Προς το περιεχόμενο

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

arxaios22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδέσει τον Η/Υ μου (με OS VISTA HOME PREMIUM) με Η/Υ (με ΧΡ) μέσω καλωδίου CROSSOVER, για να μοιραστώ τη σύνδεσή μου ADSL που έχω στον υπολογιστή με τα VISTA. Ενώ η σύνδεση δικτύου φαίνεται να είναι ενεργή και στους δυο υπολογιστές, ο δεύτερος (ΧΡ) δεν έχει Ίντερνετ!!

Σημειωτέον ότι όταν είχαμε και οι δυο το ίδιο OS (XP) είχαμε "τρέξει" τον οδηγό που διέθεταν τα XP, έκανα ρυθμίσεις στις ιδιότητες για το πρωτόκολλο (192.168.0.2 κτλ) και η σύνδεση λειτούργησε κανονικά!! Μετά την αναβάθμιση μου όμως στα VISTA, παρότι οι ρυθμίσεις στις ιδιότητες ισχύουν, δεν υπάρχει σύνδεση στο Ίντερνετ...

Δημοσ.

auto tha pei pantos na exeis pc me vista kai na exeis modem kai na mirazeis me internet connection sharing.anyway as sinexisoume sto thema.klise firewall ton xp kai ton s(vista) kai ola auta kai meta .proto pc me vista pou exei kai to modem.ip 192.168.1.1 subnet 255.255.255.0 dns tou isp.

deutero pc me xp ip 192.168.1.2 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 dns tou isp.episis tin sindesi tou modem tin kaneis sharing.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...