Προς το περιεχόμενο

Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 955
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ρε D.R.I. αν έχω ακούσει? Εσύ τι λες? Γενικά το crossover δεν είναι και τρελά του γούστου μου, αλλά ενίοτε είναι το μόνο πράγμα που θες να ακούσεις.

"Opinions are like assholes: Everybody has one"

"If you don't like my opinions, I've got others."

(το παλιο avatar ηταν πιο σαπιο Helm)

Ωραία, καλό που τ'άλλαξα τότε επειδή δεν είμαι σάπιος.

Δημοσ.

O Malakian (κιθαρίστας) θα φτιάξει τους Scarson διάβασα.

Οι S.o.a.d. σταμάτησαν το 2005-2006 υποθέτω με το τελευταίο τους άλμπουμ.

Δημοσ.

Κάποιος εδώ μέσα είχε ποστάρει μια σελίδα με έναν κατάλογο απο πολλά εληνικά - αγγλόφωνα συγκροτήματα που πατούσες πάνω τους και έλεγε για το καθένα διάφορες λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να την βρω στο search αν την ξέρει κάποιος ας την ξαναποστάρει please.

Δημοσ.
O Malakian (κιθαρίστας) θα φτιάξει τους Scarson διάβασα.

Οι S.o.a.d. σταμάτησαν το 2005-2006 υποθέτω με το τελευταίο τους άλμπουμ.

μαλακιαν λεγετε ο κιθαριστας? ταιριαζει στο συγκροτημα.

Δημοσ.

Ψεμματα? Το γεγονος οτι τους προσομοιαζουν με τον Zappa ειναι τεραστια προσβολη. Τα κοκκαλα του Frank πρεπει να τριζουν στον ταφο του.

Δημοσ.
Ψεμματα? Το γεγονος οτι τους προσομοιαζουν με τον Zappa ειναι τεραστια προσβολη. Τα κοκκαλα του Frank πρεπει να τριζουν στον ταφο του.

βασικα,πιστευω πως ειναι ενα απο τα λιγα τοσο ριζοσπαστικα κ πολιτικοποιημενα συγκροτηματα αυτη τη στιγμη,κ αν μη τι αλλο,ο φρανκ ζαππα θα ηταν υπερηφανος για αυτους...

Δημοσ.
βασικα,πιστευω πως ειναι ενα απο τα λιγα τοσο ριζοσπαστικα κ πολιτικοποιημενα συγκροτηματα αυτη τη στιγμη,κ αν μη τι αλλο,ο φρανκ ζαππα θα ηταν υπερηφανος για αυτους...

Ποτέ δεν μπόρεσα να τα καταλάβω αυτό το επιχείρημα... το οτι είναι πολιτικοποιημένο ένα συγκρότημα δεν έχει καμία σχέση με την μουσική.

Δηλαδή θα είχε σημασία αν ο Μπετόβεν ήταν Μαρξιστής ή ακροδεξιός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...