Shocker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παιδια,ΣΟΣ. Την δευτερα παραδιδω μηχανογραφικο κ σκεφτομαι να δηλωσω αυτην την σχολη πρωτη. Γίνεται να μου πειτε οσοι ξερετε μερικα πραματα για αυτην την σχολη? Επισης ξερω οτι μολις τελειωνεις την σχολη,γραφεσαι στο οικονομικο επιμελητηριο.Γινεται να μου πειτε,τι πλεονεκτηματα θα εχω απο αυτο?
marialena20 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Είμαι σε αυτή τη σχολή. Αν και είναι αρκετά ενδιαφέρουσα πρέπει να σε ενημερώσω ότι το επίπεδο κάθε χρόνο ανεβαίνει όλο και περισσότερο -σε αντίθεση με τη βάση βέβαια.. Εργασίες υπάρχουν σε κάθε μάθημα και μάλιστα με βαθμό δυσκολίας άνω του μετρίου! Όσο για το οικονομικό επιμελητήριο δεν ξέρω ποιος στο πε άλλα δεν ισχύει σίγουρα. Βασικά θα σου έλεγα να δηλώσεις πληροφορική στο ΠΑΠΕΙ που τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. (Εγώ δηλαδή αν ήξερα πως έχουν τα πράγματα δεν θα τη δήλωνα τη σχολή) Όσο για βαθμό στα μαθήματα παίρνεις ένα 7 και αυτό αν φτύσεις αίμα..
Shocker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Τι λες ρε...Ωχ,τοσο δυσκολα ειναι? Εργασίες υπάρχουν σε κάθε μάθημα και μάλιστα με βαθμό δυσκολίας άνω του μετρίου! Ακόμη κ στα μαθηματικα κ στα οικονομικα μαθηματα? Να σε ρωτησω κ κατι αλλο,απο οτι εχω δει,τα βασικα οικονομικα μαθηματα είναι 2,ή μήπως είναι παραπανω?Βασικα,ηθελα να σε ρωτησω,τις γλωσσες προγραμματισμου που μαθαινετε είναι μόνο για οικονομικη χρηση?δλδ δημιουργειτε μονο προγραμματα που αφορουν τα οικονομικα ή γενικα? Επίσης,να σε ρωτησω,απο εργαστηρια κ υποχρεωτικες παρακολουθησεις πως παει?εχει πολλα μαθηματα? Όσο για βαθμό στα μαθήματα παίρνεις ένα 7 και αυτό αν φτύσεις αίμα.. Μου αρκει το 5:mrgreen:
Filos19 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Φίλε αν σου αρκεί το 5 θα πάρεις 4 τότε οπότε μην πας καθόλου ΑΣΟΕΕ.Η ΑΣΟΕΕ δεν είναι σχολή να πας να κάνεις τον χαβαλέ σου γιατί αν ξεικινήσεις με προοπτική να το βγάλεις με ότι να ναι βαθμό τότε(ντάξει με 4 δεν γίνεται, τρόπος του λέγειν) θα το βγάλεις μεν με 5 αλλά θα κάνεις 7 χρόνια να πάρεις πτυχίο. Και για να σε ρωτήσω κάτι άλλο?Γιατί δεν πας παιδαγωγικά ή κάτι άλλο πολύ ευκολότερο ώστε να πάρεις πτυχίο με 8 και να βρεις καμια δουλειά μετά?Γιατί πτυχίο με 5 όπως λες και ειδικά σε σχολή με τόσο ανταγωνισμό είναι σαν να μην την έβγαλες. Ντάξει υπάρχει πάντα η λύση του δημοσίου.
Shocker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Φίλε αν σου αρκεί το 5 θα πάρεις 4 τότε οπότε μην πας καθόλου ΑΣΟΕΕ.Η ΑΣΟΕΕ δεν είναι σχολή να πας να κάνεις τον χαβαλέ σου γιατί αν ξεικινήσεις με προοπτική να το βγάλεις με ότι να ναι βαθμό τότε(ντάξει με 4 δεν γίνεται, τρόπος του λέγειν) θα το βγάλεις μεν με 5 αλλά θα κάνεις 7 χρόνια να πάρεις πτυχίο.Και για να σε ρωτήσω κάτι άλλο?Γιατί δεν πας παιδαγωγικά ή κάτι άλλο πολύ ευκολότερο ώστε να πάρεις πτυχίο με 8 και να βρεις καμια δουλειά μετά?Γιατί πτυχίο με 5 όπως λες και ειδικά σε σχολή με τόσο ανταγωνισμό είναι σαν να μην την έβγαλες. Ντάξει υπάρχει πάντα η λύση του δημοσίου. Οπως λεει κ ενας γνωστος στρατιωτης "τι 4 τί 5" Μια πλακα εκανα κ εσυ αμεσως να μου τα χωσεις.Φίλε μου,δν υπαρχει σχολη για χαβαλε.Όλες σοβαρες είναι κ απαιτουν σεβασμο κ προσοχη.Δν εχω προβλημα με τους βαθμους μιας κ είμαι αρκετα καλος μαθητης. Εγω θελω να μου απαντησει καποιος στα παραπανω ερωτηματα ο οποιος να φοιτα στην σχολη που με ενδιαφερει[οπως η Μαριαλενα]
djapal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Εγώ ήξερα ότι η ΑΣΟΕΕ είναι η σχολή που το 8 έμπαινε για την πλάκα. ΤΟυλάχιστον σε κάποια συγκεκριμένα οικονομικά τμήματα. Για το τμήμα Πληροφορικής δεν ξέρω, αλλά ευτυχώς έφυγε ο Κιουντούζης (νομίζω πήρε σύνταξη αυτός επιτέλους). Οι λαμογιές είχαν παραγίνει εκεί. Απλά να γνωστοποιήσω σε κάθε ενδιαφερόμενο για μεταπτυχιακό στο MIS της ΑΣΟΕΕ (και λογικά θα γίνεται και σε άλλα μεταπτυχιακά), ότι δε μετράει τόσο ο βαθμός του πτυχίου, αλλά η συνέντευξη που θα δώσεις. Με άλλα λόγια... και καλός να φανείς στη συνέντευξη κτλ κτλ, αν δε θέλουν αυτοί να σε περάσουν, μπορούν χαλαρά.
SGP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε κακό που κοιτάνε και τη συνέντευξη πριν σε δεχτούν για masters... Φυσικά μετράει η συνέντευξη (όπως και στον εργασιακό χώρο)! Και ο βαθμός πτυχίου και ο βαθμός gmat! Επίσης η ΑΣΟΕΕ είναι η σχολή που μπαίνει άνετα το 8 (εχεμ) αλλά το βγάζει μόνο το 1% των φοιτητών...
djapal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε κακό που κοιτάνε και τη συνέντευξη πριν σε δεχτούν για masters... Φυσικά μετράει η συνέντευξη (όπως και στον εργασιακό χώρο)! Και ο βαθμός πτυχίου και ο βαθμός gmat! Επίσης η ΑΣΟΕΕ είναι η σχολή που μπαίνει άνετα το 8 (εχεμ) αλλά το βγάζει μόνο το 1% των φοιτητών... Δεν είπα ότι είναι κακό μεγάλε, απλά έχουν βρει τον τρόπο να σε κόβουν, αν θέλουν. Δηλαδή αν το 10λεπτο της συνέντευξης πιάνει το μεγαλύτερο ποσοστό της συνολικής σου βαθμολογίας για να μπεις στο μεταπτυχιακό (ακόμα μεγαλύτερο και από το βασικό πτυχίο), τότε τι να πω. Η συνέντευξη μετρά πιο πολύ απ'όλα και φυσικά δε ρωτάνε ό,τι ρωτάνε όταν πας να βρεις δουλειά. Τα λέω επειδή ξέρω, δεν τα λέω έτσι αρχηγέ μου. Το 1%; Χμμμ... πολύ κάτω το ρίχνεις το ποσοστό. Μα πολύ όμως. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα τώρα τελευταία, αλλά πριν από 3-4 χρόνια δεν έπαιζαν τέτοια ποσοστά.
Filos19 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καλά το 8 δεν το πιάνεις με κανέναν τρόπο εύκολα στην ΑΣΟΕΕ.Πρέπει να ρίξεις πολύ διάβασμα.Βέβαια στα 2 πρώτα έτη μορεί να πιάνεται το 8 αλλά στα επόμενα τα πράγματα δυσκολεύουν. Και από που άκουσες εσύ ότι το 8 πιάνεται εύκολα στην ΑΣΟΕΕ?Έχεις υπόψη σου καμιά δυσκολότερη σχολή(οικονομική) στην ελλάδα από την ΑΣΟΕΕ?
Shocker Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια,plz,δν με νοιαζει τοσο η δυσκολια των οικονομικων γενικα μαθηματων αλλα θα με ενδιεφερε [εκτος απο τα παραπανω που εχουν μεινει αναπαντητα] η δυσκολια των μαθηματων που αφορουν τον προγραμματισμο ή τα μαθηματικα που εχει...
SGP Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Άμα παρακολουθείς και διαβάζεις δεν υπάρχουν σχολές και μαθήματα που δεν περνιούνται. Η σχολή θεωρείται πολύ καλή στον τομέα της και η ΑΣΟΕΕ έχει γενικά πέραση στην αγορά εργασίας. Αυτά... Τώρα εμένα μου φαίνεται τρελό που τόσο σηματνικό θέμα το ψάχνεις τελευταία στιγμή αλλά τες πα. Πήγαινε και στο http://www.aueb.gr και διάβασε το πρόγραμμα σπουδών κτλ.
naftis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Παιδια,ΣΟΣ.Την δευτερα παραδιδω μηχανογραφικο κ σκεφτομαι να δηλωσω αυτην την σχολη πρωτη. Γίνεται να μου πειτε οσοι ξερετε μερικα πραματα για αυτην την σχολη? Επισης ξερω οτι μολις τελειωνεις την σχολη,γραφεσαι στο οικονομικο επιμελητηριο.Γινεται να μου πειτε,τι πλεονεκτηματα θα εχω απο αυτο? Ρίχτω "δαγκωτό" Και βέβαια μπορείς να γραφτείς στο ΟΕΕ. Είμαι παλιός απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ (διοίκηση) και συμπλήρωσα τις σπουδες με IT στην Αγγλία. Βέβαια τότε μαθαίναμε λίγα από IT, (δεν υπήρχε τόση γνώση τηνδεκαετία του 80) αλλά τουλάχιστον μαθαίναμε το SPSS! Καλές προοπτικές στην αγορά. Όσο για του βαθμούς ποτέ δεν ήταν εύκολοι στην ΑΣΟΕΕ, σε κανένα τμήμα, από πολύ παλιά.
gvaggis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Επισης ξερω οτι μολις τελειωνεις την σχολη,γραφεσαι στο οικονομικο επιμελητηριο.Γινεται να μου πειτε,τι πλεονεκτηματα θα εχω απο αυτο? Τα πλεονεκτήματα; Μη φανταστείς τίποτα φοβερο κ τρομερο... Απλά αν συνειδητοποιήσεις πως γουστάρεις τον προγραμματισμο η σχολή έχει αρκετούτσικα μαθήματα που θα σε φέρουν σε επαφή με τον κλάδο της πληροφορικής.Οπότε μαζι με το μεράκι σου θα μπορέσεις να γίνεις ένας ακόμα αναταγωνιστικότατος προγραμματιστής στην αγορα... Αν αποφασίσεις πως δ γουστάρεις να γίνεις κουμπιουτεράκιας, κάνεις μια έναρξη στην Εφορία και άμα γουστάρεις ανοίγεις δικό σου λογιστικό γραφείο! Γιατι θα έχεις την δυνατότητα και τα ίσα δικαιώματα με τους Οικονομολόγους(υπογραφές σε βιβλια Α κατηγορίας κτλ..) Από εκεί κ πέρα σκέψου στην εποχή της πλήρους εξειδίκευσης αν γουστάρεις μια σχολή με ψιλο-διχασμένο πρόγραμμα σπουδών. Όλα είναι θέμα οπτικής..
Shocker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 thx for the info! Μαλλον αυτην θα δηλωσω. Βασικα θα δηλωσω Τοπογραφους αλλα δν προκειται να τους πιασω αρα θα παω για εκει!
marialena20 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ρίχτω "δαγκωτό" Και βέβαια μπορείς να γραφτείς στο ΟΕΕ. Είμαι παλιός απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ (διοίκηση) και συμπλήρωσα τις σπουδες με IT στην Αγγλία. Βέβαια τότε μαθαίναμε λίγα από IT, (δεν υπήρχε τόση γνώση τηνδεκαετία του 80) αλλά τουλάχιστον μαθαίναμε το SPSS! Καλές προοπτικές στην αγορά. Όσο για του βαθμούς ποτέ δεν ήταν εύκολοι στην ΑΣΟΕΕ, σε κανένα τμήμα, από πολύ παλιά. Άλλο η διοίκηση και άλλο η πληροφορική όμως! Στο λέω γιατί το έχω ψάξει! Τώρα για τη συνέντευξη στα μεταπτυχιακά το έχω ακούσει και γω ρε παιδιά αλλά αυτό που με χαροποιεί λίγο είναι ότι οι καθηγητές είναι του προπτυχιακού και μας γνωρίζουν. @Shocker σε βλέπω πολύ αποφασισμένο οπότε δε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη ελπίζω πάντως να μη το μετανιώσεις μετά!Πάντως να ξέρεις ότι οι καλές σχολές δε πάνε με τη βάση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.