shkreliand Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Για σας και πάλι, πριν μέρες μου έκοψα το ιντερνέτ από τελλας και τώρα έκανα σύνδεση με οτενετ είχε και πρόσφορα το ρουτερ δώρο τις Philips πήγα να το βάλω αλλά το pc μου δεν το αναγνώρισε καθόλου και δεν έκανε τίποτα και ψάχνω και βλέπω ότι η mobo δεν αναγνωρίζει την κάρτα διχτυού στους προσαρμογεις διχτυού που είναι onboard και πίσω βγάζει 2 υποδοχές εθερνετ. . και παλιά μου έβγαζε την οθόνη διχτυού στο ρολόι κάτω και τώρα δεν την βγάζει. τι μπορώ να κάνω..?
kkalop Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 kane mia egkatastasi tous drivers apo to cd tis mobo pali
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 pernas drivers gia karta diktiou i drivers gia chipset analogos to mobo kai tha sou perasei kai tis kartes diktiou.
shkreliand Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Οκ τους περασα τους drivers oλα καλα το σινδεσα το ρουτερ το αναγνωρησε αλλα ειναι πρωτη φορα που χρυσιμοπηω ρουτερ και δεν ξερω Πως πρεπει να ενεργοποιησω το ρουτερ και να βγαλο το απλο μοντεμ? Το ρουτερ ειναι Philips της Conn-x.
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 proti fora akouo gia philips.sinithos iparxei ena wizard.sinithis rithmiseis einai pppoa me vcmux vpi 8 vci 35 nailed up connection kai obtain an ip address automatically
shkreliand Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Τελικά τα έκανα το τέλειωσα το ρουτερ είναι τα καινούργια της Conn-x που έβγαλε τώρα. αλλά δεν ξέρω να ρυθμίσω το Qtek ppc για ιντερνέτ (αν ξέρει κάποιος ας μου πει). thanx παντός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.