supermario29 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα για το online, 2-3 αγώνες έπαιξα κι άλλους τόσους ο αδερφός μου (με μεγάλη εμπειρία στο φετινό αίσχος που λέγεται "PES2008 online") και μας φάνηκε λίιιιιγο καλύτερο. Στο μεγαλύτερο βαθμό όμως αυτό οφείλεται στο ότι έπαιζε καλύτερα το παιχνίδι (λόγω του LOD mixer) και λιγότερο στη μείωση του lag (και των γνωστών... τηλεμεταφορών). Μπορω να πω οτι ειναι ακομα χειροτερο απο πριν. Πριν ειχαμε τις.... τηλεμεταφορες οπως λες και εσυ. Μετα το patch 1.20 επαιξα 5 παιχνιδια. Στα 3 ειχα ελαχιστες τηλεμεταφορες. Στο ενα που επαιξα με φιλο μου, δεχτηκα γκολ μετα απο κορνερ, μονο που ο διαιτητης ειδε....κορνερ ξανα!!!! Στο δευτερο που επαιξα με αλλο φιλο μου, δεχτηκα γκολ μετα απο σεντρα απο αριστερα κοντα στην γραμμη του αουτ, περασε η μπαλλα στο πισω δοκαρι, ηρθε ο επιθετικος του επιασε κεφαλια ψαρακι και εστειλε την μπαλα στο εξωτερικο μερος των τερματος. Αυτη περασε μεσα απο τα δικτυα και ο διαιτητης σφυριξε γκολ!!!! Αλλα, δεν πειραζει. Πισω εχει η αχλαδα την ουρα για την konami.... Του χρονου που θα ψαχνει στις πωλησεις το pro 8, θα γελασουμε εμεις.
Hlapatsas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Στείλτε όμως και κανά email στην Konami με λίγο κράξιμο πρώτα. Δεν κάνει κακό.
supermario29 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Στείλτε όμως και κανά email στην Konami με λίγο κράξιμο πρώτα.Δεν κάνει κακό. Δεν στελνω τιποτα (εγω προσωπικα) σε καμμια konami. Το μηνυμα μου θα το στειλω του χρονου, οταν ΔΕΝ θα αγορασω το pes 8. Και να φανταστεις οτι εβαλα αλλους (τον αδελφο μου) και 2 φιλους να το παρουν original για να παιζουμε 2vs2. Αλλα πηραμε....τ' @@ μας. Δεν πειραζει. Του χρονου θα τα παρει η konami τ'@@ μας!!!!
littlelouievegos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Το χουν αναφερει και αλλοι χρηστες αλλα και απο προσωπικη εμπειρια,οτι στελνωντας ενα mail δεν πα να τους γραφεις οτι θες και να τους βριζεις μαλλον περνεις μια ωραιοτατη απαντηση απο ενα mail bot για τα νεα patch που βγηκαν/βγαινουν και το οτι ζητανε συγνωμη και ειναι ενημεροι για τα προβληματα. Βαρεθηκαν το βρισιμο φαινεται ..
isaias1983 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 paidia exw analisi 1680x1050....poia einai i swsti rithmisi sta settings pou prepei na valw? 4:3 i 16:9???thnks!
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 αν δεν βελτιωθουν 100% τα πραγματα πρεπει του χρονου σε εμας που το αγορασαμε να κανουν τουλαχιστον 60% εκπτωση για να παρουμε το νεο
johnnyelectro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 αν δεν βελτιωθουν 100% τα πραγματα πρεπει του χρονου σε εμας που το αγορασαμε να κανουν τουλαχιστον 60% εκπτωση για να παρουμε το νεο Πες το ψέματα, έχεις δίκιο. Γι αυτό μερικές φορές καλός είναι και ο θείος!
isaias1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 paidia kanena etoimo option file pou na exei mesa tis klassikes omades??variemai na paixw cup gia na tis ksekleidwsw!
