SOTIS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Εχω server με 2003 standard και έχω κάνει τα εξής¨ 1.per server license (40) 2. workgrpoup και όχι domain 3. Δημιουργία χρηστών ( όσα και τα τερματικά) 4. στατικές ip 5. shared folder με full access σε όλους 6.σε κάθε τερματικο (xp pro)κανω login τοπικά με τον user που έχω βάλει στον server 7. συνδέομαι κάνοντας \\server και δίνω στοιχέια για authentication 8. όταν τους σύνδεσα όλους (σύνολο 10 τερματικά) δεν παίζουν όλα ταυτόχρονα και βλέπω σαν μήνυμα network path not found .Δεν έχω παρατηρήσει πόσα παίζουν ταυτόχρονα αλλά το ping απαντάει από όλα τα τερματικά. το αποτέλεσμα είναι να πρέπει να κλείσω κάποιο για να μπει κάποιο άλλο Ελπίζω να έγινα κατανοητός και θα ήθελα βοήθεια.... Δεν τρέχω κάποια εφαρμογή απλά κάνω //server
dervenagas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δοκίμασε αντί για \\server να βάλεις \\<ip του server>. Αν σου δουλέψει αυτό τότε κάτι πρέπει να φταίει με τους dns servers των clients.
kitsos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 για παραπάνω απο 10 υπολογιστές πρέπει να έχεις domain και όχι workgroup. Επίσης πρέπει να ρυθμίσεις σωστα τα dns στον server (να του στήσεις dns server) και να το δηλώσεις στους clients. Αλλιώς θα πρέπει να βάλεις τους υπολογιστές σε διαφορετικά workgroups αλλα θα έχεις και άλλα προβλήματα με διαχείριση και Permissions. Προτείνω την δημιουργία domain.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.