TRIKALOS_1977 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Έχω το vgn – fz11m και η μπαταρία του τα έχει παίξει, ο τύπος της μπαταρίας του είναι ο vgp-bps8. ξέρετε που μπορώ να βρω και μια κάπου φτηνά και ας μην είναι και SONY.
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Προσπαθώ εδώ και μέρες να περάσω στο λαπτοπ το SP 1 τον Vista και στο τέλος μου γραφεί ότι δεν εγκαταστάθηκε το SP. Τι λέτε να φταίει ? τα Vista είναι γνήσια αυτά που είχε το λαπτοπ από την αρχή !!!
stefanos_79 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Προσπαθώ εδώ και μέρες να περάσω στο λαπτοπ το SP 1 τον Vista και στο τέλος μου γραφεί ότι δεν εγκαταστάθηκε το SP. Τι λέτε να φταίει ? τα Vista είναι γνήσια αυτά που είχε το λαπτοπ από την αρχή !!!Φανταζομαι περασες το sp στην ιδια γλωσσα που ειναι και το λειτουργικο που εχεις στον υπολογιστη.Σε αντεθετη περιπτωση δεν μπορεις να καταφερεις τιποτα
TRIKALOS_1977 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Στην αρχή τον win μου ζήτησε σε ποια γλώσσα θέλω να κάνω εγκατάσταση τον vista. Και έβαλα ελληνικά, τώρα και με το Windows Update και με αρχείο δεν μου γίνεται η εγκατάσταση ?
kostasmag Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Φίλε μου,ποιό laptop έχεις?Ποιό μοντέλο?Τα sony vaio αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα αλλά υπάρχει λύση για να εγκαταστήσεις το sp1
karolos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω το vgn – fz11m και η μπαταρία του τα έχει παίξει, ο τύπος της μπαταρίας του είναι ο vgp-bps8. ξέρετε που μπορώ να βρω και μια κάπου φτηνά και ας μην είναι και SONY. guys εδω και 2 μερες εχς παρατηρησει ασχημα σημαδια στην μπαταρια μου.... απο 100% σε 25% σε high performance προφιλ σε 10'!!!! το εχω παρατηρησει εδς και δυο μερες και σημερα το μετρησα. Βασικα δανεισα τον φορτιστη σε ενα φιλο του οποιου το laptop(vaio epishs) θελει λιγοτερο απο 4,7Α, νομιζω 3,9. Εις την ερωτηση τωρα, παιζει να εχει χαλασει ο φορτιστης λογω αυτου ή τα εφτισε η μπαταρια? ευχαριστω
haHa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ο φορτιστης δεν παιζει να χαλασε ετσι οπως λες.. Τα εφτυσε η μπαταρια προφανως..
karolos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 οποτε παω για καινουρια μπαταρια.... ειδα λιγο αμαζον και ειδα μπαταρια high capacity. εχει κανεις τετοια να μου πει εντυπωσεις?
CptBill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Και εδω με fz11m μετα απο εναμιση χρονο εντατικης χρησης (βαραει υπερωριες αφου ειναι σχεδον always online) η μπαταρια τα εχει φτυσει. Μεσα σε 5-10 λεπτα το λαπτοπ σβηνει και μερικες φορες δεν προλαβαινει καν να μπε σε hibernation.
haHa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Προβληματικες-φθηνες μπαταριες μου φαινεται... Δε νοειται μπαταρια μολις 1.5 ετους να τα φτυσει ετσι.. Εδω μπαταριες 3 χρονων αντεχουν 2 κ 3 ωρες.
CptBill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Προβληματικες-φθηνες μπαταριες μου φαινεται... Δε νοειται μπαταρια μολις 1.5 ετους να τα φτυσει ετσι.. Εδω μπαταριες 3 χρονων αντεχουν 2 κ 3 ωρες. Σωστα τα λες. Η επομενη σειρα FZ (συγκεκριμενα το FZ21M) φοράει την VGP-BPS8A και οχι τη VGP-BPS8. Διαφορα? Περισσότερα mah και προφανως μεγαλυτερη αξιοπιστία. Η μπαταρια μου πια ειναι για πεταμα. Και το θεικο? Η αυθεντικη πωλειται στα 199 ευρω! Χεχ.
pastella Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ειχα ξεχασει το προβλημα με την λαπτοπ μου... και το τρέχον θέμα φυσικά. Τελικά εδώ και ένα χρόνο ξεφορτώθηκα τα σβίστα και έχω εγκαταστήσει ubuntu. Όλα τρέχουν κανονικά, γρήγορα, εκτός από την κάμερα και αυτό γιατί εγώ το έχω αμελήσει και δεν το έχω ψάξει. Τρώει κάποια κολλήματα, λόγω ενός USB HUB, αλλά γενικά είναι μακράν καλύτερα από σβίστα. ΑΠό περιέργεια έψαξα να δω αν βγήκαν drivers για ΧΡ και ξέθαψα το θέμα αυτό. Τώρα θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω ΧΡ με SP3 γιατί θέλω να παίζω παιχνίδια (και για λόγους πειραματισμού βέβαια), αν δεν μου κάτσει, επιστροφή στα Ubuntu ή σε άλλη διανομή. Πρόβλημα με την μπαταρια δεν έχω συναντήσει, ίσως γιατί το έχω στη μπρίζα και δεν το έχω δουλέψει με σκέτη μπαταρία σχεδόν καθόλου. Αλλά το χρησιμοποίησα πολύ έντονα για αρκετούς μήνες, καθώς έλιωσα πάνω στο λάπτοπ κάνοντας την πτυχιακή μου. Δεν μπορώ να πω πως είμαι 100% ευχαριστημένη, αλλά μετά από ενάμιση χρόνο, η οθόνη του συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε σχέση με άλλα μοντέλα της αγοράς.
panos2000gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχουν πολλές προβλημτικές παρτίδες με μπαταρίες της SONY. Έχουν γίνει και αρκετές ανακλήσεις κατα καιρούς. Δεν ξερω τι φταίει αλλά δεν έχουν καμια αντοχή στο χρόνο. Τώρα έχω μια 5200mah και φαίνεται να πηγαίνει καλά. Οι προηγούμενες με 4400mah/4800mah ήταν για τα ανάθεμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχουν πολλές προβλημτικές παρτίδες με μπαταρίες της SONY. Έχουν γίνει και αρκετές ανακλήσεις κατα καιρούς. Δεν ξερω τι φταίει αλλά δεν έχουν καμια αντοχή στο χρόνο. Τώρα έχω μια 5200mah και φαίνεται να πηγαίνει καλά. Οι προηγούμενες με 4400mah/4800mah ήταν για τα ανάθεμα. Η sony την εει "πατήσει" για τα καλα με τις μπαταρίες , το θέμα είναι οτι την τελευταία χρόνια δεν υπαρχουν προβληματα κατασκευαστικα σε αυτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.