pastour Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 λοιπον ολα ξεκινησαν πριν μια βδομαδα που τα παιξε η geforce 4200 ξαφνικα εσβησε κ μου εκανε κονξες,ξεκιναγε μονο με generic drivers αλλα κ παλι ολο μου τρεμοπαιζε η οθονη κτλ , οποτε κατεβασα απο forceware κατι drivers και πηγα να τους βαλω κ μου κολλαγε στο installation, αλλα δε περιμενα κ τιποτα καλυτερο απο αυτη τη καρτα που με ειχε προδοσει με το χειροτερο τροπο εν μεσω εξεταστικης. με τα πολλα μου εδωσε ενας φιλος τη geforce2 MX. Ξεκιναω λοιπον τον υπολογιστη και ολα ηταν ή μαλλον εδειχναν υπεροχα(χωρις τους drivers) μεχρις ωτου ηρθε η ωρα του installation.. οπου κολλησε στο ιδιο σημειο που κολλησε η πρωην μονο που αυτη τη φορα μου εβγαλε κ κατι ansi χαρουμενες φατσουλες ετσι για σπασιμο.. κ θα με ρωτησεις εκανες uninstall τους προηγουμενους drv? και θα σου πω ναι κ θα πεις το antivirus to εβγαλες κ θα γνεψω θετικα κ τι δεν εκανα για αυτη τη καρτα λιγη help plz.. ps οι drivers ειναι οι 93.71 international..δοκιμασα κ τους αμερικανικους..
Vassilis_X Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 kane kai ena find sti registry gia nvidia kai oti vrei kado delete.. meta ksanaperase tous kai pes mas..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.