Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέμα αχρηστίας του Τσακατσούκα και την ομάδας του. Δεν μας πειράζει ούτε στο ελάχιστο, πλέον υπάρχει καλύτερο ποδοσφαιράκι.

UEFA 2008: "Best football engine yet", όπως είπαν και ξένα sites. Δυστυχώς μόνο για next gen κονσόλες. Ήδη το παρήγγειλα (αφού έχω λιώσει το demo) και θα το περιλάβω δεόντως στο Xbox Live.

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει αλλά είναι... άλλο παιχνίδι ρε συ. Δεν έχει σχέση με την next-gen έκδοση, ούτε σε γραφικά, ούτε σε gameplay. Τα ίδια που είχε και το περσινό FIFA δηλαδή. Μακάρι με το FIFA09 να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Δημοσ.

Μακαρι, γιατι ακομα ψαχνω ποδοσφαιρακι για το pc,

εμεινα και ανεργος στο φμ, ανεργος και στο προ+φιφα και δεν γινεται, κατι πρεπει να γινει.

Δημοσ.

Παιδια εβαλα σημερα το παιγνιον σε μια Geforce 9600 gt 4 gb ram kai ola είναι γ*αματα στα γραφικα και ττο gameplay..ΑΛΛΑ...μου εμφανιζει στη μεση περιπου για κανα 2 δευτερολεπτα μια γραμμη σαν τρεμουλο που κρατα ελαχιστα ι..το εχς σε αναλυση 1280χ1024 (σε μια LG 1915s)τι λετε?

Δημοσ.
μουφα ειναι το pes8.Το'χω απεγκαταστησει εδω και καιρo.Το καλυτερο ειναι το pes6!:-D

Άσχετο όμως...

Δημοσ.

προχτες εβαλα το 2008 στο htpc μου (core 2 duo 2,4, 2gb ram, ati 3650 512MB)

επαιξε φινα. οπως ειχα ακουσει βεβαια απο εσας ειχε προβλημα στα ριπλευ, ομως εδινε εικονα στο βιντεοπροβολεα μου αψογα, και δεν ξερω αν ηταν η ιδεα μου αλλα νομιζω οτι ειχε μεγαλυτερη λεπτομερεια στις φατσες απο το xbox360. εβαλα και το χειριστηριο απο το 360 και επαιξα και μπορβ να πω οτι δε με απογοητευσε...

γιατι τοση απογοητευση?

σε σχεση με τα προηγουμενα που επαιζα, το 2008 νομιζω ειναι πιο γρηγορο και πιο θεαματικο. τωρα αν εχετε βρει σιγουρος χαζους τροπους για γκολ εγω δεν τους ειδα ακομη...

καπου τωρα πρεπει να βρω το ελληνικο patch. ανυπομονω να παιξθω στη λεωφορο!! για να μη ψαχνω τις ατελειωτες σελιδες μηπως εχει καποιο λινκ? και οδηγιες?

στο 360 μπορεις να το αναβαθμισεις να εχει και τα ελληνικα?

ευχαριστω

Δημοσ.
προχτες εβαλα το 2008 στο htpc μου (core 2 duo 2,4, 2gb ram, ati 3650 512MB)

επαιξε φινα. οπως ειχα ακουσει βεβαια απο εσας ειχε προβλημα στα ριπλευ, ομως εδινε εικονα στο βιντεοπροβολεα μου αψογα, και δεν ξερω αν ηταν η ιδεα μου αλλα νομιζω οτι ειχε μεγαλυτερη λεπτομερεια στις φατσες απο το xbox360. εβαλα και το χειριστηριο απο το 360 και επαιξα και μπορβ να πω οτι δε με απογοητευσε...

γιατι τοση απογοητευση?

σε σχεση με τα προηγουμενα που επαιζα, το 2008 νομιζω ειναι πιο γρηγορο και πιο θεαματικο. τωρα αν εχετε βρει σιγουρος χαζους τροπους για γκολ εγω δεν τους ειδα ακομη...

καπου τωρα πρεπει να βρω το ελληνικο patch. ανυπομονω να παιξθω στη λεωφορο!! για να μη ψαχνω τις ατελειωτες σελιδες μηπως εχει καποιο λινκ? και οδηγιες?

στο 360 μπορεις να το αναβαθμισεις να εχει και τα ελληνικα?

ευχαριστω

το gameplay ειναι χαλια,οι παιχτες τρεχουν σαν χεσμενοι.Μονο τα γραφικα αξιζουν...:mrgreen:
Δημοσ.

Σωστά. Μην ξεχνάς και την αφύσικη ταχύτητα του παιχνιδιού, λες και παίζουμε Kick Off 2. Στο online όμως δεν υπάρχει πρόβλημα με όλα αυτά. Η ταχύτητα είναι αργή λόγω lag. Το gameplay μοιρασμένο σωστά, γιατί ό,τι σύνδεση και να έχουν οι αντίπαλοι το παιχνίδι πάλι θα σέρνεται. Οι δε παίχτες εξαφανίζονται και εμφανίζονται ξανά κατά βούληση. Η μπάλα το ίδιο. Τα άουτ γίνονται κόρνερ, τα κόρνερ γκολ κ.ο.κ.

Μια χαρά.

Τσακατσούκα, κάνε χαρακίρι πριν στο κάνουμε εμείς. Τζάμπα τα λεφτά που πληρώσαμε. Ποτέ ξανά Pro. Περιμένουμε το FIFA09.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...