Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν gameplay είμαι κι εγώ της άποψης ότι είναι μακράν το καλύτερο PES που έχει βγει ποτέ, πρώτη φορά 'φχαριστιέμαι ακόμα και να χάνω από το A.I. Μόνο στο PES3 το είχα ξαναζήσει αυτό, μόνο και μόνο γιατί ήταν το πρώτο PES που έπαιζα.

Απλώς με εκνευρίζει που έχουμε καταντήσει να κάνουμε τους beta testers μ'αυτό το πράγμα που μας πούλησαν.

(εννοείται ότι τα περί gameplay τα γράφω έχοντας κατά νου την έκδοση του 360, γιατί στο PC δεν παίζεται αυτό το πράμα)

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έχω βαρεθεί κάθε χρονιά να βλέπω τύπους που κράζουν το κάθε καινούριο pro evolution soccer, λέγοντας διάφορα για τη κάθε καινούρια χρονιά και να λιβανίζουν τη προηγούμενη, αν ήταν έτσι τότε όλοι τους θα ειχαν μείνει στο pes 5 ή και στο 4 και δεν θα τρεχανε να κατεβασουν-αγορασουν ενα τίτλο που απο την αρχη τον εχουν καταδικασμένο, Δεν λέω, η κρίση δεν είναι ποτέ αντικειμενική στον καθένα μας αλλά καθαρά υποκειμενική λλά κάπου εκεί υπάρχει και το κοινό γούστο που βγαίνει απο τη -κοινή λογική- και με κάνει να μη καταλαβαίνω πως μερικοί μπορούν και κράζουν σε τόσο βαθμό μια εφμανέσταστη αναβάθμιση του παιχνιδιού. Λοίπον αν αγαπητοί εσείς του gameplay γουστάρετε να βάζετε γκόλ απο τις γωνίες της περιοχης (τσάτσικα τα λεμε στο χωριό μου), να βγαίνει offside ενας επιθετικος 30 μετρα απο τη μπάλα και ενω έχει κερδίσει τη μπάλα η αμυνόμενη ομάδα να μην αφήνει πλεονέκτημα ο διαιτητής, το ίδιο με το πλεονέκτημα ισχύει και στα φάουλ που 99 στα 100 σφύριζε φάουλ αντι να πει "παίζετε" και να βγει καμια καλη φάση της προκοπής, αν θέλετε να κανει προσποίηση με (σουτ + πασα) και να κανει μια κίνηση ο παίχτης πολύ έξω απο το πραγματικό ποδόσφαιρο, να μην υπάρχει σημάδι ανάπτυξης της ομάδας, τρελό γκάζι επιτάχυνσης των παιχτών απο 0-100 σε 1 δέκατο του δευτερολέπτου και όχι σταδιακά, αν σας αρέσει να κάνετε τάκλιν να παίρνετε καθαρά τη μπάλα και να τρώτε και κόκκινη, να είναι γύρω απο τον τερματοφύλακα 4 παιχτες της αντιπαλης ομάδας , να θέλουν να διεκδικήσουν τη μπάλα αλλα ο τερματοφύλακας με το έτσι θέλω να τη καπακώνει άνετα και στη χειρότερη να ρίχνει μπουνιά στη μπάλα και όχι να τη "τσιμπήσει" ποτέ ένας επιθετικός και πολλά πολλά άλλα, πιστέψε με απλά αυτα μου ήρθαν στο μυαλό τότε ας επιμείνει στο Pro 6 που ειναι μεν γαμάτο ποδοσφαιράκι αλλα επίσης το καινούριο είναι καταπολύ καλύτερο, σε σεντρες, κοντρες, 1-2, τριπλες, αναπτυξη, προοθημένες, αντιδράσεις τερματοφύλακα, κλιμακωτή ταχύτητα και σταμάτημα του παίχτη, πλεονέκτημα στα offside που δεν περνάει η μπάλα στην επιτιθέμενη ομάδα, offside στα φάουλ που υπάρχει πλεονέκτημα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δίνει φάουλ που κατα 99% υπάρχει φάουλ, οχι bug του παιχνιδιου που έβλεπε φάουλ οπου υπήρχε κόντρα, αν αυτα δεν τα εχετε δει βελτιωμένα τότε βάλτε το ΦΙΦΑ, εκεί θα σας φανούν όλα ...τραγικά καινούρια ή βάλτε το kick off 2 που έπαιζα στην amiga.

Όσο για τους λάτρεις των γραφικών και που λένε πως δεν εχει αλλαξει πραγματικά η "υφή" του παιχνιδιού, βάλτε το pes 6, (χωρίς τα patches) και βάλτε και αυτό, απο τη πρωτη στιγμη θα σας φανεί..ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ το pes 6.. Και δεν το έχω δει ακόμη σε ps3 οπότε φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερο.

Για όλους του παραπάνω λόγους λοιπόν, και επίσης αν δεν θέλετε επόπτες, κινούμενους οπαδούς, ποιο καλα γραφικά παιχτων και γηπέδου, εκφράσεις προσώπου και τις ελληνικές ομάδες fully licenced (αυτο πιστευω θα κανει και τη διαφορα στο online game που δεν θα εμφανιζεται ο athenakos ξανά), μη το κουράζετε και φύγετε απο αυτο το θέμα, ανοίξτε ενα θέμα ρετρό του στυλ "Internation Super Star Soccer old days" να γουστάρετε με τη πάρτη σας ακούγοντας 2 unlimited, Θάνο καλλίρη και όλα τα άλλα του παρελθόντως. Το Pes 2008 ειναι μια δόση του μέλοντως που φυσικά έχει ανάγκη απο ΠΟΛΛΕΣ βελτιώσεις ακόμα, αλλα ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα! take it or leave it, but give us a break!!

Δημοσ.

Τα καλα που ειχε εγιναν καλυτερα και τα κακα χειροτερα.Αναφερομαι σε επιθεση που πετυχαινεις ακομα ομορφοτερα γκολ και στην αμυνα που ειναι ακομη πιο σπ@σ@ρχιδικη απο ποτε(τουλαχιστον στο δυσκολο)

Δημοσ.

Με διαφορά το καλύτερο pro που έχει βγει μέχρι τώρα.Φοβερά γραφικά,

πολύ ρεαλιστικό gameplay,συνεχής ροή του παιχνιδιού(με εξαίρεση το πλάγιο) και γενικότερα πάρα πολύ απολαυστικό....)

Δημοσ.

FROUFROU: τα patch δεν μπορούν να κάνουν και πολλά γιατί δεν μπορούν να αλλάξουν την μηχανή παραγωγής γραφικών απλά πασαλείματα)

:-) Μηχανή παραγωγής γραφικών!! αχααααα! Ξερεις κι αλλα τετοια καλα?! Για πες, για πες!

ΡΕ ΚΟΝΑΜΙ! ΓΙΑΤΙ μας το εκανες αυτο?? Ενα ποδοσφαιρακι υπηρχε και το βιασατε!!!

Το FIFA, θα πρεπε να το εχουν παραδειγμα προς αποφυγη... και οχι να κανουν το "παιδι" τους να του μοιασει....

Απλα απογοητευτικα. ΣΕ ΟΛΑ!

Ακομα και στα settiings, υπαρχουν bugs... Διαλεγω wide 16:9 και μου αφηνει τις 4:3 αναλυσεις!!

Ερχεται το 2008, και μου εχουν max resolution 1024x768??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΙΩΜΕΝΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΚΟΝΑΜΙ????

+++++απογητευση!

Δημοσ.

Sorry gia ta Greeklish alla auti ti stigmi sas grafw apo tin Ispania kai d exei Elllinika ennoeitai.. iHola!

"lasop" sumfwnw apoluta me ola auta pou eipes,me glutwses apo polu grapsimo,apla bale kai kamia telia re man :P

mono mia dior8wsi,einai "international superastar soccer" ^^

Hasta luego

Se 1 xrono i mporei kai 2 pou 8a exei bgei to kainourgio PRO oloi 8a lene:

Einai a8lio,ti kalo pou itan to PRO 2008 apogoiteutika klp klp

apla elleinoi..Den sas eipe kaneis na to pai3ete i na to agorasete eleos poia...

An 8elete parte PS1 kai pe3te to PRO 1 :@

Δημοσ.
FROUFROU:Ερχεται το 2008, και μου εχουν max resolution 1024x768??? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΙΩΜΕΝΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΚΟΝΑΜΙ????

+++++απογητευση!

Εμένα πάντως μέχρι 1280χ1024 μου λέει ανάλυση...

Δημοσ.
έχω βαρεθεί κάθε χρονιά να βλέπω τύπους που κράζουν το κάθε καινούριο pro evolution soccer, λέγοντας διάφορα για τη κάθε καινούρια χρονιά και να λιβανίζουν τη προηγούμενη, αν ήταν έτσι τότε όλοι τους θα ειχαν μείνει στο pes 5 ή και στο 4 και δεν θα τρεχανε να κατεβασουν-αγορασουν ενα τίτλο που απο την αρχη τον εχουν καταδικασμένο, Δεν λέω, η κρίση δεν είναι ποτέ αντικειμενική στον καθένα μας αλλά καθαρά υποκειμενική λλά κάπου εκεί υπάρχει και το κοινό γούστο που βγαίνει απο τη -κοινή λογική- και με κάνει να μη καταλαβαίνω πως μερικοί μπορούν και κράζουν σε τόσο βαθμό μια εφμανέσταστη αναβάθμιση του παιχνιδιού. Λοίπον αν αγαπητοί εσείς του gameplay γουστάρετε να βάζετε γκόλ απο τις γωνίες της περιοχης (τσάτσικα τα λεμε στο χωριό μου), να βγαίνει offside ενας επιθετικος 30 μετρα απο τη μπάλα και ενω έχει κερδίσει τη μπάλα η αμυνόμενη ομάδα να μην αφήνει πλεονέκτημα ο διαιτητής, το ίδιο με το πλεονέκτημα ισχύει και στα φάουλ που 99 στα 100 σφύριζε φάουλ αντι να πει "παίζετε" και να βγει καμια καλη φάση της προκοπής, αν θέλετε να κανει προσποίηση με (σουτ + πασα) και να κανει μια κίνηση ο παίχτης πολύ έξω απο το πραγματικό ποδόσφαιρο, να μην υπάρχει σημάδι ανάπτυξης της ομάδας, τρελό γκάζι επιτάχυνσης των παιχτών απο 0-100 σε 1 δέκατο του δευτερολέπτου και όχι σταδιακά, αν σας αρέσει να κάνετε τάκλιν να παίρνετε καθαρά τη μπάλα και να τρώτε και κόκκινη, να είναι γύρω απο τον τερματοφύλακα 4 παιχτες της αντιπαλης ομάδας , να θέλουν να διεκδικήσουν τη μπάλα αλλα ο τερματοφύλακας με το έτσι θέλω να τη καπακώνει άνετα και στη χειρότερη να ρίχνει μπουνιά στη μπάλα και όχι να τη "τσιμπήσει" ποτέ ένας επιθετικός και πολλά πολλά άλλα, πιστέψε με απλά αυτα μου ήρθαν στο μυαλό τότε ας επιμείνει στο Pro 6 που ειναι μεν γαμάτο ποδοσφαιράκι αλλα επίσης το καινούριο είναι καταπολύ καλύτερο, σε σεντρες, κοντρες, 1-2, τριπλες, αναπτυξη, προοθημένες, αντιδράσεις τερματοφύλακα, κλιμακωτή ταχύτητα και σταμάτημα του παίχτη, πλεονέκτημα στα offside που δεν περνάει η μπάλα στην επιτιθέμενη ομάδα, offside στα φάουλ που υπάρχει πλεονέκτημα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δίνει φάουλ που κατα 99% υπάρχει φάουλ, οχι bug του παιχνιδιου που έβλεπε φάουλ οπου υπήρχε κόντρα, αν αυτα δεν τα εχετε δει βελτιωμένα τότε βάλτε το ΦΙΦΑ, εκεί θα σας φανούν όλα ...τραγικά καινούρια ή βάλτε το kick off 2 που έπαιζα στην amiga.

Όσο για τους λάτρεις των γραφικών και που λένε πως δεν εχει αλλαξει πραγματικά η "υφή" του παιχνιδιού, βάλτε το pes 6, (χωρίς τα patches) και βάλτε και αυτό, απο τη πρωτη στιγμη θα σας φανεί..ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΚΌ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ το pes 6.. Και δεν το έχω δει ακόμη σε ps3 οπότε φαντάζομαι θα είναι ακόμα καλύτερο.

Για όλους του παραπάνω λόγους λοιπόν, και επίσης αν δεν θέλετε επόπτες, κινούμενους οπαδούς, ποιο καλα γραφικά παιχτων και γηπέδου, εκφράσεις προσώπου και τις ελληνικές ομάδες fully licenced (αυτο πιστευω θα κανει και τη διαφορα στο online game που δεν θα εμφανιζεται ο athenakos ξανά), μη το κουράζετε και φύγετε απο αυτο το θέμα, ανοίξτε ενα θέμα ρετρό του στυλ "Internation Super Star Soccer old days" να γουστάρετε με τη πάρτη σας ακούγοντας 2 unlimited, Θάνο καλλίρη και όλα τα άλλα του παρελθόντως. Το Pes 2008 ειναι μια δόση του μέλοντως που φυσικά έχει ανάγκη απο ΠΟΛΛΕΣ βελτιώσεις ακόμα, αλλα ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα! take it or leave it, but give us a break!!

+100000000000. Αυτο δεν συμβαινει μονο στο pes, συμβαινει παντου, και τo εχω βαρεθει:mad: αντε τωρα ολοι γιναμε κριτικοι της κακιας ωρας μη χεσω. (τα χω παρει που χασαμε και απο τη real...)

Δημοσ.

αν ψαξετε στα κατα τόπους forums για το pes θα βρείτε fix για το θέμα της ανάλυσης καθώς και πολλά άλλα..!

απλά με λίγα λόγια δεν μπορούμε να κρίνουμε ένα παιχνίδι στη 2η μόλις μέρα κυκλοφορίας του με ένα παιχνίδι που το φάγαμε στη μάπα 1 χρόνο και το ξέρουμε σαν τις τρύπιες μας τις κάλτσες.

'Η αν τελικά το κρίνετε να το κάνετε με αξιοκρατικά κριτήρια και όχι σαν να σας έχει σκοτώσει τη μάνα, να το μηδενίζετε εντελώς γιατί έτσι αδικείτε το γούστο και τον εαυτό σας.

Τέλος πάντων, σόρρυ koulouri για τις λιγοστές τελείες αλλά τα είχα πάρει όταν έγραφα το προηγούμενο post και πάλι καλά που θυμήθηκα να πατήσω το κουμπί της "Υποβολής" :-)! τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς και στον marantonis που με χαρά βλέπω πως υπάρχουν και άλλοι που έχουν αγανακτήσει με τέτοιες αντιδράσεις..! Τέλος τα λόγια τώρα, πάμε για μπάλα!

Δημοσ.

Πραγματικά αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιοι η πληρώνονται απο την Φίφα ή απο την Κονάμι.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπουν τα μάτια μου ατάκες για το καλύτερο Pes που βγήκε ποτέ,για τέλειο gameplay και φοβερά γραφικά.

Εκτός κι αν μόλις βγήκαν απο καμια σπηλιά η ξύπνησαν σε λάθος χρόνο απο χειμερία νάρκη.

(πάντα μιλάω για την Pc έκδοση του νέου Pes ΜΟΝΟ, δεν έχω παίξει ακόμα τις άλλες )

Δημοσ.
Εμένα πάντως μέχρι 1280χ1024 μου λέει ανάλυση...

ρε παιδια βαζω το παιχνιδι και στις ρυθμισεις μπορω να επιλεξω μεχρι 1024*768 δεν μπορω να βαλω 1280*1024 μηπως ξερει κανεις τι παιζει,δεν υπαρχει περιπτωση να μην το σηκωνει η καρτα γραφικων εχω την 7800gtx δηλαδη παιζω τελεια τα παιχνιδια oblivion και

bioshock και δεν μπορω να παιξω το pro μηπως μπρει καποιος να με βοηθησει? πως μπορω να αλλαξω την αναλυση εκτος απο τα settings μηπως φταιει καποια ρυθμιση απο την καρτα γραφικων, εχει βγει καποιο προγραμμα μηπως ( το load mixer διορθωνει το προβλημα αυτο?

Δημοσ.

Γιατί όλοι θεωρούν τους εαυτούς αντικειμενικούς, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ειδικά σ' ένα παιχνίδι όπως το PES, όπου ο καθένας παίζει με το προσωπικό του στυλ, είναι λογικό ένα νέο gameplay πάντα να φαίνεται μάπα σε κάποιους και τέλειο σε κάποιους άλλους, ανάλογα με το στυλ του καθενός.

Ξεκολλήστε λίγο και σκεφτείτε ότι πολύ απλά το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει τόσο χώρο και τόσο ανοιχτό gameplay, που θα δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις.

Δημοσ.

dll load error, μετα απο ακυρωση εγκαταστασης,τωρα παω να το εγαταστησω παλι και μου βγαζει αυτο το σφαλμα, το παιχνιδι ειναι γνησιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...