Inquiry Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Γειά σε όλους, ψάχνω dos drivers ώστε να μπορώ να τυπώνω από dos εφαρμογές στον εκτυπωτή usb hp deskjet 5940. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Δημιούργησα ένα αρχείο από το MS-DOS χρησιμοποιώντας την εντολή copy con arxeio.txt και γράφοντας κάποιο Ελληνικό κείμενο. Όταν πήγα να το τυπώσω μέσω DOS ( χρησιμοποιώντας την εντολή edit ), μου έβγαλε σκουπίδια. Ξέρει κάποιος να με βοηθήσει ώστε να διορθωθεί αυτό; Ευχαριστώ πολύ.
smilefreeware Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Πάρε αυτό http://www.geocities.com/smilefreeware/zip/hp930dos.zip είναι για το 930 μήπως και κάνει. Το έχω δοκιμάσει και σε άλλα μοντέλα και δούλεψε. Από ότι ξέρω το Dos θέλει παράλληλη, με Usb δεν τυπώνει. Καλύτερα άνοιξτο με το Word και διάλεξε DOS format. Αν δεν σου δίνει επιλογή για DOS στο άνοιγμα βάλε προηγουμένως στη αρχή του αρχείου 70-80 -. Μια σειρά δηλ. σαν αυτή ---------------------------------------------------- και ξαναδοκιμασε .
gbras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Καλεσε την HP και ρωτα αν εκτυπωνει ο συγκεκριμενος εκτυπωτης σε DOS. Ολοι οι καινουργιοι εδω και 3 - 4 χρονια δεν εκτυπωνουν σε DOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.