μάλιστα εχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για την μετέπειτα ζωή! ;-) Εγώ δεν το βλέπω σαν δικαιολογία όμως φίλε... Γιατί αυτός που αναγκάζεται κιολασ να δουλεύει παράλληλα με την σχολή τον ρωτάει κανείς αν έχει χρόνο για παρακολουθήσεις μαθημάτων ή βιβλιοθήκες ή και όλα τα σχετικά... Δεν διαφωνώ με αυτά που λες (ότι πρέπει να ψάχνουμε γενικά για να περάσουμε τα μαθήματα) γιατί αυτό κάνω και εγώ. Όχι όμως ότι είναι και το σωστό. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. Πως να το κάνουμε??? Γιατί αν αργήσουν αυτοί να δώσουν βιβλία με το ίδο σκεπτικό να αργήσουν και την εξεταστική να προλάβουμε και εμείς να διαβάσουμε όλα όσα θα πέσουν τα οποία δεν πρόφτασε ο καθηγητής να διδάξει αλλά ωστόσο έβαλε...
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 είναι λίγο off-topic αλλά ειδαμε και τα αγγλικά που έχουν και δίδακτρα ...http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5351&subid=2&pubid=119803 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο πάντως εγώ αδυνατώ να καταλάβω...
Tzinaki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν το βλέπω σαν δικαιολογία όμως φίλε... Γιατί αυτός που αναγκάζεται κιολασ να δουλεύει παράλληλα με την σχολή τον ρωτάει κανείς αν έχει χρόνο για παρακολουθήσεις μαθημάτων ή βιβλιοθήκες ή και όλα τα σχετικά... Δεν διαφωνώ με αυτά που λες (ότι πρέπει να ψάχνουμε γενικά για να περάσουμε τα μαθήματα) γιατί αυτό κάνω και εγώ. Όχι όμως ότι είναι και το σωστό. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. Πως να το κάνουμε??? Γιατί αν αργήσουν αυτοί να δώσουν βιβλία με το ίδο σκεπτικό να αργήσουν και την εξεταστική να προλάβουμε και εμείς να διαβάσουμε όλα όσα θα πέσουν τα οποία δεν πρόφτασε ο καθηγητής να διδάξει αλλά ωστόσο έβαλε... Πέρσι λόγω καταλήψεων μια καθηγήτρια από τα 7 κεφ.που ήταν μέσα στην ύλη πρόλαβε να διδάξει μόνο τα 4....Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι θα βάλει η απντησή της ήτν:Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Ποιό ήταν το αποτέλεσμα??Εβαλε ό,τι δίδαξε και δε δίδαξε γράφωντας τουσ φοιτητες στα τέτοια της....
gus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Αγαπητέ Gus σου είπε κανένας ότι δε μπορούμε να βγάλουμε τη σχολή επειδή παίρνουμε αργότερα τα βιβλία.Παιρνιούνται τα μαθήματα το θέμα είναι τι σου μένει μετά από όσα διάωασες....Και το θεματάκι ειναι η κατάντια των πανεπιστημίων όχι το αν έχουν γερά στομάχια οι φοιτητές....Θα πάρω εγώ μαθήματα ζωής επειδή αργούν να μου δώσουν τα βιβλία στη σχολή μου?Και κάτι ακόμα.η απόσταση από τη σχολή ως το σπίτι μου ειναι κοντά 1:30 ώρα....Δε μου είναι εύκολο να κατεβαίνω κέντρο για ψύλλου πήδημα... Γιατί σου είπα εγώ πως δεν μπορείς να τη βγάλεις? Αν θές να σου μείνει και κάτι παραπάνω κάτσε και διάβασε και εξωσχολικά βιβλία και πράγματα εκτός της εξεταστέας ύλης. Αυτή την "κατάντια" που λές δεν την ήξερες απο την αρχή ή μήπως νόμιζες πως θα φοιτήσεις στην Οξφόρδη και στο Χαρβαρντ; Το θέμα είναι πως θα καταφέρεις να μείνεις ανεπηρέαστος. Το αν μένεις 1μιση ώρα απο τη σχολή ή αν ο άλλος θέλει να δουλεύει παράλληλα με τη σχολή ή να κάνει το φανταρικό του δε νομίζω πως είναι επιλογή κανενός άλλου παρά δική σου. Και ΝΑΙ θα πάρεις μαθήματα ζωής απο τη σχολή σου. Παρεμπιπτόντως, συμφωνώ πως δεν είναι σωστό το οτι δε σας δίνουν τα βιβλία στην ώρα τους αλλα δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό και απο όσο θυμάμαι στις περιπτώσεις που το έκαναν αυτό έλεγαν πως η εξεταστέα ύλη θα έιναι μόνο μέσα απο τις σημειώσεις.
