Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε όποιο δεν αρέσει η metal μουσική, απλά δε σχολιάζει, που το παράλογο?Δε σας καταλαβαίνω ρε παιδιά, τι κομπλεξικά είναι αυτά τα πράγματα...

Δημοσ.
Warrel Dane - Nevermore. τρισμέγιστος

Δες απο youtube κανενα live videaki απο 2006 και θα αλλαξεις γνωμη. Ο τυπος live ειναι τρισαθλιος.

Απαράδεκτο γιατί?

Νταξει υπερεβαλα. Αλλα συνεχιζω να θεωρω απαραδεκτο εν ετη 2007 να βλεπω προτασεις για δισκους και να βλεπω "chaos a.d" και warlord. Οχι οτι το chaos δεν ειναι δισκαρα αλλα μου θυμιζει 12χρονα που τωρα ανακαλυψαν το τροχο και προσπαθουν να δειξουν την "σκληραδα" τους στους αλλους.

Δεν είναι tr00 >->

Καθολου ομως. Πραγματικα καθολου.

Σε όποιο δεν αρέσει η metal μουσική, απλά δε σχολιάζει, που το παράλογο?Δε σας καταλαβαίνω ρε παιδιά, τι κομπλεξικά είναι αυτά τα πράγματα...

Ψηλε, τετοια μουσικη ακουω.

Δημοσ.

Αλλα συνεχιζω να θεωρω απαραδεκτο εν ετη 2007 να βλεπω προτασεις για δισκους και να βλεπω "chaos a.d" και warlord. Οχι οτι το chaos δεν ειναι δισκαρα αλλα μου θυμιζει 12χρονα που τωρα ανακαλυψαν το τροχο και προσπαθουν να δειξουν την "σκληραδα" τους στους αλλους.

Ένσταση !!!

H μουσική όταν είναι καλή δεν έχει ημερομηνία λήξεως ακόμα κι αν έχει γραφτεί - παιχτεί 30 χρόνια πίσω, εκτός εαν την βλέπουμε σαν εποχικό προϊον, οπότε πάω πάσο.

Και να εξηγούμεθα, μπροστά στα αριστουργήματα των Warlord οι νέες κυκλοφορίες ηχούν σαν κλανιές.

Δημοσ.
Δες απο youtube κανενα live videaki απο 2006 και θα αλλαξεις γνωμη. Ο τυπος live ειναι τρισαθλιος.

Νταξει υπερεβαλα. Αλλα συνεχιζω να θεωρω απαραδεκτο εν ετη 2007 να βλεπω προτασεις για δισκους και να βλεπω "chaos a.d" και warlord. Οχι οτι το chaos δεν ειναι δισκαρα αλλα μου θυμιζει 12χρονα που τωρα ανακαλυψαν το τροχο και προσπαθουν να δειξουν την "σκληραδα" τους στους αλλους.

πιθανόν, δε θυμάμαι να τον έχω ακούσει live. αλλά i don't give a fuck, στο studio (και με nevermore και με sanctuary) είναι θεός.

για τους sepultura, βασικά κάποιο παλικάρι ρώτησε τι θα του προτείναμε απ'το συγκεκριμένο συγκρότημα. δεν έγινε στο άκυρο η πρόταση.

Δημοσ.

δηλαδή φίλε forensic, εσύ τι θα πρότεινες στη θέση του Chaos A.D. και των Warlord;

Και να εξηγούμεθα, μπροστά στα αριστουργήματα των Warlord οι νέες κυκλοφορίες ηχούν σαν κλανιές.
Ισχύει για πολλές κυκλοφορίες, αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι...
Δημοσ.

Προσωπικά ο όρος "true" με νευριάζει απεριόριστα. Δηλαδή τί σημαίνει; Οτι όσοι ακούν Darkthrone, Death, (early) Metallica, Venom είναι ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ ενώ όσοι ακούν Nightwish, Dimmu Borgir, Cradle of Filth δεν είναι;

Ας σταματήσουμε πια να τα χώνουμε στους άλλους για τα συγκροτήματα που ακούνε. Προσωπικά ακούω όλα τα παραπάνω συγκροτήματα. Δηλαδή τί είμαι; Υβρίδιο; Μια χαρά μεταλλάς αισθάνομαι.

Δημοσ.

καλά, όντως αυτή η ιστορία με το "true" και "non true" metal κάποτε πρέπει να λήξει.... Νομίζω ότι την ξεκίνησαν οι Manowar, εκεί γύρω στα mid/late 80's που βγάλανε δισκάρες και είδαμε που καταλήξανε.... Από Manowar έγιναν Moneywar. Όπως και να έχει το πράγμα, ο Wise One έχει δίκιο, δεν μπορεί κάποιος να κατακρίνει τα συγκροτήματα που ακούει ο καθένας.... Αλίμονο δηλαδή αν συνέβαινε να ακούμε όλοι τα ίδια, θα υπήρχαν 5-10-15 συγκροτήματα που θα μας κάλυπταν όλους και τέρμα το πανυγύρι...

Στο παράδειγμα του Wise One, σε κάποιον μπορεί οι Darkthrone (respect!)να του φαίνονται πιο "βάρβαροι", πιο ακατέργαστοι από τους Dimmu Borgir (ειδικά στις τελευταίες δουλειές τους) και να του αρέσουν οι δεύτεροι περισσότερο. Τι θα πει αυτό, ότι το παλληκάρι είναι "non true" ???? Προσωπικά θα του τα έχωνα αν γύρναγε και έλεγε ότι οι Darkthrone είναι άχρηστοι, γκασμάδες κτλ, χωρίς να έχει ακούσει κάτι από αυτούς. Ακόμα και να είχε ακούσει και να μίλαγε έτσι, πάλι θα του τα έχωνα, διότι δεν αναφερόμαστε σε κάποιο συγκρότημα της σειράς, αλλά για την βάση που πάτησαν πολλά σύγχρονα black metal συγκροτήματα για να παίξουν αυτά που παίζουν. Γνώμη μου.

Δημοσ.

Τι είναι ρε παιδιά αυτό το true και το non true? Και ποιος δηαλδή κρίνει αν είναι κάποιος μεταλλάς ή όχι? (που όντως ρε γμτ είναι πολύ ηλίθια έννοια)

Δημοσ.

Οι ταμπελες καλυτερα να αποφευγονται.Αν οχι για τα ειδη της μουσικης (που η ταμπελα σου δινει μια κατευθυντηρια γραμμη) ,για τους ανθρωπους σιγουρα.

Δημοσ.

Τα παιδιά πρότειναν αυτό τον δίσκο επειδή τους αρέσει , και γενικά μέχρι στιγμής σε αυτό το threat ο καθένας αναφέρει κάποιο δίσκο που του αρέσει εξηγώντας και τις περισσότερες φορές τον λόγο που κατ' αυτόν είναι δισκάρα.

Τί πάει να πει "εν έτη 2007"? Τα cd κρίνονται από τον χρόνο κυκλοφορίας τους? Νομίζω ότι έχουν κυκλοφορήσει διάφοροι φοβεροί δίσκοι χρονολογικά. Εσύ πως κρίνεις έναν δίσκο από το εάν είναι παλιός ή όχι? Εκτός και αν σε πειράζει που σε κάποιους αρέσει ένας συγκεκριμένος δίσκος.Αυτό σημαίνει ότι είναι 12χρονα? Τί ναι αυτός ρε....

Δημοσ.

Ισχύει για πολλές κυκλοφορίες, αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι...

Ναι όντως ... ο "δαίμων" του ...πληκτρολογίου μου έφαγε το "περισσότερες" νέες κυκλοφορίες.

Όπως και να χει, το γεγονός οτι κάποιοι προτείνουν παλιούς δίσκους και συγκροτήματα, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εδώ μιλάμε για την εποχή που ξεκίνησαν όλα Διάολε... κάποια πράγματα δεν σβήνουν ποτέ, όσο κι αν τα μέσα παραγωγής εκσυχρονίζονται, όσο κι αν τα καινούργια στουντιο βγάζουν "παπάδες".

Εαν δεν υπάρχει έμπνευση βράστα !!!

Δημοσ.

Kαλα-καλα, βαρατε ενας-ενας! :oops:

Ειδα προχειρα τις πρωτες 5 σελιδες του θρεντ και μου αφησε την εντυπωση οτι "οκ, ας το παιξουμε σκληροι μεταλλαδες". Λαθος εντυπωση τελικα, γραφτε λαθος.:oops:

δηλαδή φίλε forensic, εσύ τι θα πρότεινες στη θέση του Chaos A.D. και των Warlord;

Στου chaos a.d κανενα, καθως δεν υπαρχει καποιο αντιστοιχο(αντε με τα χιλια ζορια το πρωτο slipknot), αλλα στην θεση του warlord, επισης κανενα. Συγκεκριμενα θα προτεινα να μην ακουσει καποιος αυτη την μπαντα. Ποτε δεν μου αρεσε και ποτε δεν θα μου αρεσει, οπως επισης περισσοτερο ειναι "γνωστοι" και "θρυλοι" λογω χαμμερ παρα οτιδηποτε αλλο. Απλα αθλιοι για μενα.

