Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η konami θα το πληρώσει για την ΑΡΠΑΧΤΗ που λέγεται pes2008.

Μακάρι πραγματικά. Εύχομαι να το θάψουν όλα τα περιοδικά και οι κριτικοί σε ιστοσελίδες και να κάνει απαίσιες πωλήσεις. Πραγματικά όμως.

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σαν ζωα τρεξαμε να το αγορασουμε

2 μηνες και ακομα λεει εχουν προβληματα και προσπαθουν να το φτιαξουν

ΟΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Δημοσ.
Μακάρι πραγματικά. Εύχομαι να το θάψουν όλα τα περιοδικά και οι κριτικοί σε ιστοσελίδες και να κάνει απαίσιες πωλήσεις. Πραγματικά όμως.

Έχω ακούσει κ φίλους μου να τ λένε,αλλά κ γω τ λέω συνέχεια.Πολύ τ εύχομαι αυτό,γιατί παρα έγινε τ κακό.:mad:

δε νομιζω να το ξαναπαρει κανεις

κανονικα πρεπει να μας επιστρεψουν τα λεφτα

+1,έχω φίλους που τ πήραν κ τ πέταξαν(σκουπίδια κ στην άκρη) τν επόμενη βδομάδα,κ δν ασχολήθηκαν.

pes6 θα παιζουμε μονο απο δω και περα

απίστευτο κλέψιμο και η konami θα το πληρώσει για την ΑΡΠΑΧΤΗ που λέγεται pes2008.

βασικα θα τν πληρώσει στο 2009,γιατί του χρόνου δν θα τ πάρει κανείς,οπότε τ 2009 δν 8α έχει τ δικαιώματ,κ θα πάει σαν τ 1ο:devil::devil::devil:!

Αντε να δουμε του χρονου αν θα το παρει κανεις original....

Κοίτα,τν ψηλιάστηκα τν δουλειά από πέρυσι,ούτε το 6 που άρεσε,τ 5 το βρίσκω πολύ καλύτερο,τ προ6 έχει τ ωραία του αλλά δν μ άρεσε..

Κ τ έχω βάψει μαύρα,γιατί από το 2001 που είχε βγει τ προ 1 να πούμε είχα παρατήσει το φιφα,να ναι ο φίλος μ ο Λάζαρος που τ είχε φέρει εκείνο τ καλοκαίρι κ τ λιώσαμε,κ σιγά σιγά τ μάθαιναν όλοι.Κ από πέρυσι τ έχω ρίξει στο φιφα...τί να πεις...

σαν ζωα τρεξαμε να το αγορασουμε

2 μηνες και ακομα λεει εχουν προβληματα και προσπαθουν να το φτιαξουν

ΟΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Έτσι..χοχο!Δν τ πήρα πάλι καλά.

Δημοσ.

Εγώ πάντως, έχω αρχίσει σοβαρά για σπάσιμο να αγοράσω το fifa φέτος, γιατί και το pes6, ε δε λέω, καλό ήταν, αλλά το βαρέθηκα μετά από 1 χρόνο +.

Δημοσ.

Βασικά αυτό που προβλέπω να γίνεται σίγουρα του χρόνου είναι να περιμένει ο μισός κόσμος τον... άλλο μισό να αγοράσει το παιχνίδι για να πει εντυπώσεις. Κι εγώ αν ήξερα τι χάλι θα ήταν το φετινό, δεν θα το αγόραζα ούτε για αστείο. Αλλά βιάστηκα βλέπετε, μάλιστα το είχα προπαραγγείλει 1-2 μήνες πριν. Ο βλαξ!

Δημοσ.

απορία..πως μπορώ να βάλω ανάλυση 1920χ1200; προσπαθώ να βρώ λύση αλλά τπτ..εχει βγεί ενα πατσακι αλλα δεν υποστηρίζει αυτη την ανάλυση.Η κάρτα γραφικών μου ειναι μια 8800 gts..

Δημοσ.

Ένα από τα "various other minor issues" που φαίνεται να διορθώθηκαν είναι το ότι επιτέλους κρατάει τις ρυθμίσεις όσων παίζουν μόνο με keyboard.

Και έπρεπε να περάσουν 2 μήνες για να το φτιάξουν αυτό!

Ψόφα ρε Τσακατσούκα, δεν μας ξαναπιάνεις κορόιδα, κανένα έλεος όσα patch και να βγάλεις.