galil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Σωστό αυτό που λέτε για τα βιβλία αλλά πάντως στη δικιά μας σχολή και πιστεύω σε αρκετές άλλες αν βασιστείς μόνο σε αυτά χάθηκες. Το διάβασμα κυρίως γίνεται απο σημειώσεις κ Internet. Όπως επίσης δε νομίζω όλα τα βιβλία να τα δίνουν τελευταίες μέρες. Σε μας αρκετά τα δίνουν στην ώρα τους.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Και ΝΑΙ θα πάρεις μαθήματα ζωής απο τη σχολή σου.μαθηματα ζωης παιρνεις οσο ζεις, δεν νομιζω οτι υπαρχει πιο αοριστο επιχειρημα... Anyway, τα κονδυλια για βιβλια μαλλον θα σταματησουν, οποτε αν το πανεπιστημιο δεν ειναι αρκετα οργανωμενο με καλες βιβλιοθηκες, και online υλικο η προσωπικη πρωτοβουλια θα μεταφραζεται σε κατι εκατονταδες ευρω καθε εξαμηνο...
gus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 μαθηματα ζωης παιρνεις οσο ζεις, δεν νομιζω οτι υπαρχει πιο αοριστο επιχειρημα... Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς οταν λες αόριστο, μια χαρά ορισμένο είναι.
konnos86 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο πάντως εγώ αδυνατώ να καταλάβω... Καθως επισης και το γεγονος οτι τα διδακτρα στα αγγλικα πανεπιστημια ειναι τπτ,καθαρα τυπικο το ποσο δεν φτανει σε καμια περιπτωση τα εξοδα του πανεπιστημιου για τον καθε φοιτητη,μονο οι non-eu πληρωνουν τα κερατα τους
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καθως επισης και το γεγονος οτι τα διδακτρα στα αγγλικα πανεπιστημια ειναι τπτ,καθαρα τυπικο το ποσο δεν φτανει σε καμια περιπτωση τα εξοδα του πανεπιστημιου για τον καθε φοιτητη,μονο οι non-eu πληρωνουν τα κερατα τους Τι, θες να πεις ότι με τις 1000 λίρες που δίνεις δε σε περνάνε; :mrgreen:
21century Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πιστευω οτι η ευθύνη ειναι συλλογικη και η κατασταση δυστυχως δεν καλυτερευει..
theoritikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνετε στους δρόμους και διαμαρτύρεστε όταν πάνε να αλλάξουν κάποια πράγματα για να καλυτερεύσουν τα Πανεπιστήμια, και όταν τρώτε στην μάπα την κάθε παραξενιά του κάθε "καθηγητή" γκρινιάζετε πάλι γκρινιάζετε και θέλετε να αλλάξουν συμπεριφορά....
naftis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Επίσης θα μπορούσαν να δίνουν τα βιβλία στην ώρα τους, όπως είναι υποχρεωμένοι να κάνουν που είναι ακόμα καλύτερο απο πρωοβουλίες. Μπορεί εγώ να μην θέλω να ψάχνω απο εδώ κι απο εκεί αλλά να διαβάζω τα βιβλία ήρεμα κι ωραία. Πολύ κακή άποψη απο εκκολαπτόμενο επιστήμονα...
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πολύ κακή άποψη απο εκκολαπτόμενο επιστήμονα... Φαντάσου να σου έδιναν και βιβλιογραφία δηλαδή των 10 βιβλίων και να έπρεπε να διαβάζεις και από τα 10 για να βγάλεις συμπέρασμα... :mrgreen:
Sellers Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Πολύ κακή άποψη απο εκκολαπτόμενο επιστήμονα... Μπορεί είπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.