Προσωπικά ο όρος "true" με νευριάζει απεριόριστα. Δηλαδή τί σημαίνει; Οτι όσοι ακούν Darkthrone, Death, (early) Metallica, Venom είναι ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ ενώ όσοι ακούν Nightwish, Dimmu Borgir, Cradle of Filth δεν είναι;

Ας σταματήσουμε πια να τα χώνουμε στους άλλους για τα συγκροτήματα που ακούνε. Προσωπικά ακούω όλα τα παραπάνω συγκροτήματα. Δηλαδή τί είμαι; Υβρίδιο; Μια χαρά μεταλλάς αισθάνομαι.

Καλα, το "true" kai "not true" ειναι πραγματικα για καθυστεριμενους.

Εμενα γενικα με ενοχλει ο ορος "μεταλλας" παντως. Υποτιθεται οτι ακουει καποιος μια μουσικη η οποια δεν εχει ορια (απειρα παραδειγματα στο ποσα γκρουπ εχουν παει απο το ενα ειδος στο αλλο-οχι του μεταλ, αλλα γενικα) αλλα παρολαυτα περιοριζεται απο τον ορο "μεταλλας". Τεσπα, τεραστια κουβεντα αυτη.

Τα παιδιά πρότειναν αυτό τον δίσκο επειδή τους αρέσει , και γενικά μέχρι στιγμής σε αυτό το threat ο καθένας αναφέρει κάποιο δίσκο που του αρέσει εξηγώντας και τις περισσότερες φορές τον λόγο που κατ' αυτόν είναι δισκάρα.

Τί πάει να πει "εν έτη 2007"? Τα cd κρίνονται από τον χρόνο κυκλοφορίας τους? Νομίζω ότι έχουν κυκλοφορήσει διάφοροι φοβεροί δίσκοι χρονολογικά. Εσύ πως κρίνεις έναν δίσκο από το εάν είναι παλιός ή όχι? Εκτός και αν σε πειράζει που σε κάποιους αρέσει ένας συγκεκριμένος δίσκος.Αυτό σημαίνει ότι είναι 12χρονα? Τί ναι αυτός ρε....

Εξηγησα τι εννοοουσα το "για 12χρονα". Ηταν μια εσφαλμενη εντυπωση μου για το περιεχομενο του θρεντ. Γραψε λαθος.

Απο κει και περα...

Το "εν ετη 2007" σημαινει το εξης:

Δεν μου αρεσει που εν ετη 2007, μια μουσικη που παρακολουθουσα και παρακολουθω εδω και μπολικα χρονια, αυτο που εχει να επιδειξη ακομα και σημερα ειναι κυριως αυτα του παρελθοντος. Bλεπε Gamma Ray που ειπατε και πολλες αλλες μπαντες. Απλα μου δειχνει αυτο μια στασιμοτητα και απο μεριας μουσικης αυτης καθεαυτης( ελαχιστες ειναι οι καινουργιες μπαντες που ξεχωριζουν), αλλα και απο πλευρας ακροατων(φυσικα βαζω και μενα μεσα).

Θα μου πειτε"μα αυτα ειναι καλα ετσι κι αλλιως". Δεν διαφωνω. (βεβαια απο ενα σημειο και μετα στα ιδια αυτα αλμπουμ μπορεις να ακουσεις οτι ειναι παλια-οχι απο αποψη παραγωγης)

Απλα δεν μου αρεσει. Και δεν ειναι θεμα αντεργκρουαντ και κουραφεξαλα. Ειναι θεμα ποιοτητας. Αντε τωρα να πας να συγκρινεις αλμπουμ των helloween και των Guardian με αλμπουμ των (νεων) Angra ή twn evergey kai twn sonata arctica που υποτιθεται οτι ειναι τα ονοματα στο power αυτη τη στιγμη.

Τεσπα. Πολυ φιλοσοφια για 2 το βραδυ.:razz:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...