Freakster Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μια ερώτηση. Έχω ενα υπολογιστη desktop (με το comodo firewall και windows xp) συνδεδεμενο με καλωδιο ethernet με το wag200g router. Το laptop εχει vista, το firewall των windows και συνδεεται στο ιδιο router με wifi. Το ερώτημα είναι μπορώ να κάνω streaming των αρχείων του desktop pc στο laptop με αυτη τη συνδεσμολογια? Δλδ να εχω το desktop αναμενο στο ισόγειο και απο τον δευτερο οροφο να ακουω τη μουσικη που του εχω αποθηκευσει απο το laptop? Συγγνώμη αν είναι κάτι απλό ή το έχετε ξαναναφέρει αλλα δεν εχω ιδεα πως να το ψαξω :?
Jojos170304 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Εάν ήδη έχεις φτιάξει τοπικό δίκτυο, επιτρέπεις το sharing στο folder που έχεις τα Mp3 σου στο desktop κ από το laptop ανοίγωντας το πρόγραμμα που ακούς μουσική βάζεις τα αντίστοιχα Mp3 που θέλεις να ακούσεις από το folder του desktop.
Freakster Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Πως γινεται το τοπικο δικτυο; Και κατι αλλο, θα μπορουν οι υπολογιστες να εχουν ταυτοχρονα προσβαση στο διαδικτυο ενω γινεται το streaming?
Jojos170304 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 1. Ο καλός admin έδωσε δυνατότητα search. Νομίζω υπήρχε κ θέμα Pinned για δημιουργία τοπικού δικτύου. Εάν δεν βρεις άκρη δες κ στο adslgr που είναι πιο εξειδικευμένο στα της δικτύωσης κ όχι μόνο forum. 2. Ναι
Freakster Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Λυπάμαι αλλά πέρα απο μηνύματα βοήθειας δε χρειάζομαι άλλα μηνύματα και σαφώς όχι ειρωνίες και τέτοιου τύπου υποδείξεις. Δε γράφτηκα σήμερα στο φορουμ. Ξέρω καλά τι είναι το search. Αλλά βλέπεις δε μου χρειάστηκε γιατί το thread με τα δίκτυα είναι 4 σελίδες στις οποίες δε βρήκα κάτι σχετικό. Αν θες να βοηθήσεις δώσε μου το λινκ του θεματος. Αν οχι, απλά μην ποστάρεις. Φιλικά πάντα. Το pinned με τον οδηγό λέει "Data Recovery in progress.." oπότε δε με βοηθά κάπου.
Freakster Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Any help? Με τη συνδεσμολογία που περιγράφω στο πρωτο τοπικ μπορω να κανω streaming των αρχειων και πως;
-NetHawk- Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Φιλε μου απο τη στιγμη που οι δυο υπολογιστες συνδεονται πανω στο ρουτερακι και με δεδομενο οτι το ρουτερ εχει ενεργοποιημενο το DHCP τοτε δεν ειναι πολλα αυτα που χρειαζεται να κανεις.Απλα πρεπει να θεσεις τις εξαιρεσεις στο firewall καθως και να "τοποθετησεις" και τους δυο H/Υ στο ιδιο Workgroup.Τελος να κανεις κατι share ετσι ωστε να μπορει να δουλεψει το δικτυο(πχ ενα φακελο.) Παντως ο Jojos170304 εχει ενα δικιο διοτι αυτη η διαδικασια εχει περιγραφει εδω μεσα χιλιαδες φορες.Ελπιζω παντως να σε βοηθησα.
blk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Πάντως άλλο είναι το streaming και άλλο το file sharing. Αν θές streaming θα σου πρότεινα το VLC. Για πληροφορίες http://www.videolan.org/ Έχει HowTo κτλ
Freakster Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ;1706951'']Παντως ο Jojos170304 εχει ενα δικιο διοτι αυτη η διαδικασια εχει περιγραφει εδω μεσα χιλιαδες φορες.Ελπιζω παντως να σε βοηθησα. Βρε παιδια, δε λεω οτι λετε ψεμματα, αλλα δε το βρισκω στο search.... Αυτο λεω, αν θυμαστε κατι πιο σαφες, δειξτε το μου αν θελετε και αυτο βοηθεια ειναι. Το dhcp λοιπόν δεν ξερω αν ειναι ενεργοποιημενο στο ρουτερ μου. Ας πουμε οτι ειναι ενεργοποιημενο. Τι να κανω απο κει και περα; Για streaming μιλώ, καθαρά για να βλεπω ταινιες και τραγουδια απο το desktop pc. Δε θελω να γεμισω το φορητο με αυτα. Βλεπω πως ενας φιλος προτεινει το vlc. Θα το ψαξω να δω τι γινεται, αν θελετε να προτεινετε, ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.