Δημοσ.

... πόσο μάλλον όταν το μόνο πράγμα που φαίνεται να φτιάχνει το "patch" είναι αυτό που προανέφερα. Κατά τ' άλλα ακριβώς τα ίδια προβλήματα και το γνωστό lag.

Αηδίες. Κοροϊδία τέλος!

Δημοσ.

Στο PC μάπα, στα next gen πολύ καλό, εξαιρετικό. Δεν είναι όμως εύκολο για κάποιον που παίζει έστω και μερικά χρόνια pes να το γυρίσει στο fifa, έχει εντελώς άλλη αίσθηση (και δεν μιλάω για τους κλασικούς τύπους "εγώ παίζω pes από την εποχή του ISS, πριν 12 χιλιάδες χρόνια").

Τουλάχιστον με το Kitserver 7.04 (που παίζει με το 1.20 patch αλλά και με το noDVD 1.20 cr@ck) κατάφερα να παίξω λίγο με το LOD mixer και να εξαλείψω τα slowdowns σε κάθε γήπεδο και με κάθε είδους συνδυασμό Time/Weather (μου έπαιζε καλά μόνο σε Day/Fine).

Τώρα για το online, 2-3 αγώνες έπαιξα κι άλλους τόσους ο αδερφός μου (με μεγάλη εμπειρία στο φετινό αίσχος που λέγεται "PES2008 online") και μας φάνηκε λίιιιιγο καλύτερο. Στο μεγαλύτερο βαθμό όμως αυτό οφείλεται στο ότι έπαιζε καλύτερα το παιχνίδι (λόγω του LOD mixer) και λιγότερο στη μείωση του lag (και των γνωστών... τηλεμεταφορών).

Δημοσ.

Το Fiafa2008 οπως εχουμε πει ειναι πολυ καλο φετος στις κονσολες φυσικα και οχι στην μαπα εκδοση του PC ως συνηθως. Μετα φταιμε εμεις που κραζουμε την ΕΑsports ολη την ωρα και την μποικοταρουμε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. Σαν παιχνιδι στις κονσολες λοιπον ειναι πολυ καλο φετος ,αλλα προσωπικα θεωρω οτι του λειπει ακομα η λιγο πιο ρευστη κινηση. Εχω την εντυπωση οτι ενα κλικ πιο γρηγορο να γινει τοτε θα μιλαμε για το καλυτερο με διαφορα ποδοσφαιρακι. Εχει μακραν καλυτερα animations, πιο ρεαλιστικο και οχι scripted gameplay και γενικα εχει βελτιωθει σε πολλους τομεις. Τα gfx ειναι καλυτερα εκτος απο τις απαραδεκτες και αστειες φατσες των παικτων, ενα σημειο στο οποιο το pes2008 το κερδιζει κατα κρατος. Απλα αυτα τα 2 στοιχεια που ειπα στην αρχη το κρατανε ακομα πισω imho αλλα παρα ταυτα ειναι πολυ καλο..Για πρωτη φορα μετα απο χρονια.

Το pes2008 το ξερουμε ολοι. Στο PC γιατι εχω παιξει και τις 3 εκδοσεις (360,ps3,pc) ειναι το καλυτερο , αν εχεις και το αναλογο PC φυσικα. Ειναι παραλογα απαιτητικο, αρνουμαι να πιστεψω οτι αυτο το παιχνιδι με αυτα τα γραφικα προκαλει slowdowns σε ενα μετριο PC. Δλδ οταν θα βγει το superpatch με LOD mixer,better and higher resolution textures and kits, καλυτερα γρασιδια κλπ κλπ πως θα αποδιδει ;

Ειναι μεγιστη απογοητευση το φετινο pes2008 και με μαθηματικη ακριβεια αν δεν αλλαξει τπτ δραστικα του χρονου, βλεπω χαλαρα το fifa να μην ειναι πλεον συγκρισιμο απλα αλλα μακραν καλυτερο του.

Και φυσικα δεν προκειται να το παρω σαν μ@λ@κ@ς του χρονου αν δεν δω απο πρωτο χερι οτι θα εχουμε μια super εκδοση και το online θα δουλευει οπως πρεπει. Τερμα τα κοροιδα που το περναμε καθε χρονο για να τα τρωνε αυτοι που δεν μας σεβονται.

Δημοσ.

Δηλαδή, no soccer this year... pes6 και πάλι pes6...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...