soulnick Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Πες το ψέματα, έχεις δίκιο. Γι αυτό μερικές φορές καλός είναι και ο θείος! try before buy φιλε μου!
maouris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 paidia exw analisi 1680x1050.... poia einai i swsti rithmisi sta settings pou prepei na valw?4:3 i 16:9???thnks! τη δευτερη να βαλεις
Martini Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 re paidia to epaiksa sto ps 3 kai einai mia xara to game.... sto PC tous feugei i mpala opws nanai les kai paizw allo einai...
kegre Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ PATCH ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ; ΔΛΔ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΤΗΑΝΧ!
s33k3rgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δεν στελνω τιποτα (εγω προσωπικα) σε καμμια konami. Το μηνυμα μου θα το στειλω του χρονου, οταν ΔΕΝ θα αγορασω το pes 8. Και να φανταστεις οτι εβαλα αλλους (τον αδελφο μου) και 2 φιλους να το παρουν original για να παιζουμε 2vs2. Αλλα πηραμε....τ' @@ μας. Δεν πειραζει. Του χρονου θα τα παρει η konami τ'@@ μας!!!! Φιλε συγνωμη που θα στο πω ετσι αλλα καλα να παθεις.Εισαι καταναλωτης video games και σαν σωστος καταναλωτης επρεπε προτου προβεις στην αγορα του συγκεκριμενου παιχνιδιου να διασταυρωσεις τις πληροφοριες σου και να δεις αν πραγματικα αξιζει το παιχνiδι.Το λαθος το εκανες ηδη γιατι εδωσες στην κοναμι τα λεφτακια σου.Με το να τους δινεις χρημα ειναι σαν να τους επιβραβευεις και να τους λες οτι και του χρονου κατι τετοιο φτιαξτε εκει στην κοναμι θα το χαψουμε παλι.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον.
supermario29 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε συγνωμη που θα στο πω ετσι αλλα καλα να παθεις.Εισαι καταναλωτης video games και σαν σωστος καταναλωτης επρεπε προτου προβεις στην αγορα του συγκεκριμενου παιχνιδιου να διασταυρωσεις τις πληροφοριες σου και να δεις αν πραγματικα αξιζει το παιχνiδι.Το λαθος το εκανες ηδη γιατι εδωσες στην κοναμι τα λεφτακια σου.Με το να τους δινεις χρημα ειναι σαν να τους επιβραβευεις και να τους λες οτι και του χρονου κατι τετοιο φτιαξτε εκει στην κοναμι θα το χαψουμε παλι.ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον. Λυπαμαι φιλε μου, αλλα μαλλον δεν καταλαβες καλα, τι ειχα γραψει. Οτι εκανα Μ*Λ*Κ*Α (με κεφαλαια γραμματα) και οχι απλα λαθος, το γνωριζω πολυ καλα!! Το παιχνιδι το αγορασα βαση των προγενεστερων PRO. Οπως ειπα, Μ*Λ*Κ*Α. Οποτε: κατηγορω πρωτα την konami που εβγαλε στην κυκλοφορια ενα παιχνιδι που δεν εχει τελειωσει (προγραμματιστικά) και ειναι γεματο bugs. Kαι δευτερον, κατηγορω εμενα που πηγα να το αγορασω αμεσως. Και γραφω στο προηγουμενο μηνυμα μου οτι δεν θα στειλω κανενα e-mail στην konami, απλα του χρονου η konami θα παρει τα @@ μας. Αν αυτο το μεταφραζεις οτι θα το αγορασω του χρονου, μαλλον καποιος πρεπει να σου εξηγησει τι σημαινουν τα "@@".
PRO10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 γεια σας παιδια εγκατεστησα το pro 2008 πολυ καλο αλλα δεν μου δειχνει οπαδους και εποπτες γιατι ξερει καποιος μηπως πρεπει κατι να ρυθμισω,τιποτα το ειχα περασμενο απο ενα φιλο το εβγαλα και το ξαναπερασα απο το γνησιο οποιος ξερει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.