Nero Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Hi σε όλους. Θα ήθελα, αν γνωρίζεται βέβαια, να μου πείτε αν η LINKSYS έχει κάποια πιστοποίηση για τα προιόντα της π.χ ISO, TUV ή οτιδήποτε άλλο. Αν έχει που μπορώ να την βρώ???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σας!!!
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 an einai kati sigkekrimeno pou thes na kaneis tote pes mas na boithisoume alios an apla thes na deis an exei tote rota to sto help support me chat tis linksys
Nero Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Χάσατε! Αγορά για την πτυχιακή μου η οπία θα μείνει στο ΤΕΙ και μου ζήτησαν ναέχει και πιστοποιητικά ο εξοπλισμός. Δεν θέλω συγκεκριμένα ISO ¨η TUV αλλά οποιοδήποτε πιστοποιητικό για να το επισυνάψω μαζί με τα χαρακτηριστικά που θα δωθούν για την παραγγελεία.... Σας κάλυψα?
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 rota tin idia tin linksys.logika kati tha exei.
Gorgio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Όντως αυτό δεν το περίμενα... Λοιπόν, μπορείς να επικοινωνήσεις με την εταιρία που τα εισάγει και να ζητήσεις ISO, Declaration of Conformity, RoHS και CE. Πιστεύω αυτά θα τους καλύψουν στο ΤΕΙ σου. Νομίζω πως τα φέρνει η Cisco Hellas. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αν στο παίζουν δύσκολοι πες τους ότι κατεβαίνεις σε έναν διαγωνισμό. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.