Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε ξέρω αν γνωρίζετε τους Summoning, αλλά είναι συγκροτηματάρα!!!

Απ' όσο ξέρω γράφουν κυρίως για Τόλκιν και μεσαιωνικές εποχές. Οι τίτλοι είναι κυρίως για Τόλκιν. Στίχους δεν έχω διαβάσει γιατί τα άλμπουμ τους τα έχω σε mp3, αλλά απ' όσο καταλαβαίνω είναι όλα τα λεφτά.

Επικό black metal παίζουν και σε βάζουν για τα καλά στη θεματολογία. Παιδιά τσεκάρετέ τους, είναι άψογοι.

Δημοσ.

Πέρσι το χειμωνα οι Anathema ειχαν ερθει Ελλαδα?Τους ειδα επιτελους για πρωτη φορα φετος στο Rockwave και δεν τους χορτασα αυτην την μια ωρα!

Δημοσ.

ναι είχαν έρθει ...

κι εγώ περιμένω πως και πως να κανουν μια συναυλια μόνοι τους για να τους χορτάσω

Δημοσ.

Χαίρε μπρο... Επέστρεψα...

Εγώ για τους Anthema δεν μπορώ να πω ότι κόβω και φλέβες. Αυτή η μία - μιάμιση ώρα που παίιξαν εμένα μου ήταν αρκετή. Btw αυτοί πάντα τις συναυλίες του με το comfortably numb τις κλείνουν ε ???

Δημοσ.

ωπ!!!! καλως τον μπρο!!! οεεοεεοε

καλως επεστρεψες! πως περασες;;;;

προσωπικα ποτε δεν ειχα ακουσει να το εχουν παιξει μεχρι που μου το ειπες εσυ...

Δημοσ.
Λέω να κάνω την αρχή με με τους Sepultura... Κάποιος που να τους ακούει ποιο cd τους προτείνει???

Arise,Beneath The Remains.

Δημοσ.
Που το στηρίζεις αυτό;

Πολύ απόλυτος φάνηκα ε???

Όχι εντάξει πλάκα έκανα. Απλά δεν μ'αρέσει αυτός ο κιθαρίστας. Πολύ ταχύτητα χωρίς κάτι ουσιώδες. Είδα και κάτι videakiaμνα παίζει με δυο κιθάρες και κάτι τέτοιες ποζεριές δεν τις αντέχω. That's all...

Δημοσ.
Δε ξέρω αν γνωρίζετε τους Summoning, αλλά είναι συγκροτηματάρα!!!

Απ' όσο ξέρω γράφουν κυρίως για Τόλκιν και μεσαιωνικές εποχές. Οι τίτλοι είναι κυρίως για Τόλκιν. Στίχους δεν έχω διαβάσει γιατί τα άλμπουμ τους τα έχω σε mp3, αλλά απ' όσο καταλαβαίνω είναι όλα τα λεφτά.

Επικό black metal παίζουν και σε βάζουν για τα καλά στη θεματολογία. Παιδιά τσεκάρετέ τους, είναι άψογοι.

Πωπω είχαμε τέτοιο thread κ δεν το ήξερα...

Like some snow-white marble eyes

Elfstone

Τα παληκάρια είναι γαμάτα σε αυτό που κάνουνε...

Δημοσ.
Αυτό που παρατηρώ είναι οτι έχουμε πολλά μέλη που ανήκουν στη Heavy Metal.70's++..

Ολοι εσείς έχετε ''κοιτάξει'' να διευρύνετε λίγο τα ακούσματα σας?

πχ..dimmus borgir,at the gates,in flames,dark tranquillity,sentenced.

Όλα τους group-άρες worth listening.

Φιλικά..

Κατ' αρχας να απευθύνω Μεταλικό χαιρετισμό προς όλα τα μέλη του φόρουμ. Κάνοντας διάφορες "βόλτες" στο διαδύκτιο, ανακαλύπτω με ευχαρίστηση οτι σε διάφορα σημεία έχουν δημιουργηθεί "Μεταλικοί" πυρήνες και ομάδες, ακόμη και τώρα που το μέταλ έχει πάψει από καιρό (από το 92 για την ακρίβεια) να είναι mainstream είδος. Ωραία πράγματα ομολογουμένως.

Σχετικά τώρα με το ποστ του "slygeo87" να πω τούτο: Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο οτι το Hard Rock γεννήθηκε τη δεκαετία του 70 και το Metal "ανδρώθηκε" τη δεκαετία του 80.

Ειδικά με το Μεταλ, την δεκαετία του 80 παίχτηκαν τα πάντα και κάποιοι από εκείνους που γιγάντωσαν το είδος, εξακολουθούν να παίζουν ακόμη και να βγάζουν πολύ καλούς δίσκους.

Και μένα μου αρέσουν αρκετά συγκροτήματα του σήμερα (Persuader - Trivium - Pharaoh - Threshhold - Ownward έχουν διαλύσει πλέον - Pyramaze και άλλοι πολλοί), προσωπικά όμως θεωρώ οτι όλους αυτούς, οι Running wild π.χ (και καλά "Δευτεροκλασάτο" όνομα των 80ς) τους κάνουν μια χαψιά.

Δεν ξέρω ίσως το γεγονός οτι έζησα τα 80ς επάνω στον "αναβρασμό" με κάνει να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά, παρατηρώ όμως οτι πάρα πολλοί πιτσιρικάδες μόλις πάρουν μια "τζούρα" από 80ς ψιλοκολλάνε.

Αυτά και επανερχόμεθα.

Αυτό που ακούω εγώ είναι "Πολύ Παραδοσιακό Heavy - Πολύ NWOBHM - Πολύ Power (Ειδικά Αμερικάνικο) Λιγο Speed και επιλεκτικά κάποια Thrash συγκροτήματα (Κυρίως Αμερικάνικα γιατί με τους "Γερμανοί" δεν...)

Tσεκάρετε τους Riot και το Thundersteel (Εαν δεν το χει πει κανείς)... Όλεθρος !!!

Δημοσ.
Αυτό που ακούω εγώ είναι "Πολύ Παραδοσιακό Heavy - Πολύ NWOBHM - Πολύ Power (Ειδικά Αμερικάνικο) Λιγο Speed και επιλεκτικά κάποια Thrash συγκροτήματα (Κυρίως Αμερικάνικα γιατί με τους "Γερμανοί" δεν...)!!!

Ρε μήπως είσαι αδερφός μου; Αν και ακούω και black και death metal. Α, το blog σου είναι bookmark τώρα πια. Κοίτα να γράφεις συχνά.B)

Δημοσ.
Πολύ απόλυτος φάνηκα ε???

Όχι εντάξει πλάκα έκανα. Απλά δεν μ'αρέσει αυτός ο κιθαρίστας. Πολύ ταχύτητα χωρίς κάτι ουσιώδες. Είδα και κάτι videakiaμνα παίζει με δυο κιθάρες και κάτι τέτοιες ποζεριές δεν τις αντέχω. That's all...

Αυτό;

http://www.youtube.com/watch?v=rutyA12z3Ok

Ποιος άλλος όμως το βγάζει; 8-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...