carlmikaze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Οι Dead Congregation είναι η εξέλιξη των Nuclear Winter, και προφανώς πολλά παραπάνω από "ανάλογη φάση". Προφανώς τα ξέρεις αυτά όμως. Συμφωνώ με πολλά από όσα λες, διαφωνώ με αρκετά επίσης, απλώς πως να το κάνουμε, γουστάρεις Medieval Death, οπότε και σε συμπάθησα. Επίσης δεν ανέφερες τους Sun of Nothing.
Helm21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Γεια σου carlmikaze. Ναι ξέρω για Nuclear Winter. Θεωρώ και τις δυο μπάντες από τις πιο αισθητικά συγκεντρωμένες που έχουμε στο ιδίωμα. Πολλοί τα σπάνε γενικά, αλλα λίγοι με άποψη. Αν έχεις το demo των Medieval Death αν θέλεις παντρευόμαστε. Οι Sun of Nothing δεν μου αρέσουν πολύ. Τώρα θα μου πεις, λες μονο για αυτά που σ'αρέσουν σε μια λίστα από το αξιόλογο ελληνικο HM προσπερνώντας ας πούμε σημαντικές μπάντες που είναι εκτος του γούστου σου? Η απάντηση μου είναι ναι. Αλλιώς θα μιλήσουμε για Flames. Δεν θέλεις να μιλήσουμε για Flames.
Mijithroulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 swan cristy η καπως ετσι, εχει ακουσει κανενας και αν ναι τι γνωμη εχει???
Metal_Throne Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Flames ??? Το Made in Hell είναι τρομερή δισκάρα ακόμη κι αν ηχογραφήθηκε σε οκτακάναλο :-D Πολλές ιστορίες συνοδεύουν αυτή τη μπάντα αλλά για να πω την αλήθεια βαριέναι να τις γράψω γιατί θα πιαστούν τα δάχτυλά μου :-D
raziels Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Οι InnerWish δεν έχουν σχέση με τους παπαροκάδες. Απλά ο πρώτος τους τραγουδιστής, στο δίσκο "Waiting for the Dawn" μόλις έφυγε από τους InnerWish πηγε και έγινε μοναχός. http://www.myspace.com/innerwish
Metal_Throne Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Ερώτηση... Έχει κανείς ακούσει, δει, αγοράσει το "Nommen Illi Mors" των Flames? Eχω την άποψη πλέον οτι αυτός ο δίσκος δεν υπάρχει., δεν ηχογραφήθηκε ποτέ :???:
Helm21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 http://www.thecorroseum.com/features/flames/flames.htm αυτός ο τύπος προφανώς το έχει ακούσει.
slygeo87 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 @Helm21: Aπο Rotting Christ οι δίσκοι Κhronos, Genesis, Sanctus diabolos, Theogonia(2000-2007) δε σ'αρέσουν? Όταν λες dayjob για τους Nightrage τι εννοείς?
Wise_One Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι γι' αυτούς τους δίσκους... Αντε πες οι προηγούμενοι δεν είναι καλοί. Αλλά το Theogonia τα σπάει και με το παραπάνω. Είναι τέλειος δίσκος. Σε καμία περίπτωση δε μπορείς να πεις ότι οι RC είναι ατόφιο black metal αλλά βγάζουν δισκάρες...
Helm21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Όχι δεν μου αρέσουν αυτοί οι δίσκοι των Rotting Christ. Με συγχωρείς?! Το τελευταίο ήταν όντως καλλίτερο από τα προηγούμενα, αλλα όχι καλλίτερο από το τίποτα. Δεν έχει να κάνει καθόλου με το αν είναι ατόφιο black metal ή όχι. Και όταν λέω dayjob εννοώ ότι οι Nighrage μου ακούγονται σαν συγκρότημα-δουλειά. Προϋπολογισμένο να έχει μια επιτυχία αρκετή για να μπορεί να συνεχιστεί, να παρέχει τα προς το ζην στον δημιουργό του και αυτό. Δεν τίθεται ζήτημα πάθους ή οράματος, ποσο μάλλον ειλικρίνειας.
slygeo87 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ok γούστα είναι αυτά εμένα πάντως απο το Sleep of Angels (1999) και μετά μ'αρέσουν περισσότερο.
wizzy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 να θυμίσω στα παιδιά ότι μεταξύ του Thy Mighty Contract και του Dead Poem οι RC έβγαλαν το Non Serviam και το Triarchy Of The Lost Lovers. Ο λόγος που δεν τα αναφέρατε προφανώς είναι επειδή τα ξεχάσατε! BTW, δισκάρες και οι δύο!
horsepower Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 παιδια θελω να μου πειτε 2 3 cd Dream theater και απο judas Priest...οποια πιστεύετε πως είναι τα καλυτερα...ειμαι πολυ ασχημα χωμενος στο rock και λεω να κανω καμια στροφη γιατι στερευω σιγα σιγα...
Wise_One Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 να θυμίσω στα παιδιά ότι μεταξύ του Thy Mighty Contract και του Dead Poem οι RC έβγαλαν το Non Serviam και το Triarchy Of The Lost Lovers. Ο λόγος που δεν τα αναφέρατε προφανώς είναι επειδή τα ξεχάσατε! BTW, δισκάρες και οι δύο! Οντως ρε φίλε... Το Triarchy ειδικά έχει τραγουδάρες. Λοιπόν horsepower. Θα σου πώ για Judas Priest μιας και τους Dream Theater δε τους μπορώ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα βρεις το Painkiller. Απ' τα πιο κλασικά τους. Screaming for Vengeance, Defenders of the Faith & Turbo. Αυτά μου 'ρχονται στο μυαλό τώρα. Αν θέλει κάποιος ας συμπληρώσει. Εμένα προσωπικά μ' αρέσει και το Demolition άσχετα αν ήταν με τον Tim Owens κι ο ήχος ήταν αρκετά διαφορετικός. Οι riff-άρες υπήρχαν. Η φωνάρα υπήρχε. Τί άλλο θέλουμε;
Metal_Throne Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 παιδια θελω να μου πειτε 2 3 cd Dream theater και απο judas Priest...οποια πιστεύετε πως είναι τα καλυτερα...ειμαι πολυ ασχημα χωμενος στο rock και λεω να κανω καμια στροφη γιατι στερευω σιγα σιγα... O Wise one σε έριξε στα "σκληρά" και πολύ φοβάμαι οτι μιας και πρέρχεσαι από το ροκ υπάρχει σοβαρός φόβος να ..."λακίσεις" :-D:-D Προτείνω για πρώτη επαφή "Hell Bent For Leather 1978" & "British Steel 1980" ... μετά βλέποντας και κάνοντας. Τους Dream Theater δεν τους αντέχω ρε παιδιά να με συγχωρέσετε αλλά το "Images And Words" το ακούω μια χαρούλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα