john1987 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ενταξει το British Steel ειναι Priest,αλλα τα αλλα π κινουνται στα ορια του thrash,δεν τα λες και αντιπροσωπευτικα του ηχου τους! Εγω θεωρω ομως οτι απομακρυνθηκαν περισσοτερο απο τα αλλα albums σε αυτο. Στα μειον η εξαιρετικα μεγαλη διαρκεια 100 λεπτα ξερω γω...
The_Judas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Ενταξει το British Steel ειναι Priest,αλλα τα αλλα π κινουνται στα ορια του thrash,δεν τα λες και αντιπροσωπευτικα του ηχου τους! Συγκρινε όμως και το British Steel με το Stained Class και το Sad Winds, είναι τελείως διαφορετικό ύφος.
slipknot Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 εχετε ακουσιε τιποτα για soad στην Ελλαδα? Αυτοί το έχουνε διαλύσει το μαγαζάκι,δύσκολο το κόβω να έρθουν...
x-filer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 το ξερω οτι διαλυθηκαν αλλα καπου ακουσα οτι επειδη απο την τελευταια φορα που ηρθαν και τους ντοματωσαν εχουν αποκτησει μεγαλο κοινο,οποτε μπορει να ερθουν αν οχι φετος του χρονου...ετσι μου ειπαν!
Cygnus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Χλωμό για τους SOAD..Ο καθένας ακολουθεί δικά του μονοπάτια, προς στιγμήν τουλάχιστον.
x-filer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Κριμα.... τιποτα για in flames??? IN FLAMES WE TRUST!!!
slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 το ξερω οτι διαλυθηκαν αλλα καπου ακουσα οτι επειδη απο την τελευταια φορα που ηρθαν και τους ντοματωσαν εχουν αποκτησει μεγαλο κοινο,οποτε μπορει να ερθουν αν οχι φετος του χρονου...ετσι μου ειπαν! Ακόμα κι αν συνεχίσουν στο μέλλον μαζί,δεν νομίζω να καταδεχτούν να έρθουν μετά τις "ομορφιές" που έκαναν διάφοροι όταν είχαν έρθει τότε.Με το δίκιο τους... Για in flames κάτι ακουγόταν,παίζουν 7 ιουλίου βουλγαρία,12 ιουλίου ιταλία και 18 ιουλίου φινλανδία.Θεωρητικά κάπου εκεί ανάμεσα θα μπορούσαν να έρθουν κι ελλάδα.
soilworker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Αμα ερθουν ξανα οι soad ποιος θα ρθει μαζι μου για ντοματες?
x-filer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ακόμα κι αν συνεχίσουν στο μέλλον μαζί,δεν νομίζω να καταδεχτούν να έρθουν μετά τις "ομορφιές" που έκαναν διάφοροι όταν είχαν έρθει τότε.Με το δίκιο τους... Για in flames κάτι ακουγόταν,παίζουν 7 ιουλίου βουλγαρία,12 ιουλίου ιταλία και 18 ιουλίου φινλανδία.Θεωρητικά κάπου εκεί ανάμεσα θα μπορούσαν να έρθουν κι ελλάδα. εχεις δικιο...να τωρα που πληρωνουμε τις μ###### που εγιναν στο παρελθον...τωρα για in flames οντως θα μπορουσαν να περασουν απο εδω καμια βολτα,αλλα να πω την αληθεια,με αυτες τις ημερομηνιες καλυτερα να μην ερθουν γιατι τοτε θα ειμαι γερμανια και θα εσκαγα αν δεν πηγαινα!!! soilworker δε σχολιαζω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Που θα βρω φίλους heavy metal για να δώσω παλιά τραγουδια σε κασέττα από 80ς?
freedubus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Που θα βρω φίλους heavy metal για να δώσω παλιά τραγουδια σε κασέττα από 80ς? Οι κασέτες παίζουν; Δίνεις και κασετόφωνο μαζί;
slygeo87 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Που χαθήκατε ρε μέταλλα; =ρ Άντε να ανοίξουμε κανένα θεματάκι! Λοιπόν... Αγαπημένοι σας δίσκοι 2008-2009...ξεκινάω... 1. AC/DC - Black ice 2. Aura Noir - Hades rise 3. Amon Amarth - Twilight of the thunder god 4. Kataklysm - Prevail 5. Cobalt - Gin 6. Kawir - Ophiolatreia 7. Mar De Grises - Draining the waterhearts 9. Memory Garden - Carnage carnival 10. Metal Church - This present wasteland 11. Motorhead - Motorizer 12. Nachtmystium - Black meddle prt.1 13. Naer Mataron - Praetorians 14. Unleashed - Hammer battalion 15. Black Anvil - Time insults the mind 16. Demolition - Relict IV 17. Scarecrown - Letters from the darkness 18. Ministry - Adios...putas madres (live) 19. Ofermod - Tiamtu 20. Darkspace - III 21. Tiamat - Amanethes ..αναφέρετε επίσης και upcoming albums που θα πρέπει να ακούσουμε.Ανυπομονώ για Immortal και Ahab.
Lucifer Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=d0CxXp1rZpU Για άκου και πες μου, είδα το ναχτμύστιουμ και συγκινήθηκα. Έμφαση σε: 1) Ασύλληπτα φωνητικά (πρώτος σοβαρός τραγουδιστής Marduk!) 2) Σαμπλάκι Μπρέγκοβιτς (το Εντερλέζι) 3) Κλεισιματάρα.
slygeo87 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Πολύ dark φάση περιβάλλον...το παλεύει μεταξύ Ordo ad chao και filosofem; =ρ
Metal_Throne Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ποια πιστεύετε οτι είναι τα καλύτερα albums της δεκαετίας που πέρασε? Εγώ έκανα μια ...πρόχειρη πενηντάδα και τα παραθέτω... Adramelch – Broken History Axenstar – Far From Heaven Airged Lamh – The Silver Arm Circle II Circle - Burden Of Truth Dark Tranquillity-damage Done Iron Maiden - Brave New World Eden's Curse - The Second Coming Edguy - Mandrake Felony - First Works Firewind - Burning Earth Elvenking - Heathenreel Ravage - The End Of Tomorrow Saxon - The Inner Sanctum Sentenced - The Funeral Album Shadow Keep - The Hourglass Effect Sieges Even – The Art Of Navigating By The Stars Symphony X – The Odyssey Lost Horizon – A Flame to the Ground Beneath The Sword - Gods Of The Earth Thunderstone - Evolution 4.0 Trivium - The Crusade Vicious Rumors - Warball Warlord - Rising Out Of The Ashes W.A.S.P. - The Neon God Part 1 Paradox - Electrify Driver - Sons Of Thunder Grand Magus-iron Will Pharaoh – Be Gone Praying Mantis - Nowhere To Hide Sethian - Into The Silence Symphony X - The Odyssey Primal Fear - Black Sun Majesty - Hellforces Iron Maiden – A Matter Of Life And Death Vicious Rumors – Warball Saracen - Vox In Excelso Blitzkrieg – Sins And Creed Sebastian Bach – Angel Down Communic - Payment Of Existence Tarot – Suffer Our Pleasures Pathosray - Pathosray Labyrinth - 6 Days To Nowhere Stormwarrior - Heading Northe Masterplan - Masterplan Motorhead - Inferno Onward - Evermoving Paradise Lost - Paradise Lost Persuader - The Hunter Racer X - Technical Difficulties
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα