Προς το περιεχόμενο

Πληροφορικη Οικονομικου Πανεπιστημιου

Shocker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και ομως....οικονομικη επιστημη και λογιστικη (τονιζω εκτος αν αλλαξε ξανα το προγραμμα σπουδων σας)....

ε και για λογους ευκολιας οι πιο πολλοι διαλεγουν τα οικονομικα....με αποτελεσμα ενα πτυχιο ομορφια ! ! ! και ασε που εσυ για παραδειγμα που αγαπας τους υπολογιστες και παιρνεις τα δυσκολα θα εισαι απο κατω τους μετα σε θεμα βαθμολογιας....

Τραγικο....ειναι επιλογης το μαθημα τεχνητη νοημοσυνη σε τμημα πληροφορικης?

Ωραια λογικη....με αποστομωσες....

ξεχασες να βαλεις το....να φανταστω παλι....για να δουμε ενα παραδειγμα παιδαγωγικων

Επιλογές (1 από τα παρακάτω)

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (UNIX)

ΘΕΩΡΙΑ ΑΡΙΘΜΩΝ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ

by the way....μενος βλεπω με το παιδαγωγικο....γιατι?

και αυτο επειδη το τμημα σου εχει 30-50 μορια παραπανω? Που να σουν και κανα ΕΜΠ....ξεκαβαλα λιγακι....

Δηλαδή αρνείσαι τα παιδαγωγικά που κάνουν στο παπει?Και όσο για δομές δεδομένων και αλγορίθμους πως πάει υπάρχει το μάθημα?

Και βασικά

30-50 μόρια??

Τι να πω...

Όσο για το ΕΜΠ απλά δεν υπάρχει καλύτερο τμήμα ...

Τα οικονομικά επίσης δεν είναι από τα εύκολα μαθήματα

Με ενοχλεί και το ύφος σου πολύ.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποια παιδαγωγικα παιδακι μου?Την διδακτικη εννοεις? Που εχετε και εσεις? Μα αμα πετας τετοια κουφα και ανακριβειες τι υφος θες να χω?

Με τα μορια εννοω την μικρη διαφορα....τωρα αν ειναι και 300 μορια εχει τοση σημασια? Αθηνα ειναι η ασοεε λογικο....αλλο πειραιας....και αλλο βεβαια και κρητη....οπου του φιλου μας αν δεν κανω λαθος εχει γυρω στα 2000 μορια διαφορα....παροτι θεωρειται απο τα κορυφαια τμηματα της ελλαδας....

Και όσο για δομές δεδομένων και αλγορίθμους πως πάει υπάρχει το μάθημα?

πραγματικα εδω σε εχασα....τι εννοεις????ελπιζω οχι αυτο που φοβαμαι....

τεσπα

απο βιβλια πως παει? Συνεχιζουν να σας δινουν φωτοτυπιες και μια εβδομαδα πριν την εξεταστικη?

Δημοσ.
Άλλο η διοίκηση και άλλο η πληροφορική όμως!

Στο λέω γιατί το έχω ψάξει!

Είναι όμως μαζί όσο ποτέ μέχρι τώρα.

Δεν νοείτε καλός Διοικητικός χωρίς γνώσεις πληροφορικής.

Δεν μπορείς να είσαι καλός πληροφορικός σε οργανισμό χωρίς να καταλαβαίνεις από διοίκηση, οικονομικά, κλπ

Υπάρχουν μοντέλα Artificial intelligent, που προβλέπουν την πτώχευση μιάς ετερίας. Αυτοί που τα έφτιαξαν ασφαλώς ξέρουν και οικονομικά...

Προσοχή δεν μιλάω για πληροφορικούς του Δημόκρητου πχ ή της ΝΑΣΑ που δημιουργούν μοντέλα πυρηνικών δοκιμών ή τροχιές πλανητών...Εκεί πρέπει να είναι βέβαια και πυρηνικοί ή αστρονόμοι...

Δημοσ.
@Greg7vas Δεν είμαστε τμήμα καθαρά computer science (δεν είναι και αυτός ο τίτλος της σχολής) αλλά και informatics .Οπότε δε τίθεται σύγκριση με Πολυτεχνείο.

Μαριαλενα, πληροφορικη=computer science.

Aλλο που στην Ελλαδα δε το μεταφρασαμε επιστημης υπολογιστων αλλα πληροφορικης(εξαιρεση αυτο της κρητης ).

Δημοσ.

Όσο για το πρόγραμμα σπουδών μας και το επίπεδο των φοιτητών ε δε νομίζω ότι έχουν σχέση με το παπει.

Έεεεεεεεεεεεετσι έτσι!!! Μου τα έλεγαν κιόλας για τις γυναίκες στην ΑΣΟΕΕ (άτομα μέσα από την ΑΣΟΕΕ), το βλέπω κιόλας εδώ!!

Βγαίνουν από την ΑΣΟΕΕ και νομίζουν ότι τώρα θα τους ανοίξουν όλοι οι δρόμοι και θα τους παρακαλάνε όλοι να έρθουν στην εταιρεία τους! Και φυσικά με 2000 αρχικό μισθό ε; ;)

Το επίπεδο των φοιτητών.... Τςςςςςςςςς.

Χαλαρώστεεεεεεεεεεεεεε! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Πάντως θα τους παρακλάνε περισσότερο από άλλους που βγήκανε από άλλες σχολές.

Η ΑΣΟΕΕ φίλε μου όπως ξέρεις είναι το καλύτερο οικονομικό πανεπιστήμιο στην ελλάδα>μην το κάνεις τελευταίο

Δημοσ.

Η ΑΣΟΕΕ φίλε μου όπως ξέρεις είναι το καλύτερο οικονομικό πανεπιστήμιο στην ελλάδα>μην το κάνεις τελευταίο

Πάλι καλά!

Όχι τπτ άλλο αλλά είχα αρχίσει να νομίζω ότι σπουδάζω σε ΤΕΙ!

Ελπίζω να μη πεταχτεί κανείς τώρα από ΤΕΙ Πληροφορικής και να λέει και αυτός τα δικά του...

Δημοσ.

Kανεις δε παρακαλαει κανενα.

Δημοσ.
Όχι τπτ άλλο αλλά είχα αρχίσει να νομίζω ότι σπουδάζω σε ΤΕΙ!

Ησουν πιο κοντα στην πραγματικοτητα απο οταν νομιζες οτι σπουδαζεις στο ΜΙΤ

Δημοσ.
Kανεις δε παρακαλαει κανενα.

Έλα ντε!! Έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα εκεί πέρα ρε. Νομίζουν ότι επειδή σπουδάζουν οικονομικά, θα βγουν από τη σχολή και θα γίνουν περιζήτητοι!

Ρε παιδιά προσγειωθείτε γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας.

Αυτό που ισχύει είναι το εξής (τουλάχιστον από θέμα πληροφορικής): Αν ξέρεις το αντικείμενό σου, είτε αυτό είναι προγραμματισμός, είτε δίκτυα, είτε είτε... δεν έχει σημασία για τον εργοδότη αν θα έχεις δίπλωμα από ΑΣΟΕΕ ή από ΠΑΠΕΙ ή από Μετσόβιο ή από... μπλα μπλα...

Θα σου πει ο άλλος.... ρε αρχηγέ μου... ξέρεις αυτά που ζητάω; Τι να το κάνω το ότι βγήκες από ΑΣΟΕΕ;

Έτσι πάει παίδες. Απλά τα πράγματα ;)

ΥΓ. Θα το δείτε δηλαδή και όταν αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά.

Δημοσ.

Παιδιά, ο συνδυασμός οικονομικών γνώσεων με πληροφορικής είναι πάρα πολύ δυντατός και ιδιαίτερα επιθυμητός στην αγορά εργασίας. Από αυτή την άποψη θεωρώ το τμήμα Πληροφορικής του ΟΠΑ ένα πάρα πολύ καλό τμήμα με κριτήριο μεταξύ άλλων και την επαγγελματική αποκατάσταση.

Έχω πρώτο πτυχίο και μάστερ σε οικονομικά από ΟΠΑ. Στο μεταπτυχιακό μου, είχα παιδιά με πρώτο πτυχίο Ηλεκτρολόγου (ΕΜΠ - Δημοκρήτιο) αλλά και πληροφορικής (ΠΑΠΕΙ). Πραγματικά οι καθηγήτές το τόνιζαν ότι ένας τέτοιος συνδυασμός είναι πολύ καλός. Και πράγματι αυτοί οι συμφοιτητές μου βρήκαν πολύ καλές δουλειές με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημοσ.

Πληροφορικη σε συνδυασμο με οικονομικα ή και αλλα πραγματα ειναι πολυ καλο. Αλλα κατα την γνωμη μου πρεπει πρωτα να παρεις ενα κανονικο πτυχιο και μετα με το master να κανεις τον συνδυασμο.

Με λιγα λογια ΟΠΑ Πληροφορικη και εχουμε το λεγομενο Duck Theory....Δηλαδη οπως η παπια πεταει,τρεχει,κολυμπαει....αλλα τιποτα απο αυτα δεν κανει καλα....

Δημοσ.

@Shocker

Η αλήθεια είναι ότι σε ξεχάσαμε λίγο..

Μιας και σκέφτεσαι να δηλώσεις το τμήμα (και παρακολουθείς ακόμα το topic δηλαδή)δες και αυτό (σίγουρα θα βοηθήσει) :

Το Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.) ανοίγει για δεύτερη φορά τις πύλες του στους μαθητές Γ' Λυκείου, τους γονείς και καθηγητές τους για να γνωρίσουν από κοντά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και το Τμήμα Πληροφορικής και να τους βοηθήσει στην δύσκολη απόφασή τους για πανεπιστημιακές σπουδές.

Η νέα παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16/7/07 στις 10.00 π.μ στην αίθουσα Α36, 3ος όροφος πτέρυγας Αντωνιάδου, στο Κεντρικό Κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πατησίων 76, Αθήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...