slygeo87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 *Oι Dark Tranquillity θα εμφανιστούν Θεσσαλονίκη στην ''Υδρόγειο'' στις 3 Νοεμβρίου.
Sellers Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Slygeo δεν τα ποστάρεις εδώ καλύτερα? Καλά πάμε πάντως απο live...
GabrielConnor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Βάλτε και Candlemass 24 Σεπτέμβρη Σαλόνικα και 25 Αθήνα.
Helm21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Agent Steel/ Vicious Rumors Nai. Nai. Masters of metal, agents of steel, masters of metal, agents of steel, masters of metal, agents of steel, masters of metal, agents of STEEEAAAAAAA
Wise_One Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μάλλον πρέπει ν' αρχίσω να ψάχνω από τώρα εισιτήρια για Rotting Christ στη θεσ/νίκη. Και πρέπει να ψάξω και τα δρομολόγια για Υδρόγειο...
Metal_Throne Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Σάββατο 13 Οκτωβρίου: • New Wave Of British Heavy Metal Festival: Tygers Of Pan Tang/ Cloven Hoof/ Jaguar/ Elixir, An Club, Αθήνα Μετατέθηκε για 16 Φεβρουαρίου. Πέμπτη 25 Οκτωβρίου:• Riot/ Dreamweaver/ Reflection, Club Underworld, Αθήνα Και τα παπούτσια μέσα !!! Σάββατο 24 Νοεμβρίου: • Helloween/ Gamma Ray, Ολυμπιακά Ακίνητα, Αθήνα Μόνο για kai Hansen και για το ενδεχόμενο "έκπληξης" αν και οι Paradox την ίδια μερα με γαργαλάνε... θα δούμε. Για Vicious και Agent πολύ το θέλω αλλά μάλλον θα είμαι εκτός Αθηνών, δυστυχώς.
Helm21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Metal Throne θα χάσεις τον Ατσάλινο Πράκτορα για ταπεινούς λόγους όπως διακοπές και τέτοια? Heresy (και δεν εννοώ τον δίσκο των Paradox)! Αποδεκτό μονο αν τους έχεις ξαναδεί. Και οι Vicious Rumours είναι σε καλή φάση τελευταία. Για NWOBHM Fest από ιανουάριο καλά θα είναι.
Metal_Throne Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Metal Throne θα χάσεις τον Ατσάλινο Πράκτορα για ταπεινούς λόγους όπως διακοπές και τέτοια? Heresy (και δεν εννοώ τον δίσκο των Paradox)! Αποδεκτό μονο αν τους έχεις ξαναδεί. Και οι Vicious Rumours είναι σε καλή φάση τελευταία. Για NWOBHM Fest από ιανουάριο καλά θα είναι. Eαν πήγαινα για διακοπές καλά θα ήταν. Εδώ μιλάμε για δουλειά - δουλεία. Η αλήθεια είναι οτι έχουμε δει πολύ πράγμα τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις "παρακμιακές" που πηγαίνουμε :-D, το να χάσουμε και κάτι, δεν θα πάθουμε τίποτα. Παρακαλώ τον Θεούλη μετά το KIT μήπως και κατρακυλήσουν κατά δω, τίποτα Leatherwolf αλλά και Pharaoh που τους πάω με χίλια.
Helm21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 http://www.morrigans-pit.org/mp/live_agentsteel250305.php πες μου τώρα ότι δεν θα έρθεις να ακούσεις το Sceptics' Apocalypse ολόκληρο και το Mad Locust Rising... (edit: όπα 2 χρονια πριν live report ξέθαψα ο βλάκας. Αλλα και πάλι, και το 50% του setlist να ισχύει... δεν είναι λες και έχουν βγάλει και κακό δίσκο οι Steel.)
Metal_Throne Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δύσκολα. Η αλήθεια είναι οτι από τη στιγμη που εχω χάσει συναυλίες και συναυλίες (με πιο πρόσφατη αυτή των Artch πέρυσι, πονεμένη ιστορία) δεν μου κάνει εντύπωση εαν δεν δω το οτιδήποτε. Τεσπά θα δούμε. Εξάλου οι καλές συναυλίες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη:-D Αίντε γιατί οι Angelwitch πέρυσι έμειναν στις συζητήσεις.
slygeo87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Τι θα λέγατε να προτείνουμε κανένα άλμπουμ? Όνομα μπάντας, όνομα άλμπουμ, φωτογραφία genre και track listing. Ας κάνω την αρχή... Lacrimas Profundere Filthy notes for frozen hearts (2006) Genre: Gothic rock Track listing: 1. My Velvet Little Darkness – 3:29 2. Again It's Over – 3:18 3. Not To Say – 3:11 4. No Dear Hearts – 3:14 5. Short Glance – 3:45 6. Filthy Notes – 3:18 7. Sweet Caroline – 3:00 8. An Irresistible Fault – 3:31 9. To Love Her on Knees – 2:56 10. Sad Theme for a Marriage – 3:33 11. Should – 3:36 12. My Mescaline – 6:13 13. Shiver – 4:18 (Digipack Bonus Song)
Helm21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Confessor - Unravelled Genre: an paikseis tous Watchtower stis 33 strofes... Album επιστροφής από τους παλαιούς techno-doomsters Confessor, υπογραμμίζει ξεκάθαρα το ποσο χρειαζόντουσαν αφού δεν υπάρχει ακόμα κανένας άλλος που να παίζει έτσι. Apo Alice in Chains mexri Watchtower, με την ρυθμική αντίληψη των Ruins και τον Scott Jeffreys σε πιο συγκρατημένη αλλα και συγκεντρωμένη απόδοση από το παλαιό αριστούργημα 'Condemned' του 1991. Το καλλίτερο album του 2005 κατά την γνώμη μου. Περιμένω το επόμενο ανυπόμονα.
Wise_One Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Cadaveria - In Your Blood 1. 100.000 faces 2. The dream 3. Anagram 4. Memento Audere Semper 5. Laying in black 6. Queen of forgotten 7. Exorcism to chaos 8. Uneven like clouds 9. Before the apes came 10. Virtual escape from tragedy 11. Atypical suggestions by a dead artist 12. Enlightened Παίζουν Gothic Metal. Κάτι παραπάνω γι' αυτούς δε ξέρω μιας και είναι το πρώτο άλμπουμ που ακούω απ' αυτούς. Πάντως τα τραγούδια είναι άκρως πωρωτικά και μ' αρκετό double bass. Προσωπικά, όσες φορές και να τον ακούσω δε πρόκειται να τον βαρεθώ ποτέ... Προσωπικά highlights: Anagram, Laying In Black, Exorcism to Chaos, Uneven Like Clouds
Metal_Throne Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 PHARAOH (US) "After the Fire" (2003) 1. Unum 2. After The Fire 3. Flash Of The Dark 4. Forever Free 05:12 5. Heart Of The Enemy 6. Solar Flight 7. Now Is The Time 8. Never, Not Again 9. Slaves Στο blog μου γράφω μόνο για 80s (αυστηρά) οπότε ας γράψω εδώ για τα "εκτός" Οι τύποι παίζουν καθαρό Αμερικάνικο Heavy με ολίγον από speed. Τρομερές "διπλές" κιθάρες και πολύ δύναμη. Ο τραγουδιστής είναι ο Tim Aymar ("The Fragile Art of Existence" - Control Denied, άλλη δισκάρα) Ακούστε σε πρώτη φάση το ομώνυμο και τα